Dodaj do ulubionych

uśmiech dla Wojtka

19.01.14, 13:42
Witam smile jestem wolontariuszką w Warszawskim Hospicjum dla Dzieci i szukam osób które chcą mi pomóc sprawić radość Wojtkowi.
Wojtek ma 25 lat, ma rozszczep kręgosłupa, jest głuchoniemy i niepełnosprawny intelektualnie. Jest podopiecznym Warszawskiego Hospicjum dla Dzieci z powodu odleżyn zagrażających życiu. Jest z nim utrudniony kontakt, miga pojedyncze znaki trudno z nim porozmawiać. Nie ogląda telewizji, nie rozumie jej, nie poradzi sobie z obsługą komputera. Jest wesołym mężczyzną o duszy 10 latka, kocha kolorowe ilustracje. Potrafi godzinami oglądać kolorowe karteczki ze zdjęciami. Rozumie, że jest „dorosły” , nie pochłania go książeczka do kolorowania czy z bajkami, chętniej ogląda zdjęcia z całego świata, fotografie zwierzą, ludzi, samochodów. Jest bardzo radosny cieszy się kiedy zabieram go na spacer czy do kawiarni na deser. Ma trójkę rodzeństwa Kasię studentkę i 12 letnich Zuzę i Jasia fanów tańca/jeżeli ktoś będzie chciał dorzucić dla nich kartkę lub zdjęcie z tancerzami będą wdzięczni, ale sami powiedzieli że Wojtek najważniejszy/. Opiekuje się nimi mama. Bardzo bym chciała aby Wojtek dostał kartki z całego świata, jest dorosły dlatego nie mieści się „w ramach” fundacji które pomagają dzieciom. Bardzo proszę o wsparcie…. Adres podaję za zgodą mamy:

Wojciech Domański Ul: Lewinowska 44a / 2a 03-684 Warszawa
Obserwuj wątek
    • zyrafa46 Re: uśmiech dla Wojtka 24.01.14, 00:27
      Puszku, napisz do mnie, proszę na prywatną pocztę.
      Powiem Ci gdzie w Warszawie można kupić genialną maść.
      Moja znajoma miała okropną odleżynę, której nijak w szpitalu nie mogli wyleczyć.
      Przyniosłam jej tę - i już na drugi dzień było widać pierwsze efekty.
      Maść jest w dodatku tania smile. To przecież jest istotne smile.
      Jeśli nie będzie można inaczej - sama przywiozę maść.
      Pozdrawiam,
      A.
      • puszystka1 Re: uśmiech dla Wojtka 24.01.14, 07:35
        Wysłałam na gazetowego smile.
      • walkiria1_pl Re: uśmiech dla Wojtka 06.05.14, 16:05
        Proszę o pomoc-proszę o podanie nazwy tej wspaniałej maści na odleżyny,nie wiem już jak sobie z tym radzić...
        • zyrafa46 Re: uśmiech dla Wojtka 06.05.14, 23:07
          Walkirio, napisz proszę do mnie na maila gazetowego.
          Z tematem UŚMIECH DLA WOJTKA.
          Ania
      • aqa13 Re: uśmiech dla Wojtka 30.12.14, 16:11
        Witam Próbowałam napisać na prywatną wiadomość, w poscie o rewelacyjnej maści na odleżyny, czy jest do robienia w aptece czy kupna w aptece, lub recepta,, ktorą wchodząc na profil nie mam nigdzie wyslij wiadomość prywatną mimo że założyłam konto, moj mail AQA13@WP.PL Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek wiadomość !!!!! Z góry dziękuję
        • aqa13 Re: uśmiech dla Wojtka 30.12.14, 16:13
          Puszystka1, Walkiria1_pl proszę o pomoc, próbowałam napisać praywatną wiadomośc ale coś mi nie działa jak trzeba nie pokazuje żadnego adresu lub oikienka z wysłaniem wiadomosci, czytałam o rewelacyjnej maści na odleżyny ktorą polecacie kochani, bardzo potrzebuję pomocy dla chorej mamy leżącej zaczyna się ten problem po 9 mcach leżenia. AQA13@wp.pl
          • zyrafa46 Re: uśmiech dla Wojtka 30.12.14, 17:25

Maść nie jest CUDOWNYM lekiem. Po prostu pomaga.
            Jest też jeszcze inny preparat, który też pomaga.
            Oba są naturalne, nie sterydy, dlatego z przyjemnością o nich opowiem
            pod adresem zyrafa46@gazeta.pl
            Pozdrawiam, liczę, że się panie jakoś "dobiorą" do mnie.
            Jeśli nie, to na na razie..... dużo zdrowia i pomyślności
            w Nowym Roku. Niech nam się uda smile
            żyrafa
            • zyrafa46 Re: uśmiech dla Wojtka 30.12.14, 17:29
              Nie podaję nazwy maści... bo nie pamiętam.
              Po prostu jadę i kupuję jak potrzeba (w Warszawie).
              To się nie zdarza często a pamięć mam dobrą...
              ale na krótko... Może to "pan pesel" winny? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka