speer 13.05.07, 15:48 to prawda, ze w tym roku nie bedzie? www.youtube.com/watch?v=XTDu3NbTBjM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobiasz Re: Boskie / piekne 14.05.07, 09:30 speer napisał: > to prawda, ze w tym roku nie bedzie? > > www.youtube.com/watch?v=XTDu3NbTBjM Na szczęście prawda. Odpowiedz Link
pia.ed A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 12:57 Nigdy jej nie ogladalam, wiec nie wiem, dlaczego wzdychacie z ulga ... Odpowiedz Link
dobiasz Re: A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 14:01 pia.ed napisała: > Nigdy jej nie ogladalam, wiec nie wiem, dlaczego wzdychacie z ulga ... Np. dlatego, że rok temu pijane/naćpane bydło obrzuciło mnie butelkami (na szczęście plastikowymi i niecelnie) bo śmiałem na nie dryndnąć dzwonkiem jak maszerowało po ścieżce rowerowej. Jakby LP ograniczała się do przeznaczonego na nią terenu i nie łączyła z inwazją naprutych po uszy alkoholem i chemią wieśniaków z popegeerowskich wiosek zachodniej Bolandy na całe miasto, to bym nie miał nic przeciwko. Odpowiedz Link
speer Re: A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 16:02 > bydło obrzuciło mnie butelkami (na > szczęście plastikowymi i niecelnie) bo śmiałem na nie dryndnąć dzwonkiem jak > maszerowało Widac ze nie rozumiesz idei love parade. To nie agression parade ;-)))) Odpowiedz Link
dobiasz Re: A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 17:35 speer napisał: > > bydło obrzuciło mnie butelkami (na > > szczęście plastikowymi i niecelnie) bo śmiałem na nie dryndnąć dzwonkiem > jak > > maszerowało > > Widac ze nie rozumiesz idei love parade. To nie agression parade ;-)))) No nie rozumiem co ma "love" wspólnego z agresją i rzucaniem butelkami w rowerzystów. Ale możesz spróbować mi wytłumaczyć. Odpowiedz Link
camel_3d Re: A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 17:59 no oni chcieli si ez milosci podzielic z toba tym co pili:) Odpowiedz Link
camel_3d Re: A co macie przeciwko Love Parade? 15.05.07, 17:58 w zasadzie nic, ale szkoda parku, bo 2 parady jedna po drugiej to za duzop. poza tym love parade az cieknie od mlodocianych, nacpanych dzieciakow... ilosc przeplywajacego tam alkoholu i narkotychow w rekach 12-14 latkow jest ogromna i dlatego najpierw ja przeniesoono na lotnisko a potem zrezygnowano z organizacji:)) Odpowiedz Link
pia.ed Love Parade? 16.05.07, 10:19 Powinno sie zmienic nazwe na "Hate Parade" i wszystko byloby w porzadku ... Nie mielibyscie sie wtedy czego czepiac ... Odpowiedz Link
dobiasz Re: Love Parade? 16.05.07, 11:21 Ale Hate Parade już była - jako impreza udnergroundowa, alternatywna dla Love Parade. Później przemianowano ją na Fuck Parade ;-) Odpowiedz Link
alesko Re: Love Parade? 30.05.07, 10:08 popieram ta muzyka juz sie skonczyla 8moim skromnym zdaniem) podobnie jak ta parada pozdr Odpowiedz Link
camel_3d Re: Love Parade? 31.05.07, 10:41 organizatorzy zglosili teraz fucka parade...ee..i ma byc dopuszczona... jako protest. Odpowiedz Link
speer Re: Love Parade? 31.05.07, 14:26 camel_3d napisał: > organizatorzy zglosili teraz fucka parade...ee..i ma byc dopuszczona... jako > protest. fuck parade? a co to takiego? ;-))) Odpowiedz Link
dobiasz Re: Love Parade? 31.05.07, 15:00 speer napisał: > fuck parade? a co to takiego? ;-))) Było już w tym wątku. Odpowiedz Link