otto_1 24.02.04, 00:12 Czytaliście artykuł Mariusza Szczygła ? Ja wiedziałem, że taki pomnik istniał, ale że był taki wielki... Niesamowita historia. serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,1923942.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi76 Re: Pomnik Stalina 27.02.04, 13:07 Tak, artykul jest swietny - polecam. Mnie szczegolnie zaskoczylo, jakie spustoszenie w ludziach zostawil w Czechach okres komunizmu. Do licha, chyba w Polsce nie ma juz nikogo, kto balby sie mowic o tym, co przezywal w latach 60tych czy 70tych. Moze to oznaczac, ze rowniez wtedy w Polsce ludzie mniej sie bali... Odpowiedz Link
josteine Re: Pomnik Stalina 23.03.04, 19:52 Artykuł jest naprawdę świetny!!! Wyjątkowo udany! Niestety, w GW już płatny! Ale ci, którzy go czytaliście, chwalcie go, to Mariusz Szczygieł, który czyta to forum, wrzuci może ten tekst na swoją strone ) Odpowiedz Link
utrat Re: Pomnik Stalina 16.04.04, 14:55 mimo ze Pana Szczygla sympatia nie darze, to pierwszy raz w zyciu musze stwierdzic, ze ow artykul jest naprawde ok. podwyzamy poziom... tak trzymac! Odpowiedz Link
elve Re: Pomnik Stalina 16.04.04, 16:01 Szczygłla powoli przestaje kojarzyć z głupawym programem na Polsacie a zaczynam szanowac za twórczość praską - praktycznie nie ma złych artykułów. polecam zaglądać na www.mariuszszczygiel.com.pl/praga.asp Odpowiedz Link
mowbray Re: Pomnik Stalina 19.04.04, 02:09 ja uważam, że wszystkie czeskie ma bardzo dobre, nieczeskie też. "Reality" np. w Wysokich ObcASACH. Odpowiedz Link