Gość: Rosa IP: *.adb.pl 31.01.07, 08:56 bardzo prosze o opinie na temat tego sprzetu osoby, ktore go maja. Przymierzam sie do zakupu (plyta indukcyjna, piekarnik, lodowka, zmywarka, mikrofalowka)i chcialabym posluchac waszych rad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka85 Re: sprzet AGD firmy Smeg 31.01.07, 12:37 Witam Mam piekarnik Smeg od niecałych dwóch lat-wszystko w porządku . Jeśli chodzi o jakośc to kiedyś tu czytałam ,że jest raczej przeciętna a płaci sie za wzornictwo. Ja zapłaciłam bo chciałam bezowo-kremowy piekarnik w typie lat 50 - bardzo ładnie pasuje do szafek. Jesli zalezy Ci bardziej na jakosci to chyba raczej z tej półki Miele jest lepsze. pzdr Kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: sprzet AGD firmy Smeg IP: *.adb.pl 01.02.07, 10:37 dziekuje Ci Kulko. W przypadku piekarnika tez bardziej interesuje mnie wzornictwo (potrzebuje taki retro). Odpowiedz Link Zgłoś
agatasto Re: sprzet AGD firmy Smeg 02.02.07, 19:22 pamiętaj o tym, że smeg to włoska firma piękne wzornictwo astronomiczna cena natomiast gorzej z eksploatacją. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś