raf.1 22.06.09, 09:20 Nie lubię linkować czegoś za wyjątkiem obrazków, albo muzyki, ale to już mnie rozwaliło.. : forum.gazeta.pl/forum/w,29963,96889137,,Szczerze_zakochany_Pomocy_.html?v=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 09:42 "po chwili ciszy powiedziałem jej ze to koniec rozmowy i ona cała rozpłaczona wyszła z domu" 10 lat... i już jej się zacznie mizoandria. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 18:11 Co to za pierdoły ! Nie dość że połowa dzisiejszych wątków to jakiś nonsens, to jeszcze Ty dobijasz swymi genialnymi odkryciami. Co to ma być, szkolny pamiętnik ! Ech życie . Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 18:31 no i jeszcze ja.. , a za dobijanie są jakieś wyroki? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 18:55 O kurczę... to ja juz wiem co MNIE skrzywiło.. na relacje z mężczyznami... usłyszane słowa: „nie będę się zadawał z małymi gówniarami” A tak poważnie... to tęsknię do tego wieku, kiedy z chłopakami nie było żadnych problemów Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 19:09 A między innymi napisała: „nie będę się zadawał z małymi gówniarami” Naprawdę tak Ci ktoś powiedział? wow! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 19:17 taaaaak... bo ja gówniara wtedy byłam ale nie taka znowu mała I to był pierwszy i ostatni(!) raz kiedy ktoś mnie odrzucił... i poprzysięgłam zemstę... teraz tylko ja odrzucam Faktycznie... taki epizod a jak wpłynął na całe moje życie Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 19:38 hmm.. no taak... odrzucasz wszystko jak leci.. hurtem.. zemsta ma słodki smak..z lubością zwężasz oczy.. i nagle! "Wania! Skolka u Ciebja patron w wintowkie?! -Odzin! -No to strielaj! No to ratatatata.. " i po kompocie.. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 19:45 skąd wiedziałeś? Ciebie też odstrzeliłam(?) Nieeeee, nie możesz tak dobrze znać szczegółów Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 19:57 A napisała: "Ciebie też odstrzeliłam(?)" Mnie? przecież ja jestem wirtualny, nierealny, przezroczysty i niedotykalny, coś mi sie wydaje, że jednym pociskiem nie można aż tak wiele. jorgus1972.wrzuta.pl/audio/70wRLnom6QT/t.love_-_pocisk_milosci Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 20:07 A bo ja wiem gdzie te pociski trafiały? Waliłam na ślepo Pan przezroczysty i niedotykalny... pffff.. Ty nie czujesz się zbyt(!) bezpiecznie? Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 20:34 "Ty nie czujesz się zbyt(!) bezpiecz nie? " gebo.wrzuta.pl/audio/7tAnnGu5XqK/collage_-_08_-_safe "There she comes With waiting arms Her loving eyes Mesmerize Nothing's real Nothing true The light is me The rest is you No time No space No fear Safe I reach my hand To touch her hair Smoothed by the wind Perfumed by the fall Nothing's real Nothing's true Only me Even you Safe From sorrow and pain Safe Like a tear in a rain I sail beyond The reefs of words As i dive into The silence Nothing's real Nothing's true Dusk is me Dawn is you" Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 20:46 oooo(!) to ładne... i bezpieczne(?) Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 21:08 "i bezpieczne(?)" "No time No space No fear Safe" hmm.. nie znać Collage.. hmm.. oj jeszcze wiele przed Tobą.. w369.wrzuta.pl/audio/9AWJ1o9HPSX/collage-basnie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 21:33 hmmm... mówiłam, że braki mam(?) mówiłam... Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 21:47 hmm.. to czaruj Dziewczyna, czaruj.. może coś wyczarujesz? wonderboy.wrzuta.pl/audio/6vwXIK2WV8M/collage_-_my_czarodzieje Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 21:54 Masz coś jeszcze(?) to lata 80(?) Powinnam znać... a nie znam Marna ze mnie czarownica Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 21:57 .. mam wszystkie.. ale płyty "Baśnie" nie słyszałem całej.. właśnie odkopałem kilka utworków z niej.. Piękne: bjcs8730.wrzuta.pl/audio/0GpilyJEZmU/dalej_dalej Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 22:02 "mam wszystkie.." jakoś mnie to ucieszyło odkopuj... może coś na dobry sen(?) Odpowiedz Link
raf.1 Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 22:09 No to niech Amiriam zaśpiewa.. to z płyty Safe: monio4.wrzuta.pl/audio/3bGVTqqQ48p/collage_-06-_eight_kisses hehe.. ale ja sie pod Tym jakoś nie podpiszę.. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Terminator- Dzień Sądu; Terminator- Ocalenie 22.06.09, 22:20 Ale to jest piękne 15 minut(!) zapominasz o marzeniach... stajesz sie marzeniem... uciekam posłuchać... dzięki zmniejszają się moje braki A to dlaczego nie chcesz sie podpisać będę drążyć jutro Odpowiedz Link