Dodaj do ulubionych

Interpretacja wynikow

25.10.22, 10:26
TSH : 1.67 uIU/ml (0.27-4.2)
FT4: 1.04 ng/dl (0.932-1.71)
FT3: 2.86 pg/ml (2.02-4.43)
ANTY-TPO: 11.67 IU/ml (0-34)
ANTY-TG: <10 IU/ml (0-115)
Kobieta 29 lat. Objawy: zle samopoczucie, częste wypróżnianie, bladość i suchość skóry , wypadanie włosów, nerwowość, nieregularne miesiączki, kołatanie serca, męczliwość, brak energii
Obserwuj wątek
    • michaldinio Re: Interpretacja wynikow 25.10.22, 14:44
      Zrób:
      - usg tarczycy u dobrego endokrynologa, który robi usg w trakcie wizyty,
      - morfologia z rozmazem
      - żelazo
      - ferrytyna
      - witamina d
      - selen
      - cynk
      - sód i potas
      - lipidogram
      - estradiol
      - prolaktyna
      - progesteron

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka