ann.0 05.06.09, 07:16 ...rogaliki, bułeczki -już zjedzone Ps.buziaki na dzień dobry Ps1.... już piątek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:32 czy dobry, to się okaże dopiero wieczorem to nic nam nie zostawiłaś??? zupełnie nic? Odpowiedz Link
dwagrosze Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:39 U mnie dziś grane: Na lewo cola, na prawo kawa... A później bedzie chyba red bul... Ledwie widzę Odpowiedz Link
salsa13 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:40 piłeś wczoraj i maxi kacyk męczy? Odpowiedz Link
dwagrosze Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:42 Wróciłem do domu około 1, poszedłem spać o 2, wstałem po 5... Ale tak, to ja mogę codziennie spedzac wieczory Odpowiedz Link
kawamija Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:47 och...ile juz samotnych nie spi............ ja tez dziś wczesna pobudka...........zmieniam sie w poranna kawę... więc na lewo....... pozdrawiam -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
dona_76 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 07:51 Witam porannie To ja idę na lewo po kawę i z mleczkiem poproszę Odpowiedz Link
ann.0 dokładka:)))) 05.06.09, 08:29 ...dla Sal i innych Łakomczuszków mam kanapeczki Ps.ale jaaaa dzisiaj jestem dobra-starzeję się ? Odpowiedz Link
ann.0 Re: dokładka:)))) 05.06.09, 08:45 ..., ale zmarszczek jeszcze nie widać-powiedz: nieeee Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: dokładka:)))) 05.06.09, 09:51 dzień dobry, dzień dobry miłym państwu a w poniedziałek był taaaki raban, że do piątku jeszcze daleko. a tu co? piątek Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 10:06 Uaaaaa, 4 godziny snu to za mało stanowczo jak dla mnie Działo się wczoraj oj działo, na Krakowskim Przedmieściu wystawy, filmy i inne happeningi związane z obchodami 4 czerwca 1989 roku, na Pl. Teatralnym super koncert. Złaziłam się wczoraj oj złaziłam po mieście, dawno tak fajnie nie było. Nawet zmęczenia nie czułam, jeno zadowolenie Taaa było super, w świetnym towarzystwie, żyć nie umierać Ale dziś porażka... oczy same mi się zamykają, a szykuje się wieczorem impreza, jutro impreza - rany gościa w niedziele odsypiam jak nic. Cały dzień, a co Odpowiedz Link
altea7 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 10:06 A mnie przeziębienie załatwiło na dobre. Zrobiłam kawę i się wyleguję Dobry czas, by odpocząć. Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 10:29 dzień dobry nie ma to jak kawka z rana jak śmietana Odpowiedz Link
hesse.1 Californication 05.06.09, 10:32 pl.wikipedia.org/wiki/Californication_(serial_telewizyjny) Nie chce mi sie tu już pisać, ale to polecam do oglądania. Może ciekawiej się zrobi . pytanie tylko gdzie. Odpowiedz Link
basia799 Re: do kawy na lewo, herbata-na prawo:))))-bry:) 05.06.09, 12:20 a ja wczoraj poszłam na koncert w Stoczni i dobiłam się tam ostatecznie - weekend spędzę w łóżku z romantycznym zestawem lekarstw. ale co tam, warto było i tak Odpowiedz Link