Gość: kaja IP: *.finc.cable.virginmedia.com 15.08.10, 10:40 Pytanie teoretyczne, ktore imie bardziej sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 11:44 Nie podoba mi się żadne z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.finc.cable.virginmedia.com 15.08.10, 11:51 Wiem ze Ci sie nie podoba Pytam ktore z tych dwoch ladniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 13:04 Gość portalu: kaja napisał(a): > Wiem ze Ci sie nie podoba Pytam ktore z tych dwoch ladniejsze. Nie podoba mi się żadne z nich, dlatego też żadne z nich nie wydaje mi się ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.08.10, 12:48 mi sie podoba bardziej Nataniel bo Natan wychodzi od tego imienia ale Adrian też bardzo ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 13:47 Obydwa mi się nie podobają, brzmią dla mnie niemęsko. Z pistoletem przy głowie wybrałabym chyba Nataniela i wołała na niego Natan... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 14:20 Oba mi się bardzo nie podobają. Gdybym musiała, wybrałabym chyba Adriana (Nataniel jest dla mnie za mało twardy jak na męskie imię), ale i tak zrobiłabym to z bólem serca. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nataniel czy Adrian? 19.08.10, 23:40 Mam podobnie. I nigdy nie zwróciłabym się do niego pełnym imieniem. Mógłby być Adkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 14:48 W absolutnej ostateczności Nataniel. Szukałabym czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
adamantia Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 15:14 Nataniel. Głównie z powodu kiepskiego kojarzenia się Adriana, bo dźwiękowo mi się on podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 18:18 Brzmieniowo bardziej podoba mi się Nataniel. Nie nadałabym żadnego - odnoszę wrażenie, że Nataniel jest brajanowato-oliwiowaty, a Adrian kojarzy mi się z Adrianem Mole. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 19:13 Szukałabym innego imienia, ale jeśli koniecznie, to Adrian. Może spodobają ci się propozycje: Konrad, Daniel, Kamil, Oskar(do którego nie mam tak negatywnego stosunku ze względu na skojarzenia z Schindlerem). Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 23:15 zadne mi sie nie podoba, ale z tych dwojga to juz bardziej Adrian pozdrawiam Kwiecienka z Wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: Nataniel czy Adrian? 15.08.10, 23:43 Żadne mi się nie podoba i to bardzo. Z dwojga złego wybrałabym Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.finc.cable.virginmedia.com 17.08.10, 10:34 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi Dziwi mnie troche, ze imie Adrian az tak Wam sie nie podoba. Dla mnie brzmi dobrze, mesko i nie jest zbyt popularne co jest dodatkowym plusem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Nataniel czy Adrian? 17.08.10, 14:31 Ja Adriana nie lubię, bo nie lubię. Ale przez wiele osób na forum uważany jest za pretensjonalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.finc.cable.virginmedia.com 17.08.10, 15:09 Rozne sa odczucia dla mnie np. Gustaw jest pretensjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Nataniel czy Adrian? 17.08.10, 16:54 Gustaw pretensjonalny? Ma tradycje w Polsce, nadawany od wieków, imię królewskie. Adriana odbieram jako pretensjonalnego, do tego w moim pokoleniu znałam kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Nataniel czy Adrian? 18.08.10, 13:46 mnie się Adrian podoba, ładne, starożytne imię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nataniel czy Adrian? 19.08.10, 23:42 Gość portalu: kaja napisał(a): > Dziekuje za wszystkie odpowiedzi Dziwi mnie troche, ze imie Adrian az tak Wam > sie nie podoba. Dla mnie brzmi dobrze, mesko i nie jest zbyt popularne co jest > dodatkowym plusem. Pozdrawiam 120 tys. nadań to MSZ dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Nataniel czy Adrian? 18.08.10, 00:03 Tutaj na forum wiekszosc jest 'zakochana' w imionach typu Janina i Leopold, wiec nie ma sie co dziwic, ze Nataniel i Adrian nie znajduja poklasku. Dla mnie oba imiona sa tak samo ladne, a jedno z nich nosi moj syn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.finc.cable.virginmedia.com 18.08.10, 12:02 Tak wiem, tutaj na topie sa ''babciowe'' imiona ale te sa coraz bardziej oklepane i juz mi sie przez to nie podobaja..Kazdy ma swoj gust i trzeba to uszanowac Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada85 Re: Nataniel czy Adrian? 18.08.10, 13:06 Ja jestem za Natanielem fajne imię orginalne bardzo A Adrian nie podoba mi się ;/ A swoją drogą czy masz na imię Kaja, czy to tylko taki nick? Jeśli masz na imię Kaja to czy lubisz swoje imię??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.finc.cable.virginmedia.com 18.08.10, 13:33 Kaja to tylko nick Ale to imie podoba mi sie i bym rozwazala przy coreczce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Nataniel czy Adrian? 18.08.10, 21:08 jak ja nienawidzę takiego generalizowania. "tutaj na forum to", "tutaj na forum tamto"... są tu fani Fabiana, są i fani Anastazego, a są Kewina. i wypowiadają się wszyscy, jeśli tylko mają na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Nataniel czy Adrian? 21.08.10, 00:21 Nie udzielam sie na tym forum, jedynie czytam, ale zdecydowanie mozna 'pogeneralizowac' i stwierdzic, ze wiekszosc sie zakochana w Janinach i Leopoldach. Dokladnie tak samo, jak robia to uczestniczki forum twierdzac, ze Kevin i Nicole to dzieci koniecznie osob niewyksztalconcych o aparycji bywalczyni solarium i silowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 11:40 podoba mi się imię Adrian, nie jest zbyt popularne w Polsce. Bardziej podoba mi się Natan aniżeli Nataniel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.08.10, 14:21 Tez to niestety zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łucja Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 16:14 Adrian bardzo mi się podoba, Nataniel nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Nataniel czy Adrian? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 17:12 Adrian Odpowiedz Link Zgłoś