rumunska_ksiezniczka 24.04.09, 15:18 panie, wolicie mężczyzn starszych od siebie, czy młodszych? panowie, wolicie kobiety młodsze od siebie, czy starsze? czy tez nie ma to znaczenia? tylko pisać bez ściemy proszę!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: wiek partnera 24.04.09, 23:00 Róznica więku między partnerami jest zbyt duża, gdy ona na sniadanie pije kawę a on ziółka - zasłyszane......... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: wiek partnera 24.04.09, 23:19 kiedyś miałam wytyczone granice teraz? metryka nie jest najważniejszym kryterium raczej to, co w duszy gra.... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wiek partnera 24.04.09, 23:26 Niby nie ma ograniczeń, wiek nie ma znaczenia... dla tych, którzy kochają nie ma, ale... ma natomiast dla tych, którzy patrzą na to z boku... Co jest w ludziach takiego, że dopatrują się wszystkiego poza uczuciem w związkach z dość dużą różnicą wieku między partnerami? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: wiek partnera 24.04.09, 23:34 nie wiem jesteśmy tylko ludżmi i lubimy się zastanawiać nad tym, co inne, rzadziej spotykane.... Odpowiedz Link
tapatik Re: wiek partnera 25.04.09, 23:47 aglajaaa napisała: > Niby nie ma ograniczeń, wiek nie ma znaczenia... dla tych, którzy kochają nie > ma, ale... ma natomiast dla tych, którzy patrzą na to z boku... > Co jest w ludziach takiego, że dopatrują się wszystkiego poza uczuciem w > związkach z dość dużą różnicą wieku między partnerami? Właśnie dlatego coraz częściej jestem za tym, aby zlewać to co myślą i gadają inni. Wszystkim nie dogodzę, więc lepiej się skupić na tym, aby dobrze było... mnie a reszta niech się przyzwyczai. Odpowiedz Link
frip0 Re: wiek partnera 28.04.09, 12:45 jak dla mnie to przedział od 5 lat młodzszych do 5 lat starszych Odpowiedz Link
salsa13 Re: wiek partnera 28.04.09, 12:58 Zazwyczaj miałam jasno określony przedział wiekowy czyli -3 do + 4, życie udowodniło mi, że mogę sobie mieć "jasno określony przedział" a i tak wychodzi inaczej Odpowiedz Link
woj1977 Re: wiek partnera 28.04.09, 13:07 I młodsze i starsze mają swoje zalety, tak więc wiek jest chyba mało znaczącym kryterium, no chyba, że jest wyjątek w postaci A.N.Smith i Jamesa Howarda Marshalla II potwierdzający regułę Chociaż, jeśli się tak zastanowię to chyba lepiej gdy płeć piękna jest o te kilka lat młodsza, przynajmniej tak mi się wydaje, bo rówieśnice rzadko zwracają normalną uwagę na facetów w ich wieku... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: wiek partnera 28.04.09, 13:47 ale przecież faceci żyją statystycznie krócej niż kobiety. może lepiej, aby panie rozglądały się za tymi młodszymi - nie owdowieją tak szybko ;-P Odpowiedz Link