martinka26 Re: Amalia Livia 07.02.04, 19:39 Widzę, że bardzo się rozpisałaś w tym wątku Jeżeli chodzi o imiona opisane w temacie, to Amalia bardzo mi się podoba, ale pewnie byłby problem z zarejestrowaniem tego imienia w Polsce. A Livia też całkiem fajne, kojarzy mi się z Liwią z Agenta ) Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Amalia Livia 07.02.04, 21:11 Czesc ! Oba imiona bardzo mi sie podobaja i mysle ,ze nie bedzie problemu z zarejestrowaniem.Chyba ,ze w Polsce Livia jest pisana jako Liwia.Jak juz pisalam moja faworytka jest LIV albo LIVIA a na drugie chyba AMELIE.Podobnie nie ?Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Amalia Livia 08.02.04, 18:44 Amalia jest w kalendarzu, więc chyba nie powinno być problemu z rejestracją? Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: Amalia Livia 10.02.04, 09:03 Livia mi sie strasznie podobaBardzo ladne imie Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: Amalia Livia 08.02.04, 19:10 Amalia- dla mnie nie do przyjęcia. Livia- całkiem ładne, choć bardziej podoba mi się Ligia, tak ma na imię mama mojego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
strzygga Re: Amalia Livia 10.02.04, 11:10 Miałam Babcie Amalie Generalnie nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
afi77 Re: Amalia Livia 10.02.04, 14:36 Moja babcia miała na imię Amalia (zdrobnienie, co prawda starszne - Malka), ale zawsze będzie mi się dobrze kojarzyło Z zarejestrowaniem nie powinno być problemu, bo widnieje w kalendarzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Amalia Livia 14.02.04, 20:37 Niestety mnie Amalia kojarzy sie z Emalia. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś