cicuta 03.10.09, 11:29 Dziewczynki 8 Julia 8 Maja 8 Natalia 6 Aleksandra 5 Wiktoria 5 Zuzanna 4 Maria 3 Amelia 3 Blanka 3 Oliwia 2 Alicja 2 Anna 2 Antonina 2 Daria 2 Gabriela 2 Hanna 2 Kalina 2 Katarzyna 2 Kinga 2 Nadia 2 Nina 2 Pola 2 Weronika 2 Zofia Anastazja Aurelia Bianka Emilia Gaja Helena Iga Jagoda Kamila Karolina Klaudia Laura Lena Lidia Marika Martyna Matylda Natasza Nikola Olga Patrycja Sandra Chłopcy 8 Antoni 8 Jakub 7 Szymon 6 Maciej 6 Michał 5 Bartosz 5 oskar 5 Wiktor 5 Wojciech 4 Karol 4 Tomasz 3 Adam 3 Aleksander 3 Dominik 3 Franciszek 3 Mikołaj 3 Piotr 3 Sebastian 3 Stanisław 2 Hubert 2 Juliusz 2 Kacper 2 Konstanty 2 Krzysztof 2 Maksymilian 2 Mateusz 2 Oliwier 2 Tymoteusz Andrzej Bartłomiej Cyprian Damian Daniel Dawid Emil Fryderyk Grzegorz Ignacy Igor Jacek Jan Jarosław Leon Łukasz Maks Marcel Marceli Marcin Olivier Patryk Paweł Przemysław rafał Rodion Ryszard Stefan Tymon oraz Mitita, nie wiem, jakiej płci, nazwisko obce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cicuta Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 11:30 po 3 tygodniach robienia zestawien dziwi mnie glownie niepowtarzalnosc np. Jan, ktory w jednym tygodniu jest w scislej czolowce, a w innym, jak teraz zdarza sie pojedynczo. W tym rozdaniu ajbardziej zdziwil oczywiscie Rodion. no i zaczyna mnie wkurzac ostatni wzrost liczby Konstantych Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 11:33 Kiedyś rankingi byly stabilniejsze - teraz chyba ludzie bardziej patrzą na bieżącą nadawalnośc i stąd się biorą takie skoki. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: WnŚ Warszawa 3.10 04.10.09, 21:29 > no i zaczyna mnie wkurzac ostatni wzrost liczby Konstantych Mnie nie wkurza, ale dziwi - skąd???? 6 lat temu z kawałkiem - ludzie się dopytywali czy dobrze słyszą :p Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 11:32 Julia i Jakub rządzą, podoba mi się wysokie miejsce Antka. Zdziwiło mnie: 2 Juliuszów (swietnie), Jarosław i Rodion. Miło spojrzeć na Fryderyka. Zauważyłyście, że od kilku tygodni systematycznie pojawia sie Konstanty, a nawet czasem dwóch? Tego wcześniej nie było. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cicuta Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 15:26 gaudencja napisała: > Zauważyłyście, że od kilku tygodni systematycznie pojawia sie > Konstanty, a nawet czasem dwóch? Tego wcześniej nie było. tak, juz nawet o tym pisalam 3 ygodnie temu bylo nawet trzech... osobiscie malo mi sie to podoba, zastanawiam sie, na ile trend jest staly i mam nadzieje,z e mimo wszystko ktos kto pisal nizej, ze Konstanty dogania Franciszka to jednaks ie pomylil... chyba jeszcze daleko Kostkowi do Franka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 17:10 Trzeba wziąć poprawkę na to, że WnŚ potrafi po dwa razy publikować zdjęcia tych samych dzieci. Na razie Konstantemu do Franciszka daleko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 13:19 Mnie dziwi Stefan i Jacek, no i Rodion oczywiście A co do dziewczynek, to tylko czekam aż się pojawią Liny zamiast Kalin i Alin, Rzyny zamiast Katarzyn albo Tyny zamiast Martyn Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 13:49 Ścisła żeńska czołówka, w ogóle mnie nie dziwi Zaskakują mnie 2 Darie,Kingi i Kaliny. Poza tym bardzo podobają mi się Anastazja,Aurelia, Gaja. Trochę mniej Nikola, Marika czy Sandra. Jeśli chodzi o męskie imiona, to jednak mimo wszystko zaskakuje mnie 8 Antonich, nie spodziewałam sie, że jest ich aż tylu 5 Oskarów i 3 Sebastianów też mnie troche zaskoczyło Ogromnie podoba mi się Cyprian, Ryszard i Stefan. A przeraża mnie Maks i Olivier A swoją drogą imie Rodion mnie bardzo intryguje. Ani jakoś pozytywnie, ani szczególnie negatywnie Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 14:56 Mnie zaskoczyła popularność Blanki na jednym poziomie z Amelią. Konstanty pomału dogania Franciszka, a Kacper ustępuje miejsce Antoniemu. Miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
iryska84 Re: WnŚ Warszawa 3.10 03.10.09, 16:44 Blanka idzie ostro do przodu... Kalina też. Zasoczyła mnie 5 Wojciechów... oczywiście Rodion też Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: WnŚ Warszawa 3.10 04.10.09, 21:05 Zaskoczeniem jest dla mnie Ryszard pozytywnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 3.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 10:31 Pojawiło sie pare perełek u dziewczynek: Aurelia, Gaja i Marika. I pare zapomnianych juz imion u chlopców: Jacek Jarek, Przemek. Rodion - pierwsze slysze... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: WnŚ Warszawa 3.10 11.10.09, 10:45 Gość portalu: bati napisał(a): > Rodion - pierwsze slysze... Mam nadzieję, że jednak nie po raz pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 3.10 11.10.09, 23:49 Najciekawszy Fryderyk. I ja myślę, że popularnośc Konstantego wzrasta, coraz częśćiej spotykam się z tym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś