cicuta 26.09.09, 17:03 Dziewczynki 9 Maja 8 Zofia 7 Oliwia 6 Alicja 6 Julia 5 Aleksandra 5 Gabriela 4 Amelia 4 Martyna 4 Natalia 3 Antonina 3 Karolina 3 Wiktoria 3 Zuzanna 2 Hanna 2 Łucja 2 Magdalena 2 Małgorzata 2 Maria Ada Anna Barbara Celina Elvina Emilia Ewa Ewelina Helena Izabela Jagoda Klaudia Klementyna Laura Lena Lila Lilianna Lusia Marta Matylda Milena Natasza Nikola Paulina Pola Rozalia Sabina Samanta Stefania Vanessa Chłopcy 6 kacper 6 Maksymilian 5 Dawid 5 Jakub 5 Wiktor 4 Bartosz 4 Dominik 4 Franciszek 4 Jan 4 Mateusz 4 Michał 4 Szymon 3 Antoni 3 Filip 3 Tomasz 2 Adam 2 Aleksander 2 Cyprian 2 Ignacy 2 Igor 2 Ksawery 2 Mikołaj 2 Robert Bartłomiej Iwo Jeremi Karol Konrad Konstanty Krzysztof Leon Łukasz Maciej Marcel Marcin Marek Mieszko Miłosz Olaf Patryk Paweł Przemysław Rafał Ryszard Stefan tadeusz Tobiasz Tymon Tymoteusz Wincenty Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donmari-2 Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 17:50 TAż 9 Mai. Ze statystyk za I półrocze 2009 roku wynika, że Julia jeszcze nie oddała tronu, ale już niedługo zastąpi ją właśnie Maja.Najciekawsze są jak zwykle "jedynki". Wiktoria-zdaje mi się, że popularność zaczyna spadać. Dużo imion mi się podoba. Nie podoba mi się Elvina, Vanessa. Lusia-mam nadzieję, że to zdrobnienie Odpowiedz Link Zgłoś
iryska84 Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 19:23 1 Klementynka, czy to już efekt oddziaływania serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 19:36 ...i tym samym witamy bliźniaki coco.chanelki Dzieci są przeważnie sierpniowe, więc Klementyna z TV raczej nie ma związku - i bardzo mnie ucieszyła. Poza tym znów baardzo dużo ciekawych imion, choć czołówka nie jest tak szokująca, jak poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 22:42 czołówki mnie nie zadziwiają ani troche z dziewczęcych zachwycają mnie Klementyna, Rozalia, Sabina, Stefania. No ale bez Nikoli, Vanessy i Samanty sie obyć nie mogło A jeśli chodzi o chłopięce ... Jeremi, Krzysztof, Ryszard, Stefan, Tadeusz i Wincenty - ogromnie na tak. Troche mniej podobają mi się Rafał, Przemysław, łukasz, Konrad i Bartłomiej. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 23:05 Czołówkowe bez zachwyty, tego się spodziewałam, najbardziej zdziwiła mnie Lusia (chyba jako zdrobnienie?) i Elvina... natomiast mile zaskoczyła mnie Klementynka, która pewnie niedługo zdobędzie popularność aaa szkoda.. takie ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 26.09 26.09.09, 23:54 candy_asiya napisała: > Czołówkowe bez zachwyty, tego się spodziewałam, najbardziej zdziwiła mnie Lusia > (chyba jako zdrobnienie?) i Elvina... Elvina być może nosiła obce nazwisko - to by ją jeszcze jakoś tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: WnŚ Warszawa 26.09 27.09.09, 10:46 Bardzo podobają mi się Rozalia i Stefania (świetny zestaw dla bliźniaczek). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 26.09 16.10.09, 00:47 Wyszukałam, że Elvina to pochodna Alwiny czyli imię germańskie. Odpowiedz Link Zgłoś