kacha104 03.03.04, 21:57 Ania proste i łatwe do wypowiedzenia imie Mi naprawde podoba się to imię ponieważ jest skromne i w tym imieniu jest naprawde coś co coś wyraża. Oczywiście każde imie jest niezwykłe ale nie to to jest naprawde piękne,skromne,a za razem silne! Anna to jest to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 04.03.04, 20:34 Czesc ! Ania -wcale nie brzydkie imie,ale nie przemawia do mnie.W moim dziecinstwie ,okresie mlodzienczym i teraz tez spotykam tyle osob o tym wlasnie imieniu,to chyba z przesytu nie podoba mi sie .Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
alicya Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 05.03.04, 09:43 Dla mnie to imie jest zbyt popularne i przez to nijakie i banalne (znam to z autopsji). W szkole bylo u nas zawsze kilka dziewczynek o tym imieniu i zawsze trzeba bylo dodawac nazwisko aby wiedziec o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 05.03.04, 09:51 Hej. Były już chyba 2 wątki o imieniu Anna. Mi się podoba Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 05.03.04, 21:49 gdybym miala corke mialaby na imie Ania Ania Anna Anusia Aneczka.. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 05.03.04, 21:53 Znam trzyletnia Anie. Imie nadal jest nadawane, ale mysle, ze nalezy mu sie odpoczynek. Chociaz, moja siostra kiedy pytam ja o imie dla jej dziecka od lat powtarza- Ania. A jej maz, ma siostre Anie, ktora ma corke Anie. Jak dla mnie cos za duzo An jak na jedna rodzine"). Dodam, ze gdyby nie bylo tak czesto uzywane, mialoby w sobie jeszcze wiecej uroku! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 08.03.04, 15:13 Moja dwuletnia córeczka ma tak na imię. Przypominam ,że obecnie najwięcej jest Julii, Wiktorii , Aleksandr, Oliwii itp. udziwnionych imion. Anna przechodziła swój renesans 30 lat temu. Teraz nawet jezeli nadaje się to imię, to wyjątkowo rzadko, w porównaniu z okresem lat 70. Odpowiedz Link Zgłoś
igga-81 Re: ANIA TO JEST MYŚL!:) 13.03.04, 09:18 moja ukochana lalka z dziecinstwa miała na imie Ania i dlatego imię to darze ogromnym sentymentem, nadal mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś