frip0 28.07.09, 23:44 Dobranoc Wszystkim - mam o czym myślec tej nocy Pozytywnie zaskoczony i w dobrrym humorze sie kłade spać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf.1 Re: Gasze swiatło 28.07.09, 23:58 to jak ju światełko zgasiłeś, to uważaj na ten błyszczek w oczach Odpowiedz Link
kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 01:31 ...swiatło już zgaszone ??? hhmmm..........to po ciemku wypadło mi szukac drogi do łóżka.... dooooooooooooooobrrrreeejjj nocy... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 05:51 a ja zapalam, bo chociaz juz widno, ale potrzebne w lazience Odpowiedz Link
kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 08:38 ufff...........przynajmniej drogi do łazienki nie muszę szukac w ciemności....... dzieki....... Dobrego Dnia -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gasze swiatło 29.07.09, 22:45 byle w tych ciemnościach trafić do swojego łózka;P Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Gasze swiatło 29.07.09, 09:58 Kto pozwolił gasić światło, noooooo kto? To przecież moje zadanie... I o której godzinie gasicie, cooooo? Człowiek wraca i znów to samo... ciemności, butelki... aaaa.. gasicie co by klimat odpowiedni robić(?)... aaa.. błyszczące oczy i pozytywne zaskoczenie i dobry humor przed snem... to ja się chyba powoli domyslam... o co tu chodzi A ja mam dziś wooooooolne od obowiązków wszelakich To będzie piękny dzień Odpowiedz Link
kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:11 Aglajaaa tu się żle dzieje................widzisz ......ktoś gasi światło, ktoś zapala..........nikt tego nie kontroluje.......... raaaaaaaaatuj p.s a ma mam dziś też wolny dzień...................ale do 14:00.......che,che -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:22 Normalnie bezkrólewie na tym forum. Brakuje nam mentora i przywódcy co by trzymał ręke na pulsie Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:24 > Kto pozwolił gasić światło, noooooo kto? > To przecież moje zadanie... > I o której godzinie gasicie, cooooo? > Człowiek wraca i znów to samo... ciemności, butelki... No fakt nie zapytałem - to juz sie nie powtórzy od dziś oficjalnie to Twoja rola Odpowiedz Link
kawamija Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:34 frip0 napisał: > No fakt nie zapytałem - to juz sie nie powtórzy od dziś oficjalnie > to Twoja rola tylko czy Agla ma swiadomość, ze my przynajmniej do 1 w nocy potrzebujemy swiatła ???????????? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 10:40 Agla to mądre dziewcze Myśle, że jest swiadoma praw i obowiązków wynikających z bycia latarnikiem forumowym Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 12:36 "ja kudłaty, durnowaty" ; hahaha To chyba nie z tego filmu (Przyjaciel wesołego diabła) ale Ty Frip lepiej tego posłuchaj.. hehe.. xxgusia117xx.wrzuta.pl/audio/2Bei9SCjsGv/krzysztof_antkowiak_-_zakazany_owoc a co do fotki, którą w tym wątku umieściłem, to w życiu bym się nie spodziewał, że net i świat jest taki mały.. oj, oj.. , a zaczęło się od szukania w necie wampirów, fotek jakiś do tego, poprzez arabskie stronki, deviantart.com, a potem to już się okazało, że pani ze zdjęcia często przebywa 60 km od miejsca mojego zamieszkania.. No normalnie strach się bać.. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 13:42 hehe Raf świat jest mały, ja sie obawiam zdemaskowania w wawie Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 13:44 Ps. A co do fotki ............ no cóż ...... Nie pogniewam się jak kolejne wrzucisz Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 16:39 poprzednia fotka znalazła się tutaj, bo sobie gdzieś wynalazłem fajny kadr, teraz, kiedy już poznałem autora, a raczej autorkę, to tak trochę dziwnie mi zamieszczać coś tutaj. Jednakże osoba ta sama i dobrowolnie umieściła swoje fotki w necie, nawiasem mówiąc świetne, więc jeszcze tak po cichutku ze trzy? dobra i wyłączam kompa, bo mnie namierzy.. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:14 Ładna dziewczyna, aż za gardło człowiek ściska, że tylko popatrzeć może Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:43 Frip- to tylko image, ymycz. Ważne też jest, co taka osóbka prezentuje wewnątrz. Jak ja bym się tak pomalował i przez fotoszopa przepuścił, to też bym pewnie tak wyglądał. . Rozumu jednak i intelektu przez program graficzny nie przepuścisz, a i siłownia nie pomoże. Oczywiście ważny jest wygląd zewnętrzny, styl, itp. , ale to już kwestia osobistego gustu. Ja najbardziej w tych fotkach podziwiam pomysłowość i styl, a jak czytałem jej wpisy na innym portalu to też nie było źle. Nie wiem, może jednak jest to mitem, że im ładniejsza, tym głupsza..? Może.. hehe.. , ale nie mnie to teraz oceniać.. Piękno wewnętrzne zostaje na dłużej.. jest bardziej wartościowe, bo do imagu się przyzwyczajamy, powszednieje nam, staje się codziennością. Natomiast osobowość, jeśli nie jest pusta, potrafi zafascynować, zauroczyć o wiele bardziej niż farbki na głowie. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 17:52 Wnętrze a i owszem ważne ,ale co po nim kiedy zwyczajnie nie pociągasz kobiety fizycznie. Tu na forum to se możemy filozofowac a co do czego to czy zainteresowałbys sie brzydką, ale piękna wewnętrznie kobietą jakbs miał do wyboru równie interesującą i taka na widok której byłbys twardzielem?? Kobiety maja podobnie - kolżeństwo i dogadywanie sie z nimi to nie to samo co bycie pożądanym pprzez nie jako samiec Odpowiedz Link
robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:22 Mężczyźni kochają oczyma a kobiety - uszami. Wygląd jest ważny. Ale jeśli Twoim zdaniem to jedyne źródło seksualności to nie mamy zwyczajnie o czym gadać. SZCZEGÓLNIE, że jesteś facetem. Hmm, miałem kiedyś znajomą, która naprawdę nie miała szczęścia w kwestii wyglądu. Połączyły nas wspólne zainteresowania... Po tygodniu znajomości marzyłem, żeby się do niej dobrać. Czułem jak rosną mi kły na samą myśl. Sposób w jaki mówiła, co mówiła (i ile tego miała w głowie!)... jej styl, perfumy... to był jeden wielki seks! Upraszam. Nie uwłaczaj swojej i mojej inteligencji powtarzając mantrę, że liczy się tylko wygląd. Tu oczekuję, że to przeczytasz i napiszesz mi: masz rację. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:27 Nie nie liczy sie tylko wygląd - ale na palce cyplenkova trzeba wyglądac normlanie a nie jak ktos kogo przejechał superexpress!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:30 Tu oczekuję, że to przeczytasz i napiszesz mi: masz rację. Czego nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:35 Robert jak Ci kiedys pisałem - z gówna bata nie ukręcisz Ale na kobietach sie świat nie kończy Odpowiedz Link
robert.83 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:41 Jak będziesz miał ochotę pogadać na ten temat, czekam te dwa słowa. Tymczasem jestem do dyspozycji w każdej innej materii. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:48 może ta Twoja kumpela była po prostu przeciętna - to jestem w stanie zrozumiec fascynacje jej osobą Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:27 Ty nie gdybaj, bo w filozofię się to przerodzi i co będzie. Rzecz cały czas rozbija sie o gust, który jest pojęciem niezwykle względnym. Skoro jesteś brzydalem ( bo tak uparcie to utwierdzasz w sobie) to zmień przedział, nie szukaj babki pośród modelek.. . I jeszcze jedno: skąd masz pewność jak Cię odbierają kobiety.. może są, istnieją takie, którym twardnieją sutki na Twój widok. Wiesz jakoś tak dziwnie mi pasujesz na styl takiej powierzchownej barbi.. różowa sukieneczka, komóreczka, viva, glejmur te sprawy.. a przecież jak Cię tu czytam, to masz coś więcej w sobie a z cepelii uczyniłeś sobie jakiś pomnik i go czcisz. ech.. styl, styl, styl.. " La précieuse Widzę cię, w futro wtuloną, wahającą się nad małą kałużą z chińskim pieskiem pod pachą, z parasolem i z różą... I jakżeż ty zrobisz krok w nieskończoność?" Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:31 Nie no w barbi nie gustuje, jeszcze aż tak bardzo nie upadłem na głowe > I jeszcze jedno: skąd masz pewność jak Cię odbierają kobiety.. może są, istniej > ą > takie, którym twardnieją sutki na Twój widok. A czekaj napompuję swoja obluubienice i sprwdze Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:37 Frip.. spierdalasz teraz przed argumentami, aż się kurzy. Cóż z wiekiem Ci to przejdzie.. Pompuj dalej z cepelią ( Cyplemnikowem jakimś, czy jak mu tam) Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:40 Nie spierdalam tylko nie dam sie przekonac , ze białe jest czarne Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 18:54 nie no.. wiesz lepiej.. jesteś wszystkimi kobietami świata, nawet tymi dmuchanymi i już na 100% wiesz, Wszystkie inne teorie i oczywistości są błędne.. Widzisz.. bo jeśli chcesz tylko seksu z piękną kobietą.. to to da się rozwiązać za pomocą kasy.., ale jeśli szukasz czegoś więcej.. to tego tak szybko nie rozwiążesz.. Możesz mówić sobie.. jestem ładny, biuti, mogę mieć wszystkie, a tu nagle "Miriam" (Onyks miała w sygnaturce) czyli ch.. i możesz sobie też mówić, że jesteś brzydalem i też będzie miriam. Znam wielu kolesi, którzy są sami, chcieli by mieć jakąś Dupę,( najlepiej ładną z twarzy ) a też są sami.. Popatrz ile tu kolesi pisze, bo są sami, bo szukają, rozglądają się.. no nie wiem.. i wszyscy oni jakoś nie psioczą.. Tylko Ty jakoś w swoim zadufaniu masz pretensje, extremalnie egoistyczne wyobrażenia o swoim wyglądzie. Widzisz Kolego, białe jest białe, a czarne jest czarne, ale to Ty jesteś w błędzie, a nie większość ( choć czasem bywa odwrotnie , chociaż to rzadkość ) nie przekonamy Cię tutaj i bynajmniej ja nie próbuje tego zrobić, lecz zdecydowałem się znów troszkę, bo co jakiś czas tu do Ciebie podpisuje i chyba po to jest forum nio nie? hehe Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:05 no tak płatna miłośc Jakos chyba nie skorzystam. Żyje tyle lat sam i jakos se radze Ale Ty chcesz zaprzeczyć naturze, ludzkiej ale przede wszystkim zwierzęcej naturze. Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:18 mylisz Drogi Kolego pojęcia i ich znaczenia.. komunikacja z Tobą dzięki temu jest nieco utrudniona. Nie ma czegoś takiego jak płatna miłość.. płatny sex i owszem.. i o czymś takim pisałem.. Renia Rączkowska jest ok. , ale może warto spróbować agencji towarzyskiej? I jeszcze jedno, tu ocierać się to zaczyna o głębszy humanizm, psychologię i teorie różnych sławnych. Człowiek nie jest ani tylko zwierzęciem, ani tylko człowiekiem.. jest bardziej skomplikowany niż wszystkie te teorie wymyślone przez niego, aby go gdzieś upchnąć i sklasyfikować i zaklasyfikować.. Moim zdaniem jeśli się w tym przekroczy pewną granicę, to staje się to obrzydliwe i zwierzęce.. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:24 Widzisz agencja to nie miejsce dla mnie Ja nie zarabiam 200zeta za godzine i nie sądze, żebya praca tych pań była tyle warta Ps. a powinienem napisac płatna "miłóść" Odpowiedz Link
raf.1 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:35 a swoją drogą ciekawe, ile taki namberek tera kosztuje kiedyś słyszałem, że sie rozbija o 200 - 300 zł. za "podstawową" usługę. Ja mieszkam w takim mieście, że agencja musiała by od razu splajtować, bo miasteczko jest małe i dzięki temu ludzi tu mądre same w sobie.. hehe ; ale za to sporo tu kurew - cichodajek, pokręcisz się i masz za darmo, nie licząc inwestycji w piwa i inne takie chipsy. Obrzydliwe to i sumiennie wyznam, że dziwka, to ktoś, kto jednak ma mój szacunek, bo robi to uczciwie, dla pieniędzy, no a jeśli z pożytecznym połączy i przyjemne, to już w ogóle rewelka. Natomiast do lokalnych (i nie tylko) kurewek, czuję pogardę i wstręt (do ich zachowań), bo robią to tylko i wyłącznie, by zaspokoić same zwierzęce instynkty, nie trzymając się niczego co nazywam godnością. Odpowiedz Link
frip0 Re: Gasze swiatło 29.07.09, 19:44 hehe Niedawno kumpel z rodzinnych stron uświadamiał mnie która ile tych piw i hipsów potrzebuje Ale jak dla mnie byłby to juz totalny upadek - wtedy to juz bym musiał lustro potłuc Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44 Jaaaaaa ale dopiero przyszłam... więc chyba jeszcze nie pora, by gasić Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44 no pewnie, ze jeszcze za wczesnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:44 nie ja.... przyszłam i padłam... mimo pitej przed chwilą kawy... jak kiedyś przejdę na emeryturę to będę .....spaćććććććććććć Odpowiedz Link
raf.1 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:46 - I stała się jasność - powiedział Anioł i stała się jasność - I stała się ciemność - powiedział Szatan i stała się ciemność - I stała się jasność - powiedział Anioł i stała się jasność - I stała się ciemność - powiedział Szatan i stała się ciemność - PRZESTAŃCIE SIĘ DO CHOLERY BAWIĆ TYM KONTAKTEM!!! - powiedział Św. Piotr... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:49 W myśl powyższego... to może lepiej zapalać... bo do szatana m i daleko Tylko w najbliższym czasie nie przewiduję aż tak wczesnego wstawania. oooo... To Wy "aniołki" zapalajcie Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:54 No to ja będe gasił Tylko mi potem nie narzekac, że o butelki sie potykacie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 22:57 To nie pić mi tu, nooooo(!) I nie gasić zbyt wcześnie... Kawa wychodzi koło drugiej... w ciemnościach ma siedzieć? Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:01 Ja jestem abstynentem Czasem lepiej wszystko widac w ciemności > Kawa wychodzi koło drugiej... w ciemnościach ma siedzieć? To zróbmy dyżury i niech każdej nocy ktoś jej zapala żaróweczke bo ja jej nie chce na sumieniu mieć ja sie potknie przez te butelki Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:08 Noooo, a ja to się mogłam potykać... nikt mi nie zapalił.. nawet maleńkiej świeczki mi nie zostawili... Dobra, to rób grafik Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:21 > Noooo, a ja to się mogłam potykać... nikt mi nie zapalił.. nawet maleńkiej > świeczki mi nie zostawili... Jakbys uprzedziła, że imprezujesz po nocach to bym poczekał i zapalił > Dobra, to rób grafik To Ty jej dzissiaj zapal bo mnie się przestraszy kobieta, a dodaj jeszcze nocne zmęczenie i nieszczęście gotowe Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:26 Własnie ja w kwestii formalnej........... bo jak mi za wcześnie zgasicie to swiatło , to nieszczęscie gotowe........bac się będę, myśli mi sie zakręcą i co ? ? a może chociaz jakąś lampeczke mi zostawicie w kątku ??? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:29 dla Ciebie wszytsko. mozesz nawet wybrac kolor Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:30 och Lipcu tak mi rób.......... poprosze o lampeczke nr 1 i oczywiście pokryje wszystkie koszty z nia związane -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:35 Raf jak juz mnie Aglajaaa odetnie od swiatła to sobie włacze te kołysankę i co ???????? kto mi wtedy podskoczy ? -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:32 a co Ty masz zamiar z nia robić?? no wiesz te koszty.... Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38 mam zamiar posiąść ja na wyłączność !!!! i zabierać wszędzie, bo jako posiadaczka mobilnego internetu dołaczonego do mobilnego laptopa nie wiem w jakiej częsci świata mi to swiatło wyłączycie......... a wiadomo ze my zuchy z drużyny Nocnych Marków na każda ewentualność musimy byc przygotowani !!!!! -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:40 a ja mam do laptoka taki sprzecior niestraszne mi ciemnosci Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43 łeeeeeeeeee i tak uważam ze ta lampeczka od Ciebie jest najlepsza i ten zielony kolor............echh............juz nawet swieczek nie bede zapalać - tak romantycznie........ -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:44 hahah!!!!!!!!! debesciarska jest, co???? Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:46 tak jest..............debesciarska i juz sie ciesze ze sobie razem będziemy z ta lampeczka zasypiac, jak mi strażnicy nocnej ciszy światło wyłaczą -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:49 boisz sie zasypiac w ciemnosci? Kawus, jak dobrze, ze mam jutro do pracy na 12.25 wyspie sie do 10-tej a co!! Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:53 ostrzegłam tych w watku obok, ze Oni sobie tam spokojnie gadaja a tu zaraz ktoś sie dopcha do pstryczka elektyczka ...............i po rozmowach i dobrze Lipcu...........spij spokojnie chociąz do 10:00.......juz wtedy pewnie jakoś Fripem z Aglaja sie szeptem dogadaja i ktoś nam swiatło zapali -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:54 zwlaszcza w lazience, wiesz, depilacja, makijaz itepe Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57 bo wiesz...........nigdy nie wiadomo co komu na tę noc pisane............wiec musi byc i depilacja, i peeling tu i tam, i kropla perfum tam..........i w ogóle......... oj jak dobrze ze mam te zielona lampkę...........i troche świeczek -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57 Dooooobrze, będzie jak dawniej... ja władam kontaktem... I ja zgaszę światło tu po raz ostatni(!) I nie dyskutować(!) Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:59 aglajaaa nie krzycz szeptem mów, mów szeptem................w ciemności wyostrzaja sie inne zmysły.......słuchu ma sie rozumieć -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02 no tak powiadam -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02 Kawa nocami to w Tobie tygrysica się odzywa Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:04 frip0 napisał: > Kawa nocami to w Tobie tygrysica się odzywa ciiiiiiiii............ -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:08 powiem szczerze.......... ja pamalutku już sobie idęeeeeeeeeeeeeeeee............... -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:29 Kawa... dziś poczekam na Ciebie... a na przyszłość coś ustalimy A ja następnym razem uprzedzę, dobrze? Może mi ktoś zapali.. Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:33 aglajaaa napisała: > Kawa... dziś poczekam na Ciebie... a na przyszłość coś ustalimy Aglajaaa powiem CI tak pocichutku, że dobry jest ten grafik dla Ciebie, bo............ja dzis zmęczona jestem i dłuuuuuuuugo nie pociągne tej nocy..........a poza tym Lipiec mi świetna lampeczke zaproponowała, więc..........ciiiiii........jak zgasisz to i tak sobie poradze i droge do łazienki znajdę -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:33 Agla jeśli sie nie przestraszysz to ja mogę zapalić Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:37 Lipcowa a co to takiego??- ja sie nie znam na młodzieżowym slangu Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38 nie udawaj fripku!! nie udawaj ze nie wiesz Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:40 keeeeeeee? Ja juz pisałem, że niewinny jestem Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:45 aha, czyli tylko z jednej strony, bo z tamtej to juz nie? podejrzane, ale nie wnikam Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:48 Oj Lipcowa ja to jestem gatunek ginący Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:57 mozesz jeszcze przez pączkowanie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:38 Lipec, jak możesz(?) Fripek jest abstynent i żadnych używek również... nie używa A tak na marginesie, jak Ty się uchowałeś wśród tych metalowców(?) Abstynent(?) Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43 Ja bez picia mam odloty - a kto ze mna przebywa pić nie musi Odpowiedz Link
kawamija Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:39 17lipiec1976 napisała: > chyba skreta -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:43 To ty z tych ciemności wołaj... a może lepiej nie wołaj, bo faktycznie się przestraszę może tak nieco ciszej.. wyszepcz (ale słyszalnie), że to Ty... Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:47 Głos to ja mam znośny - chodziło mi o to ,że jak zapale Ci światełko i facjate zobaczysz to możesz z tego nie wyjśc obronna ręką Odpowiedz Link
aglajaaa Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:52 Dobrze już dobrze...bo Ty znowu zaczynasz(!) Tylko świeczkę zaświecisz, będzie półmrok.. Spokojnie dotrę do celu a i Ty bezpiecznie się w nim skryjesz... Jeśli tak się boisz.. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:53 zgłodniałam strasznie, myslicie, ze wypada jeszcze cos wrzucic do zoladka? Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:00 Czy wypada?? Ja od 22 jem bez przerwy Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:02 zjem bułę z szynka i zapije pepsi. niezdrowo, wiem. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:07 i tak Ci nie wierze wcinasz delicje i zapijasz cola Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:09 No ja nie moge szkoda , że my tu sie nie widzimy - twarożek słowo honoru Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:12 jakos mi nie pasujesz na twarozek, ale zycie bywa zaskakujace Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:14 Ja codziennie 250 gram zjadam ooo jeszcze nie jednym bym zaskoczył forumowiczów Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:16 frip, nie wiem czy zauwazyles, ale dobilismy do setki. Dobranoc i wcinaj twarozek czy cokolwiek co tam trzymasz w dloni Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 30.07.09, 00:19 Zauważyłem i pora kończyć Dobranoc aaaaaaaaa właśnie, że w dłoni nic nie trzymam se wypraszam Odpowiedz Link
frip0 Re: a kto zgasi dzisiaj??? 29.07.09, 23:55 Świeczka to dobra pomysła A to se andrzejki ożemy przy okazji urządzic Odpowiedz Link