Dodaj do ulubionych

Gestykulujesz w czasie rozmowy?

15.03.14, 10:38
jak bardzo? wink
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:11
      czasem....smirk
      • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:16
        Raczej nie.Czy będzie podsumowanie tego testu wink
        • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:21
          Czasem macham łapkami..smile w ten sposób wyrażam swoje emocje...
          kontroluję gesty, by nie zagrażać szklankom, kieliszkom i półmiskowi z sałatką wink
      • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:24
        1zorro-bis napisał:

> czasem....smirk

Zawsze to lepsze, niz pstrykanie długopisem wink
        • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:43
          rudka-a napisała:

> Zawsze to lepsze, niz pstrykanie długopisem wink

Albo żucie gumy,czy chrupanie landrynek....wink
          • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:48
            Nie znoszę, kiedy ktoś żuje gumę i rozmawia..
            żadnego ciamkania cukierów...smile
    • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:46
      bardzo !! big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> jak bardzo? wink
      • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:49
        fenikss.2972 napisał:

> bardzo !! big_grin big_grin big_grin

długie masz ręce? bo nie wiem jak bezpieczną odległość zachować smile)
        • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:52
          długie big_grin
          ale w kierunku oponenta to gestykuluję w ostateczności big_grin big_grin big_grin
          no i bab nie biję big_grin

rudka-a napisała:
          >
          > długie masz ręce? bo nie wiem jak bezpieczną odległość zachować smile)
          • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 11:57
            Czasem rozmowa moze mięc przebieg baardzo intensywno - gorący, więc machniesz i s..spada kapelusz smile))))))
            • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:03
              przed taką rozmową..............to zwykle proszę o zdjęcie okularów tudzież kapelusza.... big_grin

rudka-a napisała:

> Czasem rozmowa moze mięc przebieg baardzo intensywno - gorący, więc machniesz i
              > s..spada kapelusz smile))))))
              • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:11
                Nie znoszę, kiedy ktos stoi bardzo blisko mnie...
                odsuwam sie wówczas...jakis dystans odległosciowy trza mieć wink
                mam taka znajomą..ja sie odsuwam delikatnie, ta napiera do przodu....wink
                • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:15
                  no więc..................big_grin
                  to jest tolerancja dystansu big_grin

zachowanie normalne dla każdego z nas - różni się tylko zakresem tolerancji.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/Personal_Space_POL.png/610px-Personal_Space_POL.png

rudka-a napisała:

> Nie znoszę, kiedy ktos stoi bardzo blisko mnie...
                  > odsuwam sie wówczas...jakis dystans odległosciowy trza mieć wink
                  > mam taka znajomą..ja sie odsuwam delikatnie, ta napiera do przodu....wink
                  • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:19
                    A uważałam się za osobe bardzo tolerancyjną wink
                    jak wszyscy..kogo nie zapytasz - odpowie....jestem tolerancyjny big_grin
                    • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:21
                      bo ja jestem big_grin
                      w porównaniu z resztą, to ja jestem mega tolerancyjny big_grin

aaaaaaaaa co do kółeczka - to w to pierwsze wpuszczamy zwykle osoby bliskie - tylko - mnie też bardzo denerwuje kiedy ktoś z kim rozmawiam przekracza tą granicę - mało tego - mimo, że staram się z tym walczyć - odruch bierze górę i się cofam. To naturalne

rudka-a napisała:

> A uważałam się za osobe bardzo tolerancyjną wink
                      > jak wszyscy..kogo nie zapytasz - odpowie....jestem tolerancyjny big_grin
                      • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:25
                        Mam nadzieję,że naturalnywink
                        Mój dystans osobniczy jest bardzo duży.
                        Z osób postronnych - dopuszczam do siebie tylko fryzjerkę i dentystę.
                        I to z trudemwinksmile
                        • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:28
                          zachwianie proporcji z wykresu zwykle świadczy o jakichś problemach interpersonalnych lub przystosowawczych.

izydor88 napisała:

> Mam nadzieję,że naturalnywink
                          > Mój dystans osobniczy jest bardzo duży.
                          > Z osób postronnych - dopuszczam do siebie tylko fryzjerkę i dentystę.
                          > I to z trudemwinksmile
                          • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:15
                            fenikss.2972 napisał:

> zachwianie proporcji z wykresu zwykle świadczy o jakichś problemach interperson
                            > alnych lub przystosowawczych.
                            >
                            > izydor88 napisała:
                            >
                            > > Mam nadzieję,że naturalnywink
                            > > Mój dystans osobniczy jest bardzo duży.
                            > > Z osób postronnych - dopuszczam do siebie tylko fryzjerkę i dentystę.
                            > > I to z trudemwinksmile
                            >
                            Na zakończenie dniawink
                            Przyznam Feniksie,że trochę mnie Twoje stwierdzenie zabolało...
                            Nie mówię wk...ło,bo to jednak nie jest adekwatne określenie w moim przypadku.
                            Uważam,że każdy ma prawo do swoich fobii i dziwactw,podobnie,jak do własnego zdania.
                            Uczestnictwo w forum na zasadzie - nasza grupa waszą grupę może pocałować... jest mi całkowicie obce.
                            Uprawiam tylko jazdę indywidualną .
                            Czy znajdziesz na swoim forum miejsce dla takiej osoby?
                            Czy musisz cały czas ze mną walczyć?Mój zawód Cię wkurza?Ten temat może na zawsze zniknąć z moich postów wink
                            • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:31
                              a ja nie wiem, co Cię zabolało. Stwierdziłem fakt, znany psychologii od lat. Nie interesują mnie Twoje fobie.

Na moim forum nie ma klik, więc opcja - jedna grupa drugą grupę może pocałować w dupę - jest nierealna

nigdy nie wkurza mnie czyjś zawód - zwykle nie wnikam co kto i z kim robi - to co mnie wkurza - mówię z reguły na bieżąco - postawa, zachowanie, prawione bzdury, archiwum X

izydor88 napisała:
                              > Na zakończenie dniawink
                              > Przyznam Feniksie,że trochę mnie Twoje stwierdzenie zabolało...
                              > Nie mówię wk...ło,bo to jednak nie jest adekwatne określenie w moim przypadku.
                              > Uważam,że każdy ma prawo do swoich fobii i dziwactw,podobnie,jak do własnego zd
                              > ania.
                              > Uczestnictwo w forum na zasadzie - nasza grupa waszą grupę może pocałować... je
                              > st mi całkowicie obce.
                              > Uprawiam tylko jazdę indywidualną .
                              > Czy znajdziesz na swoim forum miejsce dla takiej osoby?
                              > Czy musisz cały czas ze mną walczyć?Mój zawód Cię wkurza?Ten temat może na zaws
                              > ze zniknąć z moich postów wink
                              • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:40
                                fenikss.2972 napisał:

> a ja nie wiem, co Cię zabolało. Stwierdziłem fakt, znany psychologii od lat. Ni
                                > e interesują mnie Twoje fobie.
                                >
                                > Na moim forum nie ma klik, więc opcja - jedna grupa drugą grupę może pocałować
                                > w dupę - jest nierealna
                                >
                                > nigdy nie wkurza mnie czyjś zawód - zwykle nie wnikam co kto i z kim robi - to
                                > co mnie wkurza - mówię z reguły na bieżąco - postawa, zachowanie, prawione bzd
                                > ury, archiwum X
                                >
                                Nie mów,że nie wiesz,co mnie zabolało,bo Ci to dokładnie wytłumaczyłam smile
                                O popieraniu ludzi z "naszej grupy",czy forum - napisała Rudka na sąsiednim wątku.
                                Bardzo trafnie smile
                                • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:45
                                  Nigdy sie z takim 'poparciem' nie spotkałas? smile
                                  ile lat forumujesz, ze tak się zapytam...smile
                                  Zawsze byli..wasi, nasi, inni....
                                  ten pisał z tym, a tamtem juz nie...
                                  tak, Klaro...przykładów moge podac bardzo duzo smile)
                                  • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:50
                                    ja się nawet z Tobą leję, więc ni ma klik big_grin

rudka-a napisała:

> Nigdy sie z takim 'poparciem' nie spotkałas? smile
                                    > ile lat forumujesz, ze tak się zapytam...smile
                                    > Zawsze byli..wasi, nasi, inni....
                                    > ten pisał z tym, a tamtem juz nie...
                                    > tak, Klaro...przykładów moge podac bardzo duzo smile)
                                  • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:56
                                    rudka-a napisała:

> Nigdy sie z takim 'poparciem' nie spotkałas? smile
                                    > ile lat forumujesz, ze tak się zapytam...smile
                                    > Zawsze byli..wasi, nasi, inni....
                                    > ten pisał z tym, a tamtem juz nie...
                                    > tak, Klaro...przykładów moge podac bardzo duzo smile)
                                    No,oczywiście,że się spotkałam i zawsze bardzo mnie to śmieszyłowink
                                    Dlatego pisywałam na forach,których uczestnicy żarli się ze sobą,jak dzikie psywink
                                    Ale nie rozumiem obrzydzenia Koguta dla "archiwum x".
                                    Sam przecież założył forum Kali go skop i umożliwił frustratowi posty:"Żegnamy Izydora",albo "Żegnamy Maję" - bez możliwości odpowiedzi atakowanych...
                                    Czy to nie było właśnie z serii - nasza grupa waszej grupie?
                                    Bez cienia krytycyzmu?
                                    • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:01
                                      izydor88 napisała:

> Ale nie rozumiem obrzydzenia Koguta dla "archiwum x".

bo mnie ani nikogo stąd archiwum X nie dotyczy

> Sam przecież założył forum Kali go skop i umożliwił frustratowi posty:"Żegnamy
                                      > Izydora",albo "Żegnamy Maję" - bez możliwości odpowiedzi atakowanych...

kali powstał z potrzeby bieżącej - nie przewiduje odpowiedzi, ponieważ to on jest odpowiedzią na chamskie ataki

> Czy to nie było właśnie z serii - nasza grupa waszej grupie?
                                      > Bez cienia krytycyzmu?

nie, to było z serii - odpier.............się ode mnie i mojego forum. Widać, że nie czytałaś, stąd zapewne ta niewiedza smile
                                    • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:03
                                      Co to jest archiwum X?
                                      o jakiej Mai piszesz?
                                      niestety moja wiedza nie sięga na ten temat az tak głęboko..
                                      • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:04
                                        no właśnie !!

rudka-a napisała:

> Co to jest archiwum X?
                                        > o jakiej Mai piszesz?
                                        > niestety moja wiedza nie sięga na ten temat az tak głęboko..
                                      • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:22
                                        rudka-a napisała:

> Co to jest archiwum X?
                                        > o jakiej Mai piszesz?
                                        > niestety moja wiedza nie sięga na ten temat az tak głęboko..
                                        Piszę o prehistoriismile
                                        Pytałaś,jak dawno forumuję.
                                        Od 2006 roku - na Interii.Byłam Edytką - młodym i trochę naiwnym dziewczęciem i...to mi zupełnie wystarczało.
                                        Tam pisywała SoniaIQ195 - całkiem udatnie,ale nic nadzwyczajnego.Byli lepsi smile
                                        A potem dałam się zwabić wraz z jeszcze kilkoma osobami na forum TVN "Na liście lektur nie będzie Gombrowicza",gdzie Sonia pięknie umarła śmiercią męczeńską...
                                        Uczestnicy forum pochodzili z całej Europy,ale głównie z Italii i krajów francuskojęzycznychsmile
                                        Nie byłam przygotowana na taką opcję,w głowie mi się nie mieściło,że ktoś może wymyślić taki teatrzyk ze śmiercią w tle...
                                        I przenieść to na teren prywatny - pozaforumowy.
                                        Zupełny bezsens,a jednak...cała grupa twierdziła,że jestem "podła i cyniczna",nie chcąc pojąć oczywistych faktów.
                                        Rozumiem,byłam typem ofiary,Piotr,jako prawnik lepiej by to wytłumaczył.
                                        Czasami mnie ponosi,gdy widzę te same osoby - bezkarne i używające tych samych sztuczek.
                                        A przecież - powinno tylko śmieszyćsmile
                                        • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:26
                                          i znowu archiwum X

izydor88 napisała:
                                          > Piszę o prehistoriismile
                                          > Pytałaś,jak dawno forumuję.
                                          > Od 2006 roku - na Interii.Byłam Edytką - młodym i trochę naiwnym dziewczęciem i
                                          > ...to mi zupełnie wystarczało.
                                          > Tam pisywała SoniaIQ195 - całkiem udatnie,ale nic nadzwyczajnego.Byli lepsi smile
                                          > A potem dałam się zwabić wraz z jeszcze kilkoma osobami na forum TVN "Na liście
                                          > lektur nie będzie Gombrowicza",gdzie Sonia pięknie umarła śmiercią męczeńską..
                                          > .
                                          > Uczestnicy forum pochodzili z całej Europy,ale głównie z Italii i krajów francu
                                          > skojęzycznychsmile
                                          > Nie byłam przygotowana na taką opcję,w głowie mi się nie mieściło,że ktoś może
                                          > wymyślić taki teatrzyk ze śmiercią w tle...
                                          > I przenieść to na teren prywatny - pozaforumowy.
                                          > Zupełny bezsens,a jednak...cała grupa twierdziła,że jestem "podła i cyniczna",n
                                          > ie chcąc pojąć oczywistych faktów.
                                          > Rozumiem,byłam typem ofiary,Piotr,jako prawnik lepiej by to wytłumaczył.
                                          > Czasami mnie ponosi,gdy widzę te same osoby - bezkarne i używające tych samych
                                          > sztuczek.
                                          > A przecież - powinno tylko śmieszyćsmile
                                          >
                                          • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:50
                                            fenikss.2972 napisał:

> i znowu archiwum X

nie powinieneś wyjść już z Felkiem? suspicious
                                            • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:54
                                              a niech leje w przedpokoju big_grin

rudka-a napisała:

> nie powinieneś wyjść już z Felkiem? suspicious
                                        • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:35
                                          Klaro smile
                                          Czasem mam wrażenie, że tworzycie zamknietą grupę do której trudno przemówić....
                                          nie znam tamtych historii kompletnie..może jakies szczątkowe epizody, ale poskładać w całość potrafisz tylko Ty....i inni...
                                          Z Maja miałam jeden jedyny kontakt pare lat temu, kiedy weszłam na Podwórko...pisałam chyba wtedy może z maską, może z al...nie pamietam dokładnie, wiem, ze zabawa trwała w najlepsze, kiedy Twoja ulubiona Maja wpadła na wątek i....przepędziła mnie stamtąd...
                                          Widzisz, pamietam to do dzisiaj..jak również to, że przeprosiłam za najście smile
                                          ..dzisiaj Twoja ulubienicę skopałabym po tej pasiastej dupie i wysłała do diabła...bo tu, na gazecie panuja inne zwyczaje, niz na forum TVNu, czy Interii...
                                          Pewne etapy forumowania trzeba po prostu zamknac i nie wracać do nich, bo ich czas juz dawno przeszedł...czasem brytalnie, ale trzeba odnależc sie w nowej rzeczywistości
                                          smile
                                          • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 21:58
                                            rudka-a napisała:

> Klaro smile
                                            > Czasem mam wrażenie, że tworzycie zamknietą grupę do której trudno przemówić...
                                            > .
                                            > nie znam tamtych historii kompletnie..może jakies szczątkowe epizody, ale poskł
                                            > adać w całość potrafisz tylko Ty....i inni...
                                            > Z Maja miałam jeden jedyny kontakt pare lat temu, kiedy weszłam na Podwórko...p
                                            > isałam chyba wtedy może z maską, może z al...nie pamietam dokładnie, wiem, ze
                                            > zabawa trwała w najlepsze, kiedy Twoja ulubiona Maja wpadła na wątek i....przep
                                            > ędziła mnie stamtąd...
                                            > Widzisz, pamietam to do dzisiaj..jak również to, że przeprosiłam za najście smile
                                            > ..dzisiaj Twoja ulubienicę skopałabym po tej pasiastej dupie i wysłała do diabł
                                            > a...bo tu, na gazecie panuja inne zwyczaje, niz na forum TVNu, czy Interii...
                                            > Pewne etapy forumowania trzeba po prostu zamknac i nie wracać do nich, bo ich c
                                            > zas juz dawno przeszedł...czasem brytalnie, ale trzeba odnależc sie w nowej rze
                                            > czywistości
                                            > smile
                                            Na pewno - masz racjęsmile
                                            Maja pozwoliła mi się uporać z duchami przeszłości i zrozumieć,że - nie ja tu zwariowałam wink
                                            A teraz w formie anegdotki - jak NL i Dziecko odbierali całe to Misogino:
                                            - Przecież wiadomo,że Wściekli,to....
                                            Ale - Krakusi są tacy sympatyczni,że mogłabyś się poświęcić...
                                            I to podobno ja jestem cyniczna smile
                                            • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 22:02
                                              zabawna tendencyjność. Plus kolejna archiwalna anegdotka.
                                              A może by tak życiowo na temat opisanego chamstwa Mai ?
                                              Wyleczyła Cię ?
                                              niestety - chyba Cię w takim razie okłamała, bo ja nie widzę, żebyś była wyleczona. Z uporem godnym lepszej sprawy NADAL wciskasz mi tu prehistorię.

izydor88 napisała:
                                              > Na pewno - masz racjęsmile
                                              > Maja pozwoliła mi się uporać z duchami przeszłości i zrozumieć,że - nie ja tu z
                                              > wariowałam wink
                                              > A teraz w formie anegdotki - jak NL i Dziecko odbierali całe to Misogino
                                              > :
                                              > - Przecież wiadomo,że Wściekli,to....
                                              > Ale - Krakusi są tacy sympatyczni,że mogłabyś się poświęcić...
                                              > I to podobno ja jestem cyniczna smile
                                              >
                                            • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 22:06
                                              Ja nie potrzebuję przyznawania racji, bo nie o to w tym chodzi....wyrażam tylko swoje spostrzeżenia...nie znam zakulisowych rozgrywek i byłoby wielce nieetyczne oceniać P. Wściekłych..
                                              Jestem Klaro z innej bajki....takiej w której wszyscy sa dobrzy, lub troche dobrzy, i nie czynia sobie i komus krzywdy..smile
                                              • izydor88 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 22:16
                                                rudka-a napisała:

> Ja nie potrzebuję przyznawania racji, bo nie o to w tym chodzi....wyrażam tylko
                                                > swoje spostrzeżenia...nie znam zakulisowych rozgrywek i byłoby wielce nieetycz
                                                > ne oceniać P. Wściekłych..
                                                > Jestem Klaro z innej bajki....takiej w której wszyscy sa dobrzy, lub troche dob
                                                > rzy, i nie czynia sobie i komus krzywdy..smile
                                                Prawdę mówiąc - na żadnym forum nie było tyle -o dobru,co na Misogino.
                                                I tyle zła - jednocześnie...
                                                • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 22:25
                                                  ..więc uwolnij się od tamtej historii...
                                                  to pozwoli Ci lepiej odnależć się w terażniejszości..
                                                • fenikss.2972 Izydor 15.03.14, 22:39
                                                  a ja pytałem o chamstwo Mai - misociso mnie nie interesi

> Prawdę mówiąc - na żadnym forum nie było tyle -o dobru,co na Misogino.
                                                  > I tyle zła - jednocześnie...
                                                  >
                                                  • izydor88 Re: Izydor 15.03.14, 22:46
                                                    Jakie chamstwo Mai?
                                                    Kogucie,weź pod uwagę,że Wy też macie Archiwum X,o którym ja też nie mam zielonego pojęcia...
                                                    Mną wstrząsają tylko posty Schwesterchen wink
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 15.03.14, 22:48
                                                    udajesz ?
                                                    zapytałem odnośnie postu Rudej - o chamskim zachowaniu wielbionej przez Ciebie ostoi cnót wszelakich - z tego forum gw a nie z epoki kamienia łupanego - nie odbijaj piłeczki, nie twórz dziwnych teorii - tylko normalnie się do tego chamstwa ustosunkuj - potrafisz ?

izydor88 napisała:

> Jakie chamstwo Mai?
                                                    > Kogucie,weź pod uwagę,że Wy też macie Archiwum X,o którym ja też nie mam zielon
                                                    > ego pojęcia...
                                                    > Mną wstrząsają tylko posty Schwesterchen wink
                                                  • rudka-a Re: Izydor 15.03.14, 22:47
                                                    To, że pytałeś nie gwarantuje, że otrzymasz odpowiedź smile)))
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 15.03.14, 22:50
                                                    zauważyłem ...big_grin

rudka-a napisała:

> To, że pytałeś nie gwarantuje, że otrzymasz odpowiedź smile)))
                                                  • rudka-a a poza tym... 15.03.14, 22:56
                                                    trudno prowadzić tę arcy ciekawa rozmowę, kiedy nie masz pojecia o czym rozmówca pisze smile
                                                    dlatego też konczę swoje wywody, bo dziad swoje, a baba swoje...
                                                    gdzies coś po drodze umyka i traci sens dalszej rozmowy
                                                    dobrej życzę smile
                                                  • fenikss.2972 Re: a poza tym... 15.03.14, 23:05
                                                    a ja chcę poznać stanowisko suspicious

rudka-a napisała:

> trudno prowadzić tę arcy ciekawa rozmowę, kiedy nie masz pojecia o czym rozmówc
                                                    > a pisze smile
                                                    > dlatego też konczę swoje wywody, bo dziad swoje, a baba swoje...
                                                    > gdzies coś po drodze umyka i traci sens dalszej rozmowy
                                                    > dobrej życzę smile
                                                  • izydor88 Re: Izydor 15.03.14, 23:05
                                                    fenikss.2972 napisał:

> zauważyłem ...big_grin
                                                    >
                                                    Kogucie,ja nie wiem,o czym Ty mówisz!
                                                    Zgoda,jestem egocentryczką i nie dostrzegam innych tematów,poza tymi,które MNIE INTERESUJĄ Maja - lekarka,pozwoliła mi się uporać z SEKTĄ MISOGINO.
                                                    Dziecko napisało za mnie maila do Schwesterchen,że bardzo żałuję wejścia na to pieprzone Misogino,a Maja rozegrała to profesjonalnie.
                                                    I zawsze będę jej za to wdzięczna smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 15.03.14, 23:12
                                                    sugerujesz, że olałaś post Rudej ? smile

izydor88 napisała:

> Kogucie,ja nie wiem,o czym Ty mówisz!

• 1zorro-bis Re: Izydor 16.03.14, 09:00
                                                    ale jaja.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Znowu.smirk
                                                  • tan.nawe Re: Izydor 16.03.14, 09:34
                                                    Never-ending story... smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Izydor 16.03.14, 09:35
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    tan.nawe napisała:

> Never-ending story... smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 16.03.14, 12:17
                                                    ależ mam odpowiednie narzędzia, żeby story zapewnić happy end. Moja cierpliwość już przedłożyła stosowny wniosek.

tan.nawe napisała:

> Never-ending story... smile
                                                  • rudka-a Re: Izydor 16.03.14, 12:23
                                                    Sie znalazł kurde z potrzebą ćwiczeń manualnych suspicious wycinanki, to se na Wielkanoc zrobisz big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 16.03.14, 12:26
                                                    a że Wielkanoc już blisko, to parę wydmuszek mogę wyciąć suspicious

rudka-a napisała:

> Sie znalazł kurde z potrzebą ćwiczeń manualnych suspicious wycinanki, to se na Wiel
                                                    > kanoc zrobisz big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Izydor 16.03.14, 12:31
                                                    Ale zastosujesz zasadę "prawo nie działa wstecz"? I "vacatio legis"? wink
                                                  • fenikss.2972 Re: Izydor 16.03.14, 12:33
                                                    ponieważ więcej miewałem do czynienia z prawem podatkowym - to jestem przyzwyczajony, że prawo czasem działa wstecz big_grin

tan.nawe napisała:

> Ale zastosujesz zasadę "prawo nie działa wstecz"? I "vacatio legis"? wink
                                • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:48
                                  izydor88 napisała:

> Nie mów,że nie wiesz,co mnie zabolało,bo Ci to dokładnie wytłumaczyłam smile

a co ja - jasnowidz ?

> O popieraniu ludzi z "naszej grupy",czy forum - napisała Rudka na sąsiednim wąt
                                  > ku.
                                  > Bardzo trafnie smile

no dlatego napisała, że u nas takie zjawisko jest "nielegalne"
                        • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:29
                          Jak dobrze, ze dzieli nas monitor, bo dentysta miałby bardzo dużo roboty, by dopasować zęby, które by tu leżały....
                          • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:32
                            Ruda !! big_grin kogo chcesz lać ?? big_grin

rudka-a napisała:

> Jak dobrze, ze dzieli nas monitor, bo dentysta miałby bardzo dużo roboty, by do
                            > pasować zęby, które by tu leżały....
                            • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:34
                              ja jestem niespotykanie spokojny człowiek smile)
                              • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:37
                                Kto ?????????????
                                Ty ????????????? big_grin big_grin big_grin

no weź mnie nie osłabiaj big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> ja jestem niespotykanie spokojny człowiek smile)
                                • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:40
                                  ..bo w życiu przychodzi czas na wyciszenie się big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 12:42
                                    to daj znać, jak u Ciebie ten czas nadejdzie big_grin

rudka-a napisała:

> ..bo w życiu przychodzi czas na wyciszenie się big_grin
                                    • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 14:53
                                      Może to kiedys zauważę, to z pewnością dam smile))))))))))
                                      • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 14:55
                                        bajery to my, ale nie nas big_grin

rudka-a napisała:

> Może to kiedys zauważę, to z pewnością dam smile))))))))))
    • k.karen Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:35
      Często gestykuluję, ale nie macham rękoma jak wiatrak smile

A odpowiedni dystans, to ok 1 metr. Jednak jeśli wyczuję z odległości kilku metrów zapach perfum, jakby piorun strzelił w drogerię, to wtedy zwiększam dystans big_grin Mogę wiele tolerować, ale nie smród, choćby to były nie wiadomo jak drogie perfumy. O smrodzie z brudu już nawet nie wspominam.
      • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:40
        Czyli uprawiasz kontrolowaną gestykulację wink

> A odpowiedni dystans, to ok 1 metr. Jednak jeśli wyczuję z odległości kilku met
        > rów zapach perfum, jakby piorun strzelił w drogerię, to wtedy zwiększam dystans
        > big_grin Mogę wiele tolerować, ale nie smród, choćby to były nie wiadomo jak drogie
        > perfumy.

O, kurcza paka sad to nie pogadamy indifferent..
        nie wylewam wiadra perfum, ale używam smile
        • tan.nawe Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:42
          Ja też używam, ale nie tak, żeby mnie i otoczenie zemdliło. smile
          • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:50
            Lubie Dior J'adore, Euphorie....może i mocne zapachy, ale najbardziej mi odpowiadają smile
            • tan.nawe Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:54
              A ja Versace - "Bright crystal" i Joop! - "All about Eve". smile
              • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 16:07
                Nie znam powiem szczerze....bardzo rzadko zmieniam perfumy..
                lsmile
        • k.karen Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 15:56
          Przecież piszę o smrodzie wiadra perfum, a nie o perfumach w ogóle big_grin
          • tan.nawe Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 16:01
            A nie, no wiader perfum to na siebie nie wylewam, zdechłabym chyba! big_grinbig_grinbig_grin
            • rudka-a Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 16:05
              a komary letnia pora lubia takie wyperfumowane wink
              tna wtedy, ile wlezi smile)
      • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 16:00
        metr w strefie intymnej, czy w strefie osobniczej ?

k.karen napisała:

> Często gestykuluję, ale nie macham rękoma jak wiatrak smile
        >
        > A odpowiedni dystans, to ok 1 metr. Jednak jeśli wyczuję z odległości kilku met
        > rów zapach perfum, jakby piorun strzelił w drogerię, to wtedy zwiększam dystans
        > big_grin Mogę wiele tolerować, ale nie smród, choćby to były nie wiadomo jak drogie
        > perfumy. O smrodzie z brudu już nawet nie wspominam.
        • k.karen Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:54
          fenikss.2972 napisał:

> metr w strefie intymnej, czy w strefie osobniczej ?

W osobniczej smile
          • fenikss.2972 Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 20:56
            im większe emocje towarzyszą rozmowie, tym bardziej dystans się skraca. Ale metr ujdzie. Dla spokojnej kawki.

k.karen napisała:
            > W osobniczej smile
            >
    • tan.nawe Re: Gestykulujesz w czasie rozmowy? 15.03.14, 16:31
      rudka-a napisała:

> jak bardzo? wink

Nie bardzo. Raczej miny robię. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka