abstrakt2003 07.07.06, 19:24 I po co ja mam robić zdjęcia? Przecież nigdy nawet nie zbliże się do tego poziomu. Tylko pogratulować można i podziwiać. namq.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niwela.zj Re: No tak :( 07.07.06, 21:53 > To tak samo jak ja.. I ja też, ale przynajmniej robię i prezentuję na forum Ptaki i Ogrody, a Wy co? jeśli coś robicie to trzeba zaprezentować, trzeba się odważyć. Przypominam sobie jak "marta" obiecała, że jak bedzie u wójka to zrobi fotki gołębiom, i co, na obiecankach się skończyło. A gołębiom przecież tak łatwo pstryknąć fotki bo są oswojone. Ja w dalszym ciągu czekam na fotki gołębi od "marty". Pozdr. PS. a mistrz "namq" jest niedościgniony. Odpowiedz Link
marta_znawca Re: No tak :( 09.07.06, 22:54 niwela.zj napisał: > > To tak samo jak ja.. > > I ja też, ale przynajmniej robię i prezentuję na forum Ptaki i Ogrody, a Wy c > o? > jeśli coś robicie to trzeba zaprezentować, trzeba się odważyć. > > Przypominam sobie jak "marta" obiecała, że jak bedzie u wójka to zrobi fotki > gołębiom, i co, na obiecankach się skończyło. A gołębiom przecież tak łatwo > pstryknąć fotki bo są oswojone. Ja w dalszym ciągu czekam na fotki gołębi od > "marty". > > Pozdr. > > PS. a mistrz "namq" jest niedościgniony. oooo... kurka... zupełnie zapomniałam... ale moge wstawić narazie fotki ,,moich'' gołębi z podwórka a za dwa tygodnie będe u wujka i coś cyknę Odpowiedz Link
niwela.zj Re: No tak :( 10.07.06, 08:18 >a za dwa tygodnie będe u wujka i coś cyknę Będę czekał, a podwórkowe mnie nie interesują. Ponieważ jestem zapalonym miłośni- kiem gołębi to pamiąć mam dobrą. Pozdr. Odpowiedz Link