Gość: Roksi IP: *.accessnet.com.pl 14.09.09, 17:27 Witam, proszę o podpowiedź odnośnie imienia dla dziewczynki, która urodzi się za kilka dni. Preferuję imiona 5,6 literowe, niezbyt popularne, ale też nie staroświeckie. Ostatnio myślałam o Marlenie, ale nie jestem do końca przekonana do tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalenia Re: imię dla dziewczynki IP: 213.25.120.* 14.09.09, 17:51 Marleny nie lubie Apolonia Berenika Bibiana Brygida Daniela Estera Felicja Flawia Idalia Jaśmina Ksenia Leonia Lucyna Ludwika Malwina Melania Oktawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: imię dla dziewczynki IP: *.gemini.net.pl 14.09.09, 18:03 Tylko nie Marlena, please. Odpowiedz Link Zgłoś
variaa Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 18:45 Malwina jest fajne. Znam jedną Marlenkę, mama mówi do niej Malinka. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 18:49 Moje number one: Judyta Kordula Ruta Paula Odpowiedz Link Zgłoś
anetad25 Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 19:29 Agatka, Emilia, Milenka? Marlenkę odbieram neutralnie A może spodobają Ci się imiona moich córeczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 20:19 Klara, Marta, Jadwiga, Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 20:29 Marlenę mam na czarnej liście - rzecz jasna to Tobie imię ma się podobać. Może Noemi? Lea? Ruta? Estera? Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 21:49 znam dwie Marleny i obie są niezadowolone z imienia, sama się nad tym zastanawiam.. bo w sumie ładne imię, ale jak twierdzi jedna - takie bez wyrazu a druga tak nie lubi tego imienia że każe mówić na siebie Maja nawet w szkole się tak podpisywała... więc od razu odradzam to imię ! z niezbyt popularnych ale nie staroświeckich proponuję -> _ Omena (5literowe) _ Noemi (5literowe) _ Dagmara (7literowe) _ Samira (6literowe) Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: imię dla dziewczynki 14.09.09, 22:27 Marlena mi się średnio podoba.Z innych mało popularnych pośród dzieci: Milena Marta Klara Karina/Kalina Dorota Daria Agata Kinga Malwina Monika Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: imię dla dziewczynki 15.09.09, 01:48 Irmina Daria Malwina Marlena mnie nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: imię dla dziewczynki 15.09.09, 11:31 Marlena - Marks i Lenin - zdecydowanie nie Moje propozycje: Liwia Kalina Laura Amelia Blanka Klara Łucja Nadia Odpowiedz Link Zgłoś