mefs 25.09.07, 19:19 Wydaje mi sie, ze kiedys bylo cos o post-docach w Japonii, ale nie moge znalezc. Czy ktos ma moze namiary na cos takiego, albo wlasnie siedzi na post-docu? W sumie obrona za jakies 2 tyg, zatem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaim2005 Re: post-doc 26.09.07, 02:12 mefs napisał: > Wydaje mi sie, ze kiedys bylo cos o post-docach w Japonii, ale nie moge > znalezc. Czy ktos ma moze namiary na cos takiego, albo wlasnie siedzi na > post-docu? > www.jsps.go.jp/english/index.html Służe uprzejmie. Ja już wlaściwie kończe i za miesiąc wracam do PL... Odpowiedz Link
mefs Re: post-doc 26.09.07, 15:37 kaim2005 napisał: > www.jsps.go.jp/english/index.html > Służe uprzejmie. Ja już wlaściwie kończe i za miesiąc wracam do PL... thx, a jak dlugo byles i jak znajdujesz ten wyjazd? Odpowiedz Link
kaim2005 Re: post-doc 26.09.07, 15:56 mefs napisał: > thx, a jak dlugo byles i jak znajdujesz ten wyjazd? W sumie bylem tu dwa lata. I generalnie wyjazd jest bardzo udany ale slyszalem ze nie zawsze tak jest. Duzo zalezy jakiego masz hosta... Jesli masz jakies pytania szczegolowe to napisz na emaila. Odpowiedz Link