Dodaj do ulubionych

Dobry blender poszukiwany

01.11.08, 08:13
Witajcie,

Poszukuję blendera. Do owoców, warzyw, robienia puree, kremów itp. Nie chcę
miażdżyć lodu etc. Chcę, żeby dobrze pracował na ciepło (tzn. miksowane
produkty będą ciepłe). Czym się kierować?

Konkretne modele jak i ogólne wskazówki mile widziane,
Myślałem nad:

www.allegro.pl/item464703213_blender_robot_kuchenny_philips_hr_2094_regulacja.html
Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • ssaczek Re: Dobry blender poszukiwany 01.11.08, 10:21

www.pixmania.com/pl/pl/240277/art/kenwood/blender-z-rozwi-zaniem-na.html?srcid=7128&&Partenaire=ceneo&&CodePromo=oui

Naprawdę zajefajny!
      Używam od roku, szklany kielich, podstawa z nierdzewki, kranik
      działa znakomicie, uwielbiam wszelakie koktajle.
    • werner31 Re: Dobry blender poszukiwany 03.11.08, 12:04
      A nie lepiej jest już kupić jakiś kombajn mający więcej możliwości, gdy cena
      jest podobna? Mam taki robot Alicja z MPM, jak chcę zrobić koktail, to zakładam
      blender, nie zajmuje dużo miejsca i robię to co mam zrobić. A jest tam jeszcze
      mnóstwo innych funkcji z których zdarza mi się korzystać, bo ułatwiają pracę i
      nie potrzebuje innych urządzeń. Jest dużo rodzajów takich urządzeń, rozejrzyj się.
      • Gość: Patulek Re: Dobry blender poszukiwany IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.08, 15:09
        Ja niedawno miałam ślub z moim Miśkiem i wśród prezentów były min. 2 blendery i
        chyba też 2 roboty kuchenne. Zostawiliśmy 1 blender i 1 robot, jakaś firma na
        "m", też z możliwością odstawienia wszystkiego i zostawienia dzbanka na blender.
        Rezultat? Z blendera (jako osobne urządzenie) w ogóle nie korzystamy, jak leżał
        w szafie, tak leży, a z robota parę razy w tygodniu. Bardzo ułatwia życie taki
        robocik.
        • Gość: Katarzyna& Re: Dobry blender poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:25
          Nie kupuj samego blendera! Dobry robot! Bo jak się ma dobrego robota, to dużo
          innych urządzeń po prostu przestaje być potrzebna i idzie do lamusa. Ja na
          święta planuję kupić jakiś jakiegoś fajnego, jak ktoś to nazwał 0 kombajna:) ,
          bo mój stary już się rozleciał. Zastanawiam się pomiędzy Zelmerem a MPM,
          zobaczymy jakie promocje będą przed świętami:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka