frip0 22.05.09, 21:42 To kompleksy-z którymi człowiek sobie nie poradzi. to co mogłem zmieniłem ale za pewne rzeczy ja nie ponosze winy -tylko rodziciele.Ma to wszystko sens pracować dla samego siebie życ dla samego siebie ?i na końcu umierac w domu starców Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary171 Re: To nie głupota 22.05.09, 21:46 ... i obrażać kobiety na forum... aby podnieść swoje poczucie wartości...waśnie czy to ma sens Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 21:52 ja nikogo nie obraziłem-nie używam wulgaryzmów i wyzwisk jakich użyły wobec mnie .........kobiety Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To nie głupota 22.05.09, 22:05 obrazić mozna bez uzywania wulgaryzmów.... czasem ludzie są sami, bo mają za soba rózne dramaty a nie dlatego, ze nie grzeszą urodą... a kobiety chciały pomóc...postawić do pionu....wydawałoby sie fajnego, zakompleksionego człowieka... czasem potrzebny jest kopniak, by coś zmienić w życiu, by uwierzyć w siebie.... Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 22:26 nie wiem mi nerwy nie puszczajaa i nie mówią o kims głąb etc. ale nie o to mi chodzi na codzień gorsze słowa słysze a taki ze mnie człek że sie nie przejmuje niczym oprócz kompleksów swych. Aż mnie kusi fotke wstawić i wtedy Koleżanko forumowa bys zrozumiała Odpowiedz Link
mary171 Re: To nie głupota 22.05.09, 22:30 wstaw fokę ...tylko wygląd to jedno a podejście do życia ... do siebie, dystans to coś zupełnie innego...moim zdaniem Tobie brakuje tego drugiego bez względu na to jak wyglądasz Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 22:37 po co mam się jeszcze na forum poniżać -wierz mi że w realu wystarczy mi Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: To nie głupota 22.05.09, 22:42 widziałam cie na fotce i uważam, że baaaardzo przesadzasz. Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 22:56 jestem po prostu obiekywny ja się z brzydotą pogodziłem .Żałuje szczerze mówiąc że sam jak paluch zostane bo niestety muszę Ci przynać racje-to co kiedyś mi pisałaś a z czym ja sie nie zgadzałem okazało teraz się okazuje prawdą Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: To nie głupota 22.05.09, 22:59 ale o co chodzi? co ja ci takiego napisałam? Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 23:05 Chodzi o to że miałas racje że żyjąc samotnie trrudno byc szczęśliwym Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: To nie głupota 22.05.09, 23:36 no cóż. to jest prawda. cieszę się, że to zrozumiałeś. to jakiś krok naprzód. Odpowiedz Link
hesse.1 masochiści i sadyści 22.05.09, 23:44 napiszę tak: obserwuję, co dzieje się na forumie i wcale mi sie to nie podoba. czekam, aż być może to ucichnie, lecz jeśli taka sytuacja potrwa dłużej stracę cierpliwość. wtedy już nie będzie dyskusji. Kilka nicków zachowuje się tu agresywnie i staje sie to bardzo widoczne. Swoisty mobbing, czy jak to nazwać. Metoda kopniaka, na dłuższą metę przynosi mierne rezultaty, a mi przychodzi patrzeć na to wszystko i przewracać oczami z niesmaku. cóż.. poziom niektórych dyskusji pozostawia wiele do życzenia lecz nie mnie rozpatrywać to z aspektu słuszności lub nie. Kolejny raz, tym razem mocniej zwracam uwagę na metody i sposoby traktowania problemów innych. Przypominam, że forum jest ogólnodostępne i dla każdego, lecz nie ma w nazwie wyrażenia: forum frustratum. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To nie głupota 22.05.09, 22:42 gdy ktoś marnuje sobie życie....zauważa tylko jedną stronę krzywdzi siebie a kompleksy przesłaniają mu wszystko tak, wtedy nerwy puszczają.... z dobroci serca mozna kogoś obrazić i ta pogoda.... ale ja Ci cały czas mówie, że rozumiem, że możesz być brzydalem ale nie to stanowi o facecie...o jego powodzeniu wśród kobiet lub nie nie uroda, nie powłoczka... liczy sie jak traktuje kobiety jak one się przy nim czują i jak on o sobie mysli ok, koniec nie nawracam więcej;D idę się wyspać po całotygodniowych maratonie i zarwanych nocach zaczyna się weekend zyć nie umierać;DDDDDDD uwielbiam weekendy....i niech mi tu nikt nie pisze, że ich nie lubi nie doceniacie tego, co macie ps. wielokrotnie obrażałeś kobiety.... Odpowiedz Link
frip0 Re: To nie głupota 22.05.09, 22:48 Ale nie używałem ulgaryzmów-nie mój styl nie warto marnowac życia na bitwy nie mające celu niczego ps .ja też lubie łikendy i narzekał nie będe Odpowiedz Link
sheilarock Re: To nie głupota 22.05.09, 22:54 Matko... nie było mnie tu dawno i .. dobrze.. co się porobiło ? Zakompleksiony na maxa facet.. i w dodatku narzekający- nie ma nic gorszego ! To jakby mój były mąż ( on nie narzekał na swój wygląd- ale to akurat nie ma znaczenia na co sie użalacie), to koszmar jest ! Nie mam słów. Rada: swoim mędzeniem tylko odstraszasz, nie ma nic gorszego. Koszmar. Nie mam siły w tym uczestniczyć. Jednak samotna nie jestem. Sorry... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To nie głupota 23.05.09, 12:48 jedni walczą, inni się poddają... takie nasze wybory zyciowe to Twoje życie, nic nam do tego ja mówię pass powodzenia Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: To nie głupota 23.05.09, 17:00 rzeczywistość nie może być naprawdę odrzucona lub zaakceptowana.uciekać od niej to tak,jak uciekać od własnych stóp.zaakceptować ją to tak,jak całować własne usta.wszystko czego Ci trzeba,,to widzieć,rozumieć i trwać w pokoju. Odpowiedz Link