Gość: artur
IP: 213.17.223.*
27.08.06, 20:10
Ogólnie od dłuższego czasu planuję zakup robota kuchennego... napaliłem się na robota firmy Zelmer-Talent 881,2. Jednak wszystko było cacy do dzis dnia. (ogolnie zelmera lubię-mam ich maszynke z szatkownicą, odkurzacz,sokowirówkę,mikser,elektroszczotkę i krajalnicę-wszystko oprócz sokowirówki i krajalnicy było naprawiane). tak jak wspomniałem wszystko było naprawiane z wyjatkiem tych dwóch rzeczy. Myślałem że po wizytach w serwisie wszystko będzie ok, choć i tak sie denerwowałem ze sie wszystko psuje. jednak dziś dnia zepsuł się mikser (cholera,,,k.....co za g**** :[ ) Był napawiany już dwa razy i to dość drogo. serwis taki ze nie raczył go wyczyściić. no cóz ale sie zepsuł a już za chiny nie chce mi sie go taszczyć do serwisu. no wiec konkretnie... nie chce już tego robota zelmera bo odechciewa mi sie tej firmy-już czekam na to zeby wszystko sie zepsuło i kupie se bocha/siemensa... co mam dwa typy robotów: BRAUN CombiMax i MOULINEX Odacio3. Maja wszystkie funkcję które są mi potrzebne. Jednak maja swoje wady: w braunie mnie martwi ze jest o taki szeroki (jak ktoś ma to niech poda szerokosć) i że ma tylko 600W, a w moulinex'sie mnie wkurza że ma sokowirówkę-po co mi jak mam osobno. Jednak bo dzisiejszych incydentach reflektuje na tego z sokowirówką-bo wiadomo ten zelemer co mam moze sie zepsuć... Jakie są wasze opinie? którego robocika wybrać-proszę o pomoc bo nie mam co robić w kuchni!!!
PS: podaję linki obu robotów: sklep.avans.pl/product_info.php?products_id=2424
sklep.avans.pl/product_info.php?products_id=4248