dobi53 04.10.07, 08:57 Bede wdzieczna za Wasze opinie dot. tej firmy. Czy uzywacie jej, jakie macie doswiadczenie, polecacie. Czy jest to dobrej klasy sprzet AGD? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_sara Re: TEKA 04.10.07, 14:40 Ja mam okap kuchenny i płytę grzewczą tej firmy. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: TEKA IP: *.pl 04.10.07, 17:05 Ja mam płytę indukcyjną i okap - bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: TEKA 04.10.07, 18:24 a mozecie napisac jak dlugo macie ten sprzet i dlaczego akurat ten wybraliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: TEKA IP: *.pl 05.10.07, 17:35 Zależało mi na sprzęcie dobrej jakości i cenowo dla mnie przystępnym. Płyta indukcyjna była jedną z tańszych ( nie wiem jak teraz), natomiast co do okapu to chciałam połączenie stali ze szkłem, prosty, bez udziwnień. Sprzęt użytkuję pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doslaw Re: TEKA IP: *.chello.pl 28.11.07, 21:47 czy plyta jak pracuje jest cicha czy wydaje jakies tam dzwieki? szum czy pisk ? jaki konkretnie masz model? Odpowiedz Link Zgłoś
doniczkamydelniczka Re: TEKA 29.11.07, 09:38 Sama plyta nie wydaje zadnych dzwieków (przynajmniej moja), a te ktore powstaja związane są z garnkami, jakich sie używa, a dokładniej z materiałem z którego są zrobione, technologią ich wykonania. Ja slysze je bardzo rzadko i są b.delikatne Odpowiedz Link Zgłoś