puma-mama 08.05.10, 12:58 ogromny problem mam ze znalezieniem imienia. Synek to Mateusz rodzice - Krzysztof i Monika jesli chodzi o imiona na K to odpada - Kasia, Karolina cora urodzi sie w polowie wakacji, teoretycznie powinna byc Lewkiem. moze pomozecie znalezc cos fajnego i pasujacego do tej naszej paczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamantia Re: Imie dla corci 08.05.10, 14:00 Hmm, trochę mało informacji. Pomysł z imieniem na K bardzo mi się podoba. Kierując się tylko pasowaniem do Mateusza, proponuję: Klara, Kaja, Kalina, Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
tosianna Re: Imie dla corci 08.05.10, 14:52 ja tez skusiłabym sie na K... i chyba na Kalinkę... mam taką jedną, trzyletnią za ścianą.. Lew jak najbardziej by pasował =)) Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imie dla corci 08.05.10, 14:54 dla lewka do Leonia chyba najlepsza. i ślicznie brzmi, i nie tak często spotykana... Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: Imie dla corci 08.05.10, 15:51 adamantia a co jeszcze podac? ja naprawde jestem juz zrezygnowana z tym imieniem, wydaje mi sie ze moje dziecko bedzie bezimienne albo mi sie nie podobaja, albo sa wsrod nalbizszych a ja nie chce dublowac. chcialabym imie ladne,orginalne, dzwieczne i ladnie brzmiace z nazwiskiem Wieczorek. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla corci 08.05.10, 16:28 Dominika Wieczorek Kornelia Wieczorek (Nela) Eryka Wieczorek Ludwika Wieczorek - takie są moje propozycje. Pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: Imie dla corci 08.05.10, 16:51 a co myslicie o: Julia Joanna Julita Gabryiela Malgorzata Iga Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imie dla corci 08.05.10, 17:15 bardzo podoba mi się Gabriela pozostałe albo nieco "trącą myszką", albo (Julia) są u szczytu popularności Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: Imie dla corci 08.05.10, 18:32 Julia-jest bardzo popularna, a macie dość popularne nazwisko Julita-Nie podoba mi się Joanna-nie podoba mi się, a poza tym raczej "ciotkowate" Gabriela-lubię, ale jest dość popularna Małgorzata-"ciotkowate", bo było bardzo popularne w pokoleniu dzisiejszych mam Iga-może być Moje propozycje: Julianna Wieczorek Inga Wieczorek Ignacja Wieczorek Idalia Wieczorek Aniela Wieczorek Liliana Wieczorek Melania Wieczorek Klementyna Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka078 Re: Imie dla corci 08.05.10, 20:30 Moje typy: na literę K: Kaja Kornelia jeśli niekoniecznie: Iga Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Imie dla corci 09.05.10, 11:49 No to gratuluję i powodzenia Ale dorzucę jeszcze Michalinę (Michasię) - podobną, ale świeższą. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Imie dla corci 09.05.10, 11:56 Szczerze mówiąc, Małgosia podoba mi się średnio. Imię samo w sobie ładne, ale dzięki popularności w naszym pokoleniu troszeczkę mi się przejadło. Wolałabym Kalinkę lub nawet Kaję. Natomiast bardzo podobają mi się twoje Miecie! Świetna sprawa! Nie tylko praktyczne, ale i bardzo dekoracyjne. Jeśli doczekam się swojej pociechy, na pewno się nad czymś takim zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
puma-mama Re: Imie dla corci 09.05.10, 12:21 zapraszam a co do Malgos to ja w swoim otoczeniu znam 2 no moze 3 a wsrod dzieci wlasciwie wcale Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imie dla corci 09.05.10, 12:41 skoro postanowione, to postanowione imię ładne, ale dla mnie właśnie myszką trąci, jak wspomniałam ale nic to, ważne że podoba się Wam Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imie dla corci 09.05.10, 15:52 A już chciałam proponować coś od siebie Imię Małgosia nie należy do moich ulubionych, uważam je za "ciotkowate". Ale ważne, że Wam się podoba Daj znać, kiedy mała Małgosia będzie już na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Imie dla corci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:02 brawa za Małgosię, jedno z moich ulubionych imion w najmłodszym pokoleniu wg moich obserwacji bardzo rzadkie a to plus będzie się wyróżniać wśród: Majek, Julii, Nikolek, Oliwek itd, a proste nieudziwnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Imie dla corci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.10, 21:36 To może dla równowagi dziewczynka na K. Proponuje piekne i rzadkie imiona, ale nie wydziwaczone: Karina i Kalina. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Imie dla corci 09.05.10, 13:14 Jezeli na K to moze jeszcze Ksenia,Kinga,Konstancja albo Krystyna Malgorzata niestety nie nalezy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Imie dla corci 09.05.10, 22:39 Małgosia również nie należy do moich ulubionych ale jest ok. Z podanych wcześniej bardziej podobała mi się Joanna i Julita. Gabriela i Julia zbyt popularne, a Igi nie lubię. Z imion na K ładne są : Ksenia, Kaja i Klara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwigaa21 Re: Imie dla corci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 13:35 super malgosia Gosia...jeszcze Gabriela fajnie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podpowiedź... Re: Imie dla corci IP: *.netia.pl 12.05.10, 12:53 Może Dominika? Albo Zuzia? Odpowiedz Link Zgłoś