Dodaj do ulubionych

wypróżnianie

IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:20
DO KOTA

To jest chyba głupie pytanie.Mój kotek robił "kiełbaski" od kilku dni
obserwuję, że robi kuleczki i przy tym siedzi w kuwecie dużo dłużej.Czy to
już uznać za zatwardzenie?Robi 2 razy dziennie.
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik Re: wypróżnianie IP: 216.43.145.* 28.03.03, 02:16
      No ..nie przy jedzeniu...a fe !!!
      • Gość: m.pw Re: wypróżnianie IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 11:32
        Gość portalu: kazik napisał(a):

> No ..nie przy jedzeniu...a fe !!!
        Albo komputer, albo jedzenie. Wlejesz sobie zur w klawisze, to zobaczysz jak
        bedzie fajnie, kupa przy tym to małe piwo. Poza tym na eleganckim forum nie
        siorbie się zupy i nie mlaska kotletów.

Teraz wygas ekran, bo będzie o kupie

Kotek ma zatwardzenie, bo może zmieniłas mu karmę. jeśli sie nie przyzwyczai,
        to zmień. Myślę, ze to nic groźnego, ale po co ma się męczyć. pozdrawiam
    • Gość: kot Re: wypróżnianie IP: *.mech.pw.edu.pl 28.03.03, 13:53
      Witaj Magdo!
      Jak można się łatwo przekonać, nie ma głupich pytań, za to bywają głupie
      odpowiedzi. Myślę, że z Twoim kotem jest wszystko w porządku, może tylko mało
      pije. Może zmieniłaś mu coś w diecie. Kot powinien mieć zawsze czystą wodę w
      dużym, niewywrotnym naczyniu, bez względu na to, czy widzisz go jak pije, czy
      nie. Moim zdaniem taka kupa, która się dzieli na "bobki" jest zdrowa. Normalnie
      kot robi kupę mniej więcej raz dziennie, lub co dwa dni. Zatwardzenie jest
      wtedy, gdy nie robi np. tydzień. Nie wiem czym go karmisz, ale ogólnie, nie
      powinno być to samo suche jedzenie, ani tez samo puszkowe. Kot powinien
      dostawać pokarm różnorodny, również mięso, surowe i gotowane, gotowane jarzyny
      i nabiał. Z mlekiem trzeba ostrożnie, większość kotów nie może go trawić i
      choruje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: pokemon Re: wypróżnianie IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 15:47
        Serdecznie dziękuję za odpowiedź.Dzięki Tobie uświadomiłam sobie, że kocurek
        miał bardzo różną dietę od tej, do której jest przyzwyczajony, ponieważ przez
        tydzień mieszkał u syna, a tym samym był karmiony tak jak jego kotek, czyli
        inaczej.
        Miłego weekendu. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka