magducha78 17.07.10, 12:13 dziewczynki 10 Zuzanna 5 Aleksandra Emilia Julia Lena Maja 4 Pola Wiktoria 3 Amelia Gabriela Oliwia 2 Alicja Anna Barbara Helena Iga Jagoda Maria Marta Michalina Zofia 1 Adrianna Anastazja Aniela Antonina Bianka Blanka Bogna Dominika Elżbieta Emma Ida Inga Jasmina (polskie nazwisko) Justyna Kamila Laura Łucja Malwina Małgorzata Marcelina Martyna Milena Natalia Natasza Nikola Nina Paulina Sandra Wanda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 chłopcy 17.07.10, 12:31 9 Jakub 8 Aleksander Szymon 6 Antoni Michał 5 Adam Bartosz Jan 4 Filip Ignacy Maksymilian Mikołaj 3 Dawid Dominik Karol Maciej Stanisław Tymon Wiktor 2 Alan Franciszek Marcel Kacper Mateusz Oskar Patryk Paweł Piotr Roch Tymoteusz 1 Adrian Artur Bartłomiej Bolesław Borys Bruno Ernest Felek Gerard Grzegorz Hubert Igor Iwo Jeremi Kasjan Konrad Krzysztof Lukasz Milosz Nikodem Oliwier Przemysław Radosław Rafał Tadeusz Tolek Tomasz Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona + bliźnieta 17.07.10, 12:42 dwa imiona Anna Maria Emilia Danuta Marcelina Anna Natalia Zuzanna Zofia Maria Zuzanna Helena Aleksander Maciej Aleksander Wojciech Antoni Piotr Bolesław Janusz Karol Mikołaj Maciej Lech Michał Jakub Rafał Paweł Roch Ksawery bliźnięta Mateusz i Maciej Aleksander i Radosław Aleksandra i Lena Patryk i Mateusz Piotr i Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona + bliźnieta 17.07.10, 18:06 dwa imiona Anna Maria - zbyt oczywisty zestaw Emilia Danuta - ładnie, ale wolałabym odwrotnie Marcelina Anna - bardzo ładnie Natalia Zuzanna - nie podoba mi się Zofia Maria - imiona ładne, ale zestaw taki sobie Zuzanna Helena - szkoda, że nie odwrotnie Aleksander Maciej - moze być Aleksander Wojciech - szkoda, że nie odwrotnie Antoni Piotr - bardzo ładny zestaw Bolesław Janusz - ok Karol Mikołaj - ok Maciej Lech - szkoda, że nie odwrotnie Michał Jakub - ok Rafał Paweł - nie podoba mi się Roch Ksawery - szkoda, że nie odwrotnie bliźnięta Mateusz i Maciej - nie podoba mi się Aleksander i Radosław - moze być Aleksandra i Lena - Aleksandra mi się podoba, Lena nie Patryk i Mateusz - nie podoba mi się Piotr i Jakub - może być Odpowiedz Link Zgłoś
tadea Re: chłopcy 17.07.10, 13:05 Mam nadzieję że Felek to Felicjan, jedno z moich ulubionych imion męskich! Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: chłopcy 17.07.10, 15:16 Podoba mi się Aniela, Blanka, Emma, Ida, Laura, Łucja, Malwina, Wanda. Na nie Bianka, Sandra, Nikola, Oliwia, Iga. Zaskakuje Bogna. Wśród chłopców podoba mi się Tymon, Roch, Felek (Feliks?), Miłosz, Jeremi, Tolek (Anatol?). Na nie: Adrian, Kasjan, Konrad, Oliwier. Zaskakuje Gerard (negatywnie niestety), Przemysław, Radosław, Bolesław. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: chłopcy 30.07.10, 20:35 Cieszę się z Kasjana, Bolesława, 2 Rochów i Wandy. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 17-18 lipca 17.07.10, 16:48 Podobają mi się 2 Heleny, Ida, Łucja. Dobrze widzieć też Anielę, Elżbietę, Wandę. Zaskoczyło mnie 2 Rochów! Fajnie. Bardzo zaskoczył mnie Bolesław, Gerard. Nie jestem pewna, od jakich to imion, ale podobają mi się Felek i Tolek (Feliks i Antoni? Felicjan i Anatol?) Przy dwóch imionach wyróżnia się tylko Roch Ksawery. Bliźniaki nieciekawe albo dziwnie dopasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 17-18 lipca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 19:28 Aż 10 Zuz i 2 Rochów?! Najbardziej zaskoczył Bolesław i Wanda-negatywnie i Gerard-pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 17-18 lipca 30.07.10, 22:24 DZIEWCZYNKI Czołówka oczywiście mnie nie zaskakuje. Podoba mi się Anastazja, Aniela, Bogna, Elżbieta, Malwina, Marcelina i Wanda. Zaskoczyła mnie Emma. CHŁOPCY Czyżby powrót Bartosza? Jakoś ostatnio chyba nie było go, albo ja nie zauważyłam. Na plus : Jeremi, Felek (jeśli jest Feliksem), Krzysztof, Tadeusz i Tolek (jeśli jest Anatolem). Zaskoczyło mnie aż 2 Rochów, Bolesław i Gerard. DWA IMIONA Znowu Anna Maria - wieje nudą. Reszta też bez zachwytu. Wyjątkowo bardzo podoba mi się Roch Ksawery. BLIŹNIĘTA Aleksandra i Lena - szkoda, że jedna dziewczynka dostała pełne imię, a druga nie. Odpowiedz Link Zgłoś