mewamac1 03.02.08, 21:18 Witam. Spodobały mi się piekarnik i płyta Firmy Nardi, ale nic o tej firmie nie wiem. Może ktoś z Was użytkuje sprzęty tej firmy i mógłby mi coś powiedzieć o ich jakości? Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike Re: Piekarnik i płyta Nardi 04.02.08, 11:18 drogie i słabo wyposażone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Piekarnik i płyta Nardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 12:12 uckystrike napisał: > drogie i słabo wyposażone Ale za to jaka jakość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia j Re: Piekarnik i płyta Nardi IP: *.hutakatowice.com.pl 07.02.08, 13:52 No jaka konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
suchonski Re: Piekarnik i płyta Nardi 07.05.08, 14:45 Witam, mam sprzęt tej firmy od 8 lat - piekarnik i płyta. Wizualnie super, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju - zegar zamontowany w piekarniku jest baaardzo głośny, tak że słychać go w innych pomieszczeniach - zwłaszcza świeżo po pieczeniu. Do tej pory nie udało mi się tego naprawić. pozdrawiam,PS Odpowiedz Link Zgłoś
fleur1 Podnoszę wątek 04.07.08, 20:15 Zaproponowano mi do zabudowy kuchennej lodówkę i zmywarkę firmy Nardi, czy macie jakieś doświadczenia z tym sprzętem? Bardzo proszę o uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś