moniqueee 02.02.04, 19:38 Monisie odezwijcie się A moze ktoras z Was ma na drugie tak jak ja? Ciekawa jestem jakie sa historyjki zwiazane z nazwaniem Was wlasnei tak. Ja mialam byc wlasnie Kasia (a na drugie Anna), tak wybrali rodzice, ale moj starszy o 7 lat braciczek zakochal sie w przedzkolu w slicznej Monisi, nawet buciki jej zawiazywal I uprosil rodzicow, bym tez miala takie imie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksas Re: Monika Katarzyna 06.02.04, 11:52 a ja mam odwrotnie- katarzyna monika - i do dzis nie wiem skad te pomysly na imiona rodzice wzieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Monika Katarzyna 07.02.04, 05:41 A ja jestem Kasia, a gdybym miala coreczke, to nazwalabym ja wlasnie Monika! Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Monika Katarzyna 07.02.04, 10:29 Jedna z moich córek bliźniaczek ma na imię Monika. Sama nie wiem, dlaczego wybraliśmy dla niej akurat to imię. NApewno dlatego, że bardzo nam się podoba, ale innych powodów nie znam. Szukaliśmy dla naszych córek imion na M, ponieważ ja, mój mąż mamy imię na M, nasze nazwisko jest na M, więc postanowiliśmy córki też nazwać imieniem na M. No i została Monisia Odpowiedz Link Zgłoś
moniqueee Re: Monika Katarzyna 07.02.04, 13:02 O jak fajnie, ze sie ktos odezwal )) Pozdrawiam cieplutko! Moniqueee Odpowiedz Link Zgłoś