super.halusia 24.10.15, 21:33 Mam do Ciebie,jedno zasadnicze pytanie,dlaczego Nazywasz Rudkę trollem,skora ma tysiące postów i wszyscy Ją znają? - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 21:38 może dlatego ? a co ma do rzeczy czy znają czy nie ? trolling to bardzo ściśle określone zachowanie - dziś wdzięcznie nazywane hejtem. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych za wiki. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kogut 24.10.15, 21:54 Przecież troll posiada wiele nicków,czyli sprzeczne,bo Rudka posiada jeden nick. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 21:55 tak ? super.halusia napisała: > Przecież troll posiada wiele nicków,czyli sprzeczne,bo Rudka posiada jeden nick > . Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 21:57 i dodam nie - trollowanie to nie posiadanie wielu nicków. Trollowanie to zachowanie. Ilość nicków nie ma absolutnie żadnego znaczenia. super.halusia napisała: > Przecież troll posiada wiele nicków,czyli sprzeczne,bo Rudka posiada jeden nick > . Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:04 Doobry wieczór Państwu ) Co tam Kogutku u Ciebie słychać? wszyscy zdrowi na ciele i umysle? to o czym dzisiaj pogadamy? o zachowaniu bardzo fajny temat...lubię nawet... tylko nie spinaj się za bardzo )))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:20 o i to jest właśnie trolling chociaż na zewnątrz dla tych nie w temacie - wygląda na wazelinkę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:25 kogucik.2872 napisał: > o > i to jest właśnie trolling > chociaż na zewnątrz dla tych nie w temacie - wygląda na wazelinkę > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:27 tak tak wiem grunt to stwarzać dobre pozory i zrobić z siebie tradycyjnie ofiarę tylko kto to kupi ...? rudka-a napisała: > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:28 kogucik.2872 napisał: > tak tak wiem > grunt to stwarzać dobre pozory i zrobić z siebie tradycyjnie ofiarę > tylko kto to kupi ...? Pytek Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:30 nie znam gościa, ale z góry współczuję... rudka-a napisała: > Pytek Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:25 a propos wazelinki przeleciałem się z nudów po forach i muszę publicznie przyznać, że w kwestii wazelinki naprawdę wiesz co mówisz. Z autopsji miałbym serdeczną prośbę - jako niekwestionowany miszcz w dziedzinie - mogłabyś podszkolić mi dziewczyny ? Normalnie po wycieczce czuję się niedopieszczony rudka-a napisała: > Doobry wieczór Państwu ) > > Co tam Kogutku u Ciebie słychać? wszyscy zdrowi na ciele i umysle? > to o czym dzisiaj pogadamy? > o zachowaniu > bardzo fajny temat...lubię nawet... > tylko nie spinaj się za bardzo )))) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kogut 24.10.15, 22:17 Skro tak uważasz,to dlaczego nie ignorujesz wszelkich zaczepek tylko dyskutujesz? - Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:21 ponieważ ignorowanie nie przyniosło efektu. Poza tym - czemu niby mam pozwalać na notoryczne obrażanie mnie i uczestników tego forum ? Ty u siebie pozwalasz ? super.halusia napisała: > Skro tak uważasz,to dlaczego nie ignorujesz wszelkich zaczepek tylko dyskutujes > z? > > - > > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:30 no niestety w kwestii wazeliniarstwa nie dorastają Ci do pięt rudka-a napisała: > Biedactwo Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kogut 24.10.15, 22:30 Absolutnie nie pozwalam,poza tym u mnie nie ma takich uczestników. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:32 tak też i kol. Ruda została swojego czasu zbanowana. Ale że ja zwykle zbyt łatwo wierzę w bajki - znowu ma możliwość obrażania nas wszystkich. Oczywiście do czasu. Cierpliwość mam ogromną, ale nie bezgraniczną super.halusia napisała: > Absolutnie nie pozwalam,poza tym u mnie nie ma takich uczestników. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:36 kogucik.2872 napisał: > tak też i kol. Ruda została swojego czasu zbanowana. Ale że ja zwykle zbyt łatw > o wierzę w bajki - znowu ma możliwość obrażania nas wszystkich. Oczywiście do c > zasu. Cierpliwość mam ogromną, ale nie bezgraniczną > > Ti, Tiiiii...tylko bez takich mi tu nooo... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:40 od zawsze piszę wprost. Skoro sytuacja miała miejsce - to nie widzę powodów, żeby ją ukrywać. rudka-a napisała: > Ti, Tiiiii...tylko bez takich mi tu nooo... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:33 super.halusia napisała: > Absolutnie nie pozwalam,poza tym u mnie nie ma takich uczestników. Jak to nie ma? ja jestem Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:35 w rzeczy samej ps. to kiedy mogę podesłać dziewczyny do nauki ? rudka-a napisała: > Jak to nie ma? ja jestem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:37 kogucik.2872 napisał: > w rzeczy samej > > ps. > to kiedy mogę podesłać dziewczyny do nauki ? Bez urazy, ale ja pracuję tylko z utalentowanymi Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:41 rozumiem przyznajesz zatem, że w kwestii wazeliniarstwa - z moich dziewczyn dupy wołowe. Odnotowałem.... rudka-a napisała: > Bez urazy, ale ja pracuję tylko z utalentowanymi Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kogut 24.10.15, 22:36 rudka-a napisała: > super.halusia napisała: > > > Absolutnie nie pozwalam,poza tym u mnie nie ma takich uczestników. > > Jak to nie ma? ja jestem I to od wielu,wielu miesięcy,ale ja nie uważam Ciebie,za trolla na analogowym. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:38 widocznie do Ciebie nie przychodzi z zaczepkami. A do mnie owszem. I tu mamy dziwną rzecz. Wszędzie mniód i malina a tu hejt - choć ani ja nigdzie nie łażę, ani nikogo nie zaczepiam. Halusia - wytłumaczysz mi to ? super.halusia napisała: > > I to od wielu,wielu miesięcy,ale ja nie uważam Ciebie,za trolla na analogowym. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:40 > Halusia - wytłumaczysz mi to ? a ja moge za Halusię? )))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:42 nie rudka-a napisała: > a ja moge za Halusię? )))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:49 skoro poprosiłem o tłumaczenie Halusię - to znaczy, że oczekuję tłumaczenia Halusi. Czy to jest jasne, czy nadal zbyt skomplikowane ? rudka-a napisała: > A może jednak? )) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Kogut 24.10.15, 22:45 Tu nie masz racji,jeżeli ma rację w jakiejś dziedzinie,to będzie się spierać,ale nie przychodzi do mnie z zaczepkami wręcz przeciwnie,z jakimiś fajnymi pomysłami,lub doradzeniem komuś. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:47 no problem w tym, że nie bierze udziału NIGDY w dyskusjach merytorycznych, a jedyne posty dotyczą personalnie mnie - jak to nazwiesz ? super.halusia napisała: > Tu nie masz racji,jeżeli ma rację w jakiejś dziedzinie,to będzie się spierać,al > e nie przychodzi do mnie z zaczepkami wręcz przeciwnie,z jakimiś fajnymi pomysł > ami,lub doradzeniem komuś. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:51 kogucik.2872 napisał: > no > problem w tym, że nie bierze udziału NIGDY w dyskusjach merytorycznych, a jedyn > e posty dotyczą personalnie mnie - jak to nazwiesz ? to quiz jakiś? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:52 a pytanie było kierowane do Ciebie ? rudka-a napisała: > to quiz jakiś? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:39 Popiszesz troche na Dworcu, to zaczniesz uważać )))))) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:42 na kol Rudą, która potraktuje Cię jak śmiecia rudka-a napisała: > Popiszesz troche na Dworcu, to zaczniesz uważać )))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:44 Nie powiem...starasz się mnie sprowokować... tylko, że troche za mało... jeszcze.....) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:46 to niesłychanie zabawne jak ja mogę starać się Cię sprowokować, kiedy jestem na własnym forum ? czy ja Cię gdzieś zaczepiłem, że wpadłaś z odwetem, czy to Ty wpadłaś, żeby zaczepić mnie ? A skoro wpadłaś zaczepić mnie - to znaczy, że to Ty próbujesz mnie sprowokować. Czy nadążasz za ciągiem logicznym ? rudka-a napisała: > Nie powiem...starasz się mnie sprowokować... > tylko, że troche za mało... > jeszcze.....) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:49 i Tobie również Halusia super.halusia napisała: > Kolorowych snów życzę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 22:56 Miło było..jak zawsze zresztą ) Dobrej nocy życzę )) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 22:58 mi nie było miło ale cóż............ rudka-a napisała: > Miło było..jak zawsze zresztą ) > Dobrej nocy życzę )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Kogut 24.10.15, 23:02 Zapamietaj...kto sieje, ten zbiera... robisz z kogoś idiotę...zobacz jak to smakuje, kiedy ktoś zrobi z Ciebie... kij zawsze ma dwa końce... nigdy nie jest tak, że jedna strona jest cacy, a druga be... co bardzo usilnie próbujesz udowodnić... Miłej zabawy Tobie i Paniom.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 24.10.15, 23:06 wpierdalasz się tu od roku z personalnymi zaczepkami i twierdzisz, że to ja robię z kogoś idiotę ?? kobieto !! czytaj czasem to co piszesz to Ty zaczepiasz mnie i obrażasz ludzi stąd !! pokaż mi kurwa gdzie ja zaczepiłem Ciebie !! to Ty próbujesz robić z ludzi idiotów - zwyczajnie tym samym ich obrażając !! rudka-a napisała: > Zapamietaj...kto sieje, ten zbiera... > robisz z kogoś idiotę...zobacz jak to smakuje, kiedy ktoś zrobi z Ciebie... > kij zawsze ma dwa końce... > nigdy nie jest tak, że jedna strona jest cacy, a druga be... > co bardzo usilnie próbujesz udowodnić... > Miłej zabawy Tobie i Paniom.... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut 26.10.15, 22:35 Rudka.....Ty TROLL?!! O Jezu..... Co to sie porobilo..... rudka-a napisała: > Zapamietaj...kto sieje, ten zbiera... > robisz z kogoś idiotę...zobacz jak to smakuje, kiedy ktoś zrobi z Ciebie... > kij zawsze ma dwa końce... > nigdy nie jest tak, że jedna strona jest cacy, a druga be... > co bardzo usilnie próbujesz udowodnić... > Miłej zabawy Tobie i Paniom.... > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 26.10.15, 22:37 ooooooooooooooo następny adwokat nieźle mi musi dupę obrabiać. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut 27.10.15, 07:42 czy Ty myslisz ze jestes najwazniejszy? Akurat mnie gdzies i kiedys za cos opieprzyla - nie do konca znajac sprawe. Wiec powinienem byc na nia wkurzony. A nie jestem. Ale to nie znaczy ze obrabia Tobie dupe za Twoimi plecami. Jedno jest pewne Kogut - krytyka boli i nie kazdy potrafi z nia zyc..... kogucik.2872 napisał: > ooooooooooooooo następny adwokat > nieźle mi musi dupę obrabiać. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 27.10.15, 08:26 1zorro-bis napisał: Akurat mnie gdzies i kiedys za cos opie > przyla - nie do konca znajac sprawe. dokładnie tak samo ty się wpieprzasz teraz > Ale to nie znaczy ze obrabia Tobie dupe za Twoimi plecami. daruj sobie.... > Jedno jest pewne Kogut - krytyka boli i nie kazdy potrafi z nia zyc..... a wiem wiem, że Cię boli. Od kilku lat skamlesz po wszystkich forach na krytykę Twojej osoby ze strony byłych psiapsiółek. i pytanie - krytyka czego ? bo nie bardzo rozumiem do czego jest ten ten tekst. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut 27.10.15, 14:59 ....."a wiem wiem, że Cię boli. Od kilku lat skamlesz po wszystkich forach na krytykę Twojej osoby ze strony byłych psiapsiółek....." Ty sie dobrze czujesz? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 27.10.15, 16:20 a w jakim celu to pytanie ? czyż nie jest to prawdą ? a czy wiesz, cokolwiek w temacie, w który się wtrącasz ? a jeśli wiesz - to skąd ? a jeśli nie wiesz - to kiego się wtrącasz ? 1zorro-bis napisał: > ....."a wiem wiem, że Cię boli. Od kilku lat skamlesz po wszystkich forach na k > rytykę Twojej osoby ze strony byłych psiapsiółek....." > Ty sie dobrze czujesz? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut 27.10.15, 21:25 a ta nerwowosc u Ciebie Kogut - to z jakiego powodu? Z powodu przepieprzonych wyborow? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 27.10.15, 21:33 a ta głupota u Ciebie Zorro - to skąd ? z przepieprzonych wyborów ? kurwa skąd się biorą tak upierdliwi ludzie ?? zadałem pytanie - odpowiedzi brak ale na głupkowate komentarze - wena jest jak zawsze raz, drugi, dziesiąty mówi się wyraźnie - nie mam ochoty z tobą gadać - bez skutku ! a potem się głupkowato jedno z drugim dziwi że zaczynam się wkurwiać. ludzie ?? czy z wami na pewno wszystko w porządku ?? bo zaczynam mieć poważne obawy.... 1zorro-bis napisał: > a ta nerwowosc u Ciebie Kogut - to z jakiego powodu? Z powodu przepieprzonych w > yborow? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Kogut 28.10.15, 07:44 a ja sie Ciebie Kout pytam - skad u Ciebie taka agrasja o byle co? To przeciez nie jest normalne..... Wystarczy jakis temack u Ciebie poruszyc, ktory Ci nie pasuje i zaczynasz szalec.... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 28.10.15, 10:46 sorry - przywróciłem post - bo zamierzam odpowiedziec ot prawdziwy katolik - jak go kto w dupę kopnie - to grzecznie dziękuje i nadstawia z prośbą o jeszcze ty zajmij się swoją agresją gości - a ze mnie zejdź zanim w końcu naprawde strace cierpliwość - moja agresja bierze się stąd że mimo próśb o odwalenie się ode mnie raz na zawsze - nadal tu przyłazisz z głupawymi tekstami, wpierdalasz sie w sprawy, które ciebiwe nie dotyczą i nie masz o nich zielonego pojęcia i nie reagujesz na moje prośby . święty by się dawno wkurwił - a ja do swiętych nie należę ! Odpowiedz Link
al-szamanka [...] 28.10.15, 11:32 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 28.10.15, 11:52 to co tu robisz ??? i czym się niby różnisz od tego, co pisałem - wpieprzając sie dokładnie tak samo w sprawy, które ciebie nie dotyczą ?? co za pieprzona hipokryzja !!! al-szamanka napisała: na ten temat, w "dyskusje" z tobą nie mam zamiaru się wdawać > . Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Kogut 28.10.15, 17:08 i jeszcze jedno paniusiu moje "obrzydliwe forum" działało tylko wtedy, kiedy widziałem słowo "kogut" odmieniane przez wszystkie przypadki i ubierane w coraz to nowsze i zabawniejsze inwektywy. Przestałem widzieć - "obrzydliwe forum" przestało działać. To powinno być proste i logiczne nawet dla takich jak wy. I to się nigdy nie zmieniło i nie zmieni. > al-szamanka napisała: > na ten temat, w "dyskusje" z tobą nie mam zamiaru się wdawać Odpowiedz Link