Gość: Bronek IP: *.aster.pl 04.11.07, 22:24 Chciał bym zakupić dwa w jednym, piekarnik połączony z mikrofalówką. Czy wogóle coś takiego istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Piekarnik z mikrofalą IP: 217.96.19.* 05.11.07, 13:12 istnieje i świetnie sie sprawdza. Siemens na najlepsze. Ja mam i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolla Re: Piekarnik z mikrofalą IP: *.crowley.pl 05.11.07, 13:43 O, skoro masz taki sprzęt to może powiesz mi jak to jest z jego wysokością, nobo są przecież niższe niż tradycyjne piekarniki, czy na wszystko starcza Ci miejsca? No i jeszcze jedno, czy to działa na zasadzie zwykłej mikrofalówki, czhcę odgrzać to wstawiam, nastawiam czas i już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Piekarnik z mikrofalą IP: 217.96.19.* 06.11.07, 08:12 są róznej wysokosci, siemens ma o normalnych wymiarach ale też nizsze i ja taki własnie mam. Nie bardzo wiem na co ma mi wystarczyć miejsca - przeciez miesci sie tam brytfanna, blacha czy inne naczynie tak samo jak w większym piekarniku. Ja mam piekarnik, mikrofalówke i gril w jednym urządzeniu, oczywiscie kazde z nich może działać oddzielnie albo mozna tez połaczyc mikrofale z piekarnikiem poniewaz jest zintegrowana i wtedy pieczenie odbywa się o wiele szybciej. Szczerze polecam ze względu na oszczędnośc miejsca www.ceneo.pl/100135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Piekarnik z mikrofalą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:07 Piekarnik z mikrofalówką to dobre rozwiązanie. Mój znajomy ma Samsunga i jest z niego zadowolony. Piekarnik ma specjalną tacę do programu mikrofali dzięki której ogrzewana jest równomiernie cała powierzchnia pożywienia a nie tylko jej część tak jak w przypadku talerzy obracanych. Łatwo się czyści bo ma system czyszczenia parą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestsela Re: Piekarnik z mikrofalą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:32 A ja mam Samsunga z mikrofalówką i polecam. Mikrofalówka jest porządna i lepsza od takiej zwykłej, z piekarnika też jestem zadowolona. Najlepsze jest to że mam dwa urządzenia w jednym. Oszczędność przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: IP: 213.77.33.* 06.11.07, 13:30 A czy mikrafala z funkcję piekarnika to to samo ? Mikrofala ma termoobieg. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: IP: 217.96.19.* 06.11.07, 13:39 Mikrofala z funkcja piekarnika to raczej nie to samo co zintegrowane urzadzenie. To o którym mówie to raczej 3 urzadzenia w jednej obudowie - uzywasz tego które akurat potrzebujesz albo łaczysz pieczenie z mikrofalami zeby było szybciej, w srodku wyglada jak klasyczny piekarnik z 3 poziomami na ruszt czy blache, a funkcja mikrofal jest raczej dodatkiem a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: do xyz IP: 213.77.33.* 06.11.07, 13:49 Dzięki za odpowiedż. chodzi mi o coś takiego : www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70123026 Obecnie mam osobno piekarnik i mikrofalę. Piekarnik używam 1-2 razy w roku. Czeka mnie zakup i nie wiem czy takie coś będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: do xyz IP: 217.96.19.* 06.11.07, 14:28 jesli częściej uzywasz mikrofali niz piekarnika to takie urzadzenie bedzie pewnie bardziej przydatne. Siemens jest niestety duzo drozszy, ale za to marka sprawdzona a to tak naprawde nie wiadomo jak się będzie sprawować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: do xyz IP: 213.77.33.* 06.11.07, 14:30 To Whirlpool z 5 letnią gwarancją więc nie jest źle. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś