kogucik.2872 13.03.17, 21:22 miał przebłysk. Od razu widać, że dawno niedopieszczone ego wyje o swoje. Spoko doktorku, niektórzy, oprócz forum żyją jeszcze realem. Ale jak mówią - co ma wisieć, nie utonie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:09 kogucik.2872 napisał: > trzeba by go znowu dopieścić > Najepiej to on sam siebie dopieszcza, wie dobrze czego mu trzeba. Odpowiedz Link
a74-7 Re: doktorek 13.03.17, 22:15 Sorki, ale po przeczytaniu listy "do's and don'ts" chyba tylko hjerbatke z proNdem moge polecic Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:22 A jednak... Patrzy w lustro i nic nie widzi. "Chlipią nad wzrostem, podobno łysiną" Nie podobno tylko NA PEWNO łysiną. Po prostu słupku - masz łysą pałe, jak patelnie... i wygladasz z nia juz nie jak słupek, tylko jak niedorobiony słupek. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:39 dlatego od razu mi się skojarzył z komiksowym Kajkiem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:46 kogucik.2872 napisał: > dlatego od razu mi się skojarzył z komiksowym Kajkiem > Kajka nie znam, ale komiks jak najbardziej. Pamietam jak sie wyglupialam, piszac, ze czytam jego teksty na glos i nagrywam na dyktafon, a potem slucham, delektujac sie nadzwyczajnym doborem slow, stylem i wyobraznia Ach jak sie rozplywal w upojeniu... i wyobraz sobie - UWIERZYL!!! w te moja zagrywke Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:51 był taki komiks Kajko i Kokosz. Hamerykaństa wersja to Asterix i Obelix Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:53 Ach jak sie rozplywal w upojeniu... i wyobraz sobie - UWIERZYL!!! w te moja zagrywke ego mu chyba sufit przebiło... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:58 kogucik.2872 napisał: > Ach jak sie rozplywal w upojeniu... i wyobraz sobie - UWIERZYL!!! w te moja zag > rywke > > ego mu chyba sufit przebiło... Nie tylko sufit, podejrzewam, ze dzien w dzien wali mu pare sierpowych przez łysine stad ta zwyrodniala hyperaktywnosc forumowa. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 23:01 ludzie skrajnie niedowartościowani mają to do siebie, że nieustannie upominają się o uwagę. U jednych ego jest stabilne, gdyż zna i ceni swoją wartość, u innych, wystarczy dzień bez wzmianki i ego więdnie jak zleżała sałata. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 23:06 kogucik.2872 napisał: > ludzie skrajnie niedowartościowani mają to do siebie, że nieustannie upominają > się o uwagę. U jednych ego jest stabilne, gdyż zna i ceni swoją wartość, u inny > ch, wystarczy dzień bez wzmianki i ego więdnie jak zleżała sałata. > Howgh! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:36 kiedyś rzadko tam zaglądałem, bo i nie ma po co. Stek obelg pod adresem całego świata i tyle. Ale teraz już widzę mechanizm. Wystarczy zapomnieć na chwilę o wielebnym, a ten mało jaja nie zniesie. Dopomina się o uwagę wszelkimi sposobami. No sorry, ale normalni ludzie nie żyją tylko na forum. Jak widać wielebny tego nie jarzy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:43 Wystarczylo w medycznym czasopismie przeczytac pelna satysfakcji radosna wzmianke o tym, ze popelnil plagiat i odebrano mu nagrody, aby przekonac sie jak bardzo jest nielubiany w swoim srodowisku. Pozostal mu net i ciagle jazgotanie o sobie... a moze jedna ktos uwierzy, ze rowny jest słupkowi i bardziej wielebny niz to staral sie udowodnic otumanionym misoginianom. Odpowiedz Link
a74-7 Re: doktorek 13.03.17, 22:46 Zonkie ma na miejscu : oklaski gwarantuje mu przy kazdej okazji Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 22:49 a74-7 napisał: > Zonkie ma na miejscu : > oklaski gwarantuje mu przy kazdej okazji Nie tylko oklaski. To glowna organizatorka misoginskiej farsy, pisala za paru wloskich przyjaciol, ktorzy piali slupkowi uwielbienie i stawiali na cokoliku. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:54 tyle, że wyszło teraz, że ani ebolanki nie czytała, ani wypocin wielebnego i włoskiego amici di nick ... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 23:00 kogucik.2872 napisał: > tyle, że wyszło teraz, że ani ebolanki nie czytała, ani wypocin wielebnego i wł > oskiego amici di nick ... > Nu tak, bo ona jako inku-gniot tam byla Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 23:03 odkąd zacząłem Ebolankę, spokojnie obserwuję, jak się za wszelką cenę odwraca uwagę od sedna sprawy. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ta bajka była niezłą machloją. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 13.03.17, 23:05 kogucik.2872 napisał: > odkąd zacząłem Ebolankę, spokojnie obserwuję, jak się za wszelką cenę odwraca u > wagę od sedna sprawy. Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że ta bajka była n > iezłą machloją. > Bo byla. Klara, pomimo naszej pomocy, nie zdolala sie z tego calkowicie otrzasnac. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 23:16 z tego, co widziałem, do samego końca pisała głównie o tym. al-szamanka napisała: > Bo byla. Klara, pomimo naszej pomocy, nie zdolala sie z tego calkowicie otrzasn > ac. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: doktorek 14.03.17, 08:55 kogucik.2872 napisał: > z tego, co widziałem, do samego końca pisała głównie o tym. > > > al-szamanka napisała: > > Bo byla. Klara, pomimo naszej pomocy, nie zdolala sie z tego calkowicie o > trzasn > > ac. Bylo widac jak bardzo zaszlo jej to pod skore i jak bardzo odbilo sie na zdrowiu. Gdyby nie to, dzisiaj by jeszcze byla. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: doktorek 13.03.17, 22:47 czytałem lekarz, który o tym przypomniał, miał nieukrywaną satysfakcję z udupienia delikwenta. A to dziwne w sumie, bo ogólnie to klaustrofobiczna klika, która nawet błędy medyczne, skutkujące kalectwem, lub nawet śmiercią pacjenta tuszuje i za swoimi stoi. Coś w tym jest.... Odpowiedz Link