anna451 27.12.09, 14:00 nie mam miejsca na zmywarkę w kuchni a chciałabym mieć bardzo ten sprzęt.I moje pytanie czy jak ustawię lodówkę na zmywarce lub odwrotnie czy to zaszkodzi któremuś z ww sprzętów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: problem 27.12.09, 17:53 idz na fotoforum Plany i wizualizacje , wrzuc projekt swojej kuchni i bedzie sie mozna zastanowic nad lokalizacja zmywarki. Nie wiem, jak wysoka masz lodowke i kuchnie, ale przy takim pomysle bedziesz potrzebowac drabiny, zeby sie dostac do lodowki, pomijajac wzgledy techniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: problem 29.12.09, 17:51 Jeśli kupisz wąską zmywarkę 40cm, to może udałoby Ci się wygospodarować tę przestrzeń na którymś blacie? Nie mam przekonania, czy lodówka powinna mieć kontakt z innymi urządzeniami... Ona jednak ma za zadanie chłodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: problem 29.12.09, 22:44 witam ale gdzie można kupić zmywarkę 40cm,nie mogę znależć Odpowiedz Link Zgłoś
haha30 Re: problem 30.12.09, 07:28 ustawic te sprzety (w sensie doslownym) pod lub nad bedzie mocno utrudnione jezeli nie niemozliwe. Zmywarka, a juz na pewno lodowka (chlodziarka) wymagaja w miare dokladnego wypoziomowania. Bez klopotow jest to do wykonania zabudowujac obydwa urzadzenia w kuchennym meblu-slupku. Standardowa szerokosc takiego slupka to 60 cm a przeznaczone do zabudowy w nim urzadzenia maja odpowiednia szerokosc (ca 56 cm). Twoj problem jest rel. prosty do praktycznego rozwiazania. Przykladowo: Chlodziarka - tiny.pl/hmh37 ustawiona powyzej zmywarki tiny.pl/hmh3c rozwiaze Twoj problem nie sprawiajac zadnych utrudnien (drabina itp.) w codziennej praktyce uzytkowej. (producent i typ sprzetu oraz strony internetowe sa calkowicie przypadkowe!. Nie ma znaczenia jaki sprzet i jakiego producenta Ty wybierzesz a ja nie mam zadnego interesu w reklamowaniu konkretego sprzetu, jego producenta czy dostawcy. Podane adresy to wylacznie przyklad) pozdrawiam ,- Odpowiedz Link Zgłoś