bruneczka 06.07.07, 15:46 witam, mam problem nie wiem jaka parasolka pasuje do p3 i gdzie ja można zamontować. czy taka zwykła, uniwersalna nadaje się? w którym miejscu najlepiej ją przykręcić? z góry dziękuję z odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonama Re: parasolka do pliko 06.07.07, 15:52 Interesowałam się tym wózkiem i właśnie z parasolką był mały problem. Można dostać parasolki z tzw. szerszym umocowaniem do rurek grubszych i owalnych. Na allegro widziałam do wyboru opcje ktoś miał. W np.Niemczech czy Anglii są do kupienia parasolki firmowe peg perego w odpowiednich kolorach. A sprzedawca w Polsce mi wmawiał, że nie produkuja. No coż do nas nie doszły - przynajmniej ja nie spotkałam. W parku widziałam u kogos parasolke umocowaną na rurkę koło budki. Tyle, że problem ze składnaniem jak ktos musi.... Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: parasolka do pliko 06.07.07, 17:32 Miałam p3 i ten wózek moim zdaniem nie wymaga parasolki - tę budkę można przecież zaciągnąć tak, żeby słoneczko nie świeciło. Kiedy dziecko spało, odpinałam ją z tyłu i też naciągałam. Odpowiedz Link Zgłoś