lolajna7 02.10.06, 10:10 Czy ktoś z Was ma lodówkę tej firmy i jak się one sprawują. Czy warto kupić? A może lepiej jakiegoś Boscha? Ja zastanawiam się nad LG GR-419QLQA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolajna7 Re: Lodówka LG... 02.10.06, 10:14 A może ktoś z Was może mi doradzić lodówkę o podobnych (takich samych) funkcjach i tych innych bajerach co LG GR-419QLQA tylko żeby miała ok 170 cm (bo tamta ma 180).Tzn. chodzi mi lodówkę LG. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Lodówka LG... 03.10.06, 13:32 Mam dokładnie ten model. Sprawuje się b.dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Lodówka LG... 03.10.06, 14:57 A czy znać paluszki na niej? Na czym polega rozbienie lodu?(bo jest tam jakaś kostkarka twistowa czy coś-na czym to polega?) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Lodówka LG... 03.10.06, 16:00 Paluchów nie widać. Ten front LG to jeden z jej niewątpliwych atutów. A kostkarka jest rewelacyjna - prosta, ale jak ułatwia zycie (napełniasz formy wodą i po zamrożeniu obracasz je w zamrażalce specjalnym pokrętłem, dzięki czemu kostki wpadają wprost do szuflady znajdującej się pod). Mogę polecić tę lodówkę pod każdym względem. Wspomniany tu Bosh też jest bardzo dobry, ale mi osobiście bardziej odpowiadało wyposażenie i estetyka wew. LG. De gustibus ;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Lodówka LG... 04.10.06, 10:31 Chyba się na nią zdecyduję. Dzięki z pomoc :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Lodówka LG... 04.10.06, 11:47 tez mam LG, chyba ten sam model, jestem z niej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś