Gość: Calta IP: 83.16.114.* 24.09.06, 08:40 Kochani - czy ktoś z Was użytkuje okap firmy Globalo? Podzielcie się swoimi uwagami proszę.Mnie się bardzo podoba model PURA 90.1 HX. Czy warto skusić się na tę firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: Okapy Globalo IP: 83.238.174.* 26.09.06, 00:23 Darek ma IP z Sanoka, właścicielka firmy Globalo też jest z Sanoka...trochę zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Okapy Globalo IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 26.09.06, 12:09 Owszem jestem z Sanoka dlatego napisałem, że dobrze znam tą firmę i mogę polecić. Nie przypominam sobie żeby w regulaminie forum pisało, że nie można wyrażać opinii na temat sklepów które mieszczą się w tej samej miejscowości. Myśle, że właśnie taka opinia jest jak najbardziej wiarygodna. Nie znam właścicielki sklepu, nie jestem również pracownikiem tego sklepu (proszę sprawdzić IP). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Okapy Globalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:38 Jeśli tak to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniras Re: Okapy Globalo 26.09.06, 13:15 Ja się zastanawiam nad tym modelem PIANI 90.1 HX, co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Okapy Globalo 27.09.06, 15:56 Ja kupiłam u nich okap Ergi(albo Ergo?taki szkło-inox zaokrąglony)bardzo miły kontakt z P.Martą(chyba szefową firmy), szybka realizacja zamówienia ale co do okapu to nie mogę się wypowiedzieć bo go jeszcze nie zamontowałam. Mam nadzieję że się nie rozczaruję :-) Odpowiedz Link Zgłoś