zimowa 23.01.04, 21:29 Jak myslicie, czy imiona Maja i Jakub nadal sa tak bardzo popularnymi imionami? Podobno w poprzednim roku byl wysyp Majeczek i Kubusiow, chociaz w naszych rodzinach i najblizszym otoczeniu nie da sie tego zauwazyc. Ciagle jednak ktos tam nas ostrzega, ze nasza corka bedzie w klasie 8 Maja, albo synek 5 Jakubem. Bardzo nam sie podobaja te imiona. Cudowne sie je spieszcza, ladnie rowniez brzmia dla doroslej osoby. Rowniez ze wzgledu na to, ze przebywamy czesto poza granicami Polski, a te imiona zdaja sie byc uniwersalnymi. Myslicie, ze to dobry wybor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Maja Jakub 23.01.04, 23:55 Mysle, ze Maja nie jest az tak popularna a poza tym bardzo mi sie podoba. Ale Jakubow znam na peczki - wzbierzcie inne imie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gabimama Re: Maja Jakub 25.01.04, 00:33 Imiona ładne, ale niestety bardzo popularne. Rzeczywiście zeszły rok był niezwykle bogaty w Majki i Kubusie, ten już nieco mniej, ale w sumie to dopiero jego początek. Jeżeli "nie zakochaliście się" w tych imionach "na zabój", to bardzo mi przykro, ale zasugeruję Wam - jak poprzedniczka - wybór innych imion. Na pewno coś uniwersalnego znajdziecie, trzeba tylko bardzo wnikliwie przewertować spisy imion, a jest ich naprawdę wiele. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Ale numer!!!! 27.01.04, 11:13 Ja mam na imie Maja, a moj brat - Jakub. Mowicie, ze moi rodzice wyprzedzili mode o ponad trzydziesci lat... Ale nuumerrrrr)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Maja Jakub 27.01.04, 12:09 Hej. Obydwa imiona są bardzo ładne. Jakub - ostatnio bardzo popularne, Maja - chyba mniej. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
wiolet_ta Re: Maja Jakub 29.01.04, 11:00 Mi też podoba się Jakub ale ze względu na właśnie "wysyp" tego imienia zmieniłam decyzję i będzie Bartuś . Pozdrawiam Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś