qulqa 17.12.13, 17:00 Cereus lub ktoś inny, kto to zrobił - brawo. Wiecie za co Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qulqa Re: brawo 17.12.13, 17:09 Jednak nie brawo. Wyjaśnienie. Otworzyłam forum, chcąc przejrzeć interesujący mnie wątek. Nie było go. Ucieszyłam się, że ktoś ten wątek usunął. Napisałam post. Teraz znów otworzyłam forum, by przejrzeć inne wątki. Ten niechciany wątek jest. A nie było go NAPRAWDĘ. Przepraszam za zamieszanie. Mam tylko problem ... czyżby mój komputer miał świadomość i cenzuruje mi internet ? Odpowiedz Link
palczak.madagaskarski Re: brawo 18.12.13, 09:40 A co to za wątek, że się ucieszyłaś że został usunięty? Odpowiedz Link
palczak.madagaskarski Re: brawo 22.12.13, 13:30 Przejrzałam tamten wątek, nie widzę powodu, żeby go kasować. Ludzie powymieniali się swoimi opiniami na ten temat, różnymi wartościowymi informacjami, udało się przy tym uniknąć kłótni, które zdarzają się często na forach przy takich wątkach. Sprawa nie jest moim zdaniem prosta i czarno-biała, co zresztą można zobaczyć, czytając różne wypowiedzi. Nie widzę powodu, żeby uciekać od tematów trudnych czy kontrowersyjnych. A osza1 nie jest odosobnionym wyjątkiem w swoim pragnieniu posiadania dzikiego zwierzęcia jako domowego, myślę, że wątek może być ciekawy również dla innych osób, które na to forum kiedyś trafią. Odpowiedz Link