jobenka 02.09.10, 23:57 jezeli ja poperacie, to bede wdzieczna za jej podpisanie oraz ew. zdobycie dalszych podpisow. www.petycje.pl/petycja/5740/petycja_w_sprawie_przywrocenia_sprzedazy_karm_leczniczych_royal_canin_w_sklepach_internetowych.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: petycja dot. zwierząt 03.09.10, 14:12 jakis procent od sprzedazy masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jobenka Re: petycja dot. zwierząt 13.09.10, 21:19 wiem, ze wiele osob ma problem z potwierdzeniem podpisu, a to wazne, bo podpis niepotwierdzony jest niewazny. serwis petycyjny odpisal mi cos takiego: Witam, Automatycznie wysylamy drugi mail po dwuch tygodniach od zlozenia podpisu, jesli nie zostanie on w tym czasie zweryfikowany. Mozemy tez zweryfikowac podpis po otrzymaniu maila od osoby ja skladajacej: W wypadku klopotow z weryfikacja podpisu prosimy podac Imie/Nazwisko osoby podpisujacej, numer/nazwe petycji oraz numer podpisu (ZA czy PRZECIW). Informacje prosimy wyslac z adresu uzytego przy skladaniu podpisu - na adres pomoc@petycje.pl Po otrzymaniu tej informacji podpis zostanie potwierdzony. Pozdrawiam, Administracja serwisu www.petycje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: petycja dot. zwierząt 14.09.10, 08:56 Nie wydaje mi się, by jakiekolwiek petycje mogły wpłynąć na politykę marketingową grupy Mars... Poza tym, preparaty lecznicze mogą być sprzedawane wyłącznie przez uprawnione do tego podmioty: hurtownie leków, apteki, zakłady lecznicze. Takie jest prawo.:D Odpowiedz Link Zgłoś