Gość: bati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:26 Chłopcy: 10 Jakub 7 Adam 6 Michał Wojciech 5 Bartosz Jan Szymon 4 Kacper Mateusz Maksymilian Paweł Piotr 3 Franciszek Marcel Mikołaj Przemysław Stanisław Tadeusz 2 Alan Aleksander Bartek Hubert Julian Oskar 1 Adrian Andrzej Antoni Artur Bartłomiej Bruno Cezary Cyryl Igor Filip Fryderyk Karol Kajetan Konstanty Krzysztof Maciej Marcin Miłosz Patryk Sebastian Stefan Tymon Tymoteusz Wiktor Witold Dziewczynki: 9 Maja 8 Zuzanna 7 Zofia 6 Julia Oliwia 5 Alicja 4 Maria Natalia 3 Antonina Karolina Marta 2 Anna Ewa Hanna Milena Michalina Nikola Sara Wiktoria 1 Agata Aleksandra Alexandra (polskie nazwisko) Amelia Anastazja Blanka Claudia (obce nazwisko) Emilia Gabriela Helena Inez Izabela Joanna Julita Kaja Laura Lena Łucja Magdalena Malwina Natasza Nina Paulina Pola Suza (polskie nazwisko) U chlopcow: zaskoczyło mnie aż 3 Tadeuszów. Cieszy: Cyryl, Fryderyk, Przemek. U dziewczynek: zdziwiła mnie Suza. Fajnie że pojawiły się: Anastazja, Inez, Julita, Kaja, Malwina, choć zadne nie nalezy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bati Re: bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:30 Kacper i Bartosz Miłosz i Mikołaj Kacper i Oliwia Witold i Michalina Adam i Sara Karol i Zofia Joanna i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: bliźnięta 06.06.10, 00:31 Miłosz i Mikołaj - podoba mi się ten zestaw, znam nawet bliźniaków o takich imionach Witold i Michalina - bardzo podoba mi się ten zestaw Karol i Zofia - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: bliźnięta 06.06.10, 08:57 Kacper i Bartosz-może być Miłosz i Mikołaj-hmm sama nie wiem... Kacper i Oliwia-nie Witold i Michalina-super Adam i Sara-nie Karol i Zofia-ok Joanna i Natalia-może być Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: bliźnięta 06.06.10, 11:08 Miłosz i Mikołaj - nie podobają mi się w zestawie. Witold i Michalina - bardzo ładnie. Karol i Zofia - ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_be1978 Re: bliźnięta 07.06.10, 22:45 Pochwalę się - Michalina i Witold to moje dzieciaczki Cieszę się, że imiona się podobają, zresztą radziłam się w ich kwestii na forum i odzew był zdecydowanie pozytywny. Maluchy są super, a imiona świetnie się "noszą" i doskonale do nich pasują. A na temat: podoba mi się Julian, Bruno, Igor, z dziewczęcych: Helena, Hanna, Kaja. Z zestawów bliźniaczych: Kacper i Bartosz - imiona bardzo popularne, ale oba ładne i wg mnie dobrze dobrane - oraz Karol i Zofia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: bliźnięta 08.06.10, 00:39 kasia_be1978 napisała: > Pochwalę się - Michalina i Witold to moje dzieciaczki Cieszę się, że imiona > się podobają, zresztą radziłam się w ich kwestii na forum i odzew był > zdecydowanie pozytywny. Maluchy są super, a imiona świetnie się "noszą" i > doskonale do nich pasują. Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni i gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:33 Aleksander Nikita Jakub Jan Julian Filip Maksymilian Filip Maksymilian Stanisław Paweł Antoni Stanisław Jan Szymon Piotr Anna Magdalena Anna Maria Gabriela Joanna Julia Zuzanna Karolina Monika Łucja Alicja Marta Alicja Natalia Aleksandra Natalia Karolina Natalia Maria Wiktoria Maja Zuzanna Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dwa imiona IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 23:56 Dla mnie na plus mały Stefek, Witek, Fryderyk, Cyryl. U dziewczynek właściwie żadnych rewelacji nie widzę, podoba mi się Malwina, Laura, Blanka. Aha, no i "przecudna" Suza Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 06.06.10, 00:36 Aleksander Nikita - nieeee Maksymilian Stanisław - jakoś dziwnie mi brzmią te imiona w zestawie Anna Maria - nuda Łucja Alicja - nie podoba mi się taka sama końcówka Zuzanna Karolina - szkoda, że nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dwa imiona 06.06.10, 09:01 Aleksander Nikita-polskie nazwisko? Jakub Jan-wolałabym odwrotnie Julian Filip-0k Maksymilian Filip-ok Maksymilian Stanisław-wolałabym odwrotnie Paweł Antoni-ok Stanisław Jan-ok Szymon Piotr-ok Anna Magdalena-często spotykane,ale ok Anna Maria-często spotykane,ale ok Gabriela Joanna-ok Julia Zuzanna-a na bierzmowaniu Maja Karolina Monika-ok Łucja Alicja-tak sobie Marta Alicja-ok Natalia Aleksandra-ok Natalia Karolina-ok Natalia Maria-wolałabym odwrotnie Wiktoria Maja-nie Zuzanna Karolina-wolałabym odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:36 Aleksander Nikita - polskie nazwisko, ale wydaje mi sie ze moze tez funkjonowac na wschodzie. > Julia Zuzanna-a na bierzmowaniu Maja - haha Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: dwa imiona 06.06.10, 11:10 Julian Filip - podoba mi się Łucja Alicja - ładne imiona, nieudany zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRNum Re: dwa imiona IP: 91.208.10.* 07.06.10, 12:18 > Łucja Alicja imiona oddzielnie piękne, ale w zestawie nie pasują do siebie. To trochę tak, jakby dziecko nazwać Jan Janusz, albo Maria Marianna... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dwa imiona 07.06.10, 14:31 Gość portalu: GRNum napisał(a): > imiona oddzielnie piękne, ale w zestawie nie pasują do siebie. > To trochę tak, jakby dziecko nazwać Jan Janusz, albo Maria > Marianna... Nie do końca. To bardziej jak Maria Daria czy Martyna Justyna. One się po prostu rymują, a nie mają ze sobą żadnego związku (jak np. Jan i Janusz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRNum Re: dwa imiona IP: 91.208.10.* 08.06.10, 08:59 To bardziej jak Maria Daria czy Martyna Justyna. One się po prost > u rymują, a nie mają ze sobą żadnego związku (jak np. Jan i Janusz). właściwie tak, zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 5-6.06.2010 06.06.10, 00:27 Co tydzień zastanawiam się, kiedy skończy się szał na Julię, Jakuba, Maję czy Zuzannę. Chłopcy: Pozytywnie zaskoczyło mnie aż 3 Tadeuszów. Na plus: 2 Julianów, Bruno, Cyryl, Fryderyk, Kajetan, Stefan, Tymon, Tymoteusz i Witold. Dziewczynki: Pozytywnie zaskoczyły mnie 3 Marty i 2 Ewy. Poza tym na plus: 2 Michaliny, Laura, Łucja, Helenka. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 5-6.06.2010 06.06.10, 08:54 Jakub znów w czołówce. Adam też powraca. 3 Przemysławów-nie lubię tego imienia. Podoba mi się Fryderyk,Stanisław,Konstanty,Tymon,Tymoteusz,Witold Maja znów na czele i Zosia coraz wyżej. Fajnie,że są 2 Ewy,Anastazja,Helena,Łucja. Nie podoba mi się Julita Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 5-6.06.2010 06.06.10, 11:07 Dziwi mnie wysoka pozycja Michała, Piotra, Pawła, nie tak dawno były w czołówce, a tu znów mały wysyp. Chyba że to jeszcze echo tamtej popularności? Rzucają się w oczy Cyryl, Fryderyk, Stefan, Anastazja ale nie są to moje ulubione. Zdecydowanie nie podoba mi się Inez. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 5-6.06.2010 06.06.10, 14:18 CHŁOPCY Aż 7 Adamów? Nie wiedziałam, że to aż tak popularne imię. Zaskoczyło mnie też 3 Przemków i (niestety ) Tadeuszów. Mam nadzieję, że to imię nie wskoczy na miejsce Stanisława. Poza tym na plus : Cyryl, Fryderyk, Konstanty, Krzysztof, Stefan i Witold. DZIEWCZYNKI Czołówka niezmienna od jakiegoś czasu. Cieszy mnie spadek Wiktorii, mam nadzieję, że już na dłużej. Nie spodziewałam się aż 3 Mart i 2 Sar. Poza tym nie zawiesiłam oka dłużej na niczym. Zastanawiam się, czy Alexandra i Suza mają chociaż "zagraniczne" mamy, mam taką nadzieję ... BLIŹNIĘTA Podoba mi się Witold+Michalina. Ani trochę zaś Mikołaj+Miłosz i Adam+Sara. DWA IMIONA Jakub Jan - mój siostrzeniec nosi takowe imiona. Poza tym nic mnie nie zachwyca, a Łucja Alicja wywołała u mnie dreszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: WnŚ Warszawa 5-6.06.2010 IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 14:18 hmm... Czyżby Tadeusz zyskiwał na popularności? Odpowiedz Link Zgłoś