Dodaj do ulubionych

agdexpert - ostrzegam!!

13.12.06, 23:59
sklep internetowy, w którym kupiłam niestety sprzęt... zero kompetencji,
termin realizacji - do nieskończoności, a w dodatku człowiek, który mi ten
sprzęt instalował ręczy głową, że był on już gdzieś instalowany... (sprzęt do
zabudowy oczywiście)
Obserwuj wątek
    • Gość: mjk odstap od transakcji IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 14.12.06, 08:23
      Masz 10 dni na odstąpienie od transakcji zawartej na odległość. W ciągu 10 dni
      musisz złożyć specjalne oświadczenie, a następnie odesłać im sprzęt. Niestety
      jeżeli jest zgodny z opisem, to na własny koszt. Nie musisz im mówić nawet
      dlaczego tego nie chcesz. Teoretycznie w ciągu 2 tygodni powinni ci zwrócić
      pieniądze.
      • doriska1974 Re: odstap od transakcji 14.12.06, 17:29
        bardzo chętnie bym to zrobiła, tylko że niestety podłączenie nastąpiło po tych
        10 dniach od zakupu. a własnym, nieświadomym okiem, nie byłam w stanie ocenić,
        że był już wcześniej montowany...
        cóż, mówią, że za gapowe się płaci:(
        • Gość: aaga Re: odstap od transakcji IP: *.chello.pl 15.12.06, 08:13
          Jeżeli zakup Ci odpowiada, sprzęt działa, to się nie przejmuj! Może osoba
          montująca tak opowiadała niekoniecznie zgodnie z prawdą. A może ślady montażu to
          skutek sprawdzania czy sprzęt działa. W mojej nowej zmywarce było mokro na
          przykład. Podobno to efekt kontroli czy jest szczelna. Może z Twoim sprzętem
          jest tak samo.
          Tym bardziej, że jak piszesz, nie wyglądał na montowany/używany. Pozdrawiam
          • Gość: joma Re: odstap od transakcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.06, 08:51
            moze rzecywiscie monter nawymyslał ? za duze te sklepy mają obroty zeby się
            bawić w uzywane, a poza tym u nichw azna jest opinia. Ja z czystym sumieniem
            moge polecic sklep intenetowy AGA intersklep.- dostałam bardzo dobre ceny,
            szybki termin i dobrze mi doradzono, nie wiem jak by było w przypadku usterek,
            ale sam zakup super Sprzet juz zamontowany :) i w ten weekend bedzie uzywany :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka