marxx 28.08.05, 22:50 Macie to u siebie? Jestem ciekawy ktory jest lepszy , ew. czy macie oba na pulpicie. i czy wchodzi przez to do Was jakikolwiek spam? m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 22:53 Który lepszy to rzecz gustu.Oba sa niezle.I jaki spam? Wchodza co najwyżej podrywacze:)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 22:57 Dodam jeszcze, ze na Tlenie mozna mieć kontakty i te z tlenu i te z Gg rownocześnie.A status mozna ustawiac dla obu komunikatorów odrebnie. No i mozna pogadać+ kamerki jak ktos lubi:) Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:10 czy to oznacza, ze mozna gadac np. z ludzmi z GG przez Tlen i odwrotnie? Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:13 No zaraz..jak odwrotnie? Mozna gadac z ludzmi z tlenu i z gg, ale na tlenie, odwrotnie nie mozna, czyli majac tylko GG gadac z tymi z tlenu. Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:14 Na tlenie masz mozliwośc ustawienie opcji np, widoczny dla tlenu, niewidoczny dla GG i oddwrotnie, więc moga nie widziec. Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:17 znam znam...sam jestem na GG od moze trzech lat a Tlen zaladowalem se wczoraj...ai jestem ciekaw czy jest sens miec dwa Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:16 jesli chodzi o mozliwosci to Tlen chyba jest lepszy Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:18 Chyba tak, tymbardziej,że tam trzeba dostac autoryzacje, żeby kogoś dodac do kontaktów i widziec jego status. Na GG mozliwosci jest mniej.Ale za to mozna z niego dzwonic do Was na komórke za 6 groszy za minute i to mi sie podoba baardzo:) Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:22 To ściągnij kontakty z GG na tlen i sprawdz czy ci sie to spodoba. Wtedy GG mozna w kosz. Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:24 zobacze jak to jest na obu...a potem zdecyduje......chociaz i tak nie wiem po co mi dwa jak i tak malo co przez to gadam Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:27 No i dałes mi do myslenia..po co mi to jak tez prawie wcale przez to nie gadam? Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:31 Tzn...czasami ktos mnie dorywa...z roznych powodow, ...no i staram sie miec moich przyjaciol na GG :) czasami szukam starych znajomych z lat daawnych, czasami kogos z rodziny... Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:26 cos sie popierdzielilo...bo kiedys kiedys krecilem przy danych Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:12 a wtedy widza ze rozmawia sie przez inny komunikator??? Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:11 moj GG nie dziala...podrywacze raczej nie wchodza! Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:31 Witaj chiara:) Dobrze ze jesteś.Ja juz zmykam do spania, czas najwyższy, bo rano bedzie ciężkie wstawanie.Zostawiam Was sam na sam:)))) Miłego popoludnia, wieczoru i spokojnej nocy:) Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 28.08.05, 23:32 ja mam teraz Windows messengera GG i Tlen i chyba na tym poprzestane Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 29.08.05, 03:50 Cos nie tak....na poczte Tlenu przyszly mi juz trzy listy spamerskie! Chyba musze napisac do nich list Odpowiedz Link
ewka5 Re: GG und Tlen 29.08.05, 05:53 mam jedno i drugie, ale korzystam z gg (bo do tlenu zapomnialam haslo). Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 29.08.05, 06:00 Wlacz w opcjach ontyspamer, ale troche i tak przecieknie, niestety:( A pisanie nic Ci nie da. Ja pisalam wiele razy, odpowiedzi nie dostalam ani raz. Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 29.08.05, 06:06 dzien dobry!!! ja jeszcze przy piwku na werandzie :))) Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 29.08.05, 06:10 z tym pisanie to tak jak na GG....olewka calkowita...zero odpowiedzi nawet jesli sie pisze kilka emaili dziennie :( Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 29.08.05, 06:23 zapomnialam:( dzien dobry..piwkuj, ja sie musze zbierac do pracy, budowac IV Polske, bez Kaczuchy (art.na gazecie) Odpowiedz Link
marxx Tlen what the.... 29.08.05, 18:00 Jak zaladowalem sobie Tlen to teraz przychodzi mi dziwna poczta (spam) do tego zdaje sie ze bez mojej wiedzy z tlenu wychodzi tez poczta (spamerska) ....ladnie sa zainfekowani...ich zabezpiecznienia nic nie sa warte! m Odpowiedz Link
w5w7 Re: Tlen what the.... 29.08.05, 18:02 eee.u mnie nie jest az tak zle, może sprawdz swojego kompa? Odpowiedz Link
marxx Re: Tlen what the.... 29.08.05, 18:04 mam uaktualnianego Nortona, mam adware6 stary ale jary, czysci mi niektore reklamowe programiki szpiegoowskie, czyszcze temporary files ...co jeszcze???? Pewnie masz racje..ale nie wiem jak mam sie do tego zabrac Odpowiedz Link
w5w7 Re: Tlen what the.... 29.08.05, 18:29 No Mareczku ja Ci w tym nie pomogę chyba:( W te klocki jestem z pewnoscia bardziej w tyle niz Ty. Spróboj przeskanowac chocby antywirusem z onetu, mnie on zawsze wykrywa coś, czego Norton nie wylapie. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Tlen what the.... 29.08.05, 18:44 W kompie mam Nortona, ale czesto skanuje tym z onetu. bezpieczenstwo.onet.pl/ Jak nie próbowales to może sproboj? On jest calkiem niezly:) "Zycie to nie tasma magnetofonowa. Nie mozna go cofnac, ani nagrac od nowa”. Odpowiedz Link
marxx Re: Tlen what the.... 29.08.05, 19:56 dzieki !!!!! skasowalem dzieki temu programowi 5 viruskow!!!!!!!!!Norton ich nie mogl skasowac a temu sie udalo!!! dzieki!!!! Chociaz zobaczymy pozniej czy mialy one cos wspolnego z poczta?!?!?! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Tlen what the.... 29.08.05, 22:29 No widzisz marxx..czasem takie samouki komputerowe jak ja sie do czegoś przydają:) Odpowiedz Link
marxx Re: GG und Tlen 01.09.05, 01:22 Wykasowalem Tlen! Po zalozeniu w ciagu chyba 2 minut juz przychodzil spam na poczte tlenowa, oczywiscie zainstalowalem tez ich filtr pocztowy, ale to i tak nic nie pomoglo. Dziennie mialem ok 15 spamow na poczte i drugie 15 do spamerskiej skrzynki na smieci...odjazd Napisalem do nich , elegencko, na temat itp. No i dostalem odpowiedz ze nie jestem kulturalny poniewaz na nich krzycze ...... dostali moze 4 wykrzykniki!!!! Jakies jaja! No i skasowalem polskie zasady obslugi klienta m Odpowiedz Link
w5w7 Re: GG und Tlen 01.09.05, 06:38 Kurcze, dostałes odpowiedz????? A ja wciąż pisze i nic:( Ale ja tyle spamu nie dostaje..na szczęście. Odpowiedz Link