Gość: emma IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 19:44 Witam drogie forumowiczki Byłam dzisiaj na cmentarzu i na jednym z nagrobków zauważyłam imię Marcilia. Szczerze mówiąc pierwszy raz się z takim imieniem spotkałam, trochę mnie zaskoczyło. Wszechwyszukiwarka tego forum też nic o tym nie mówi Słyszałyście o Marcilii, albo może znacie kogoś o tym imieniu? Podoba wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Marcilia 30.08.10, 20:50 Nie słyszałam nigdy o żadnej Marcilii. Mnie się nie podoba, jakoś irytuje mnie to "ci", Marcylia brzmiałaby lepiej dla mojego ucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zii Re: Marcilia IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 21:32 Interesujące imię. Kojarzy mi się z Marsylią. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Marcilia 30.08.10, 22:56 Nie slyszałam o takim imieniu i z niczym szczególnym (oprócz Marsylii) mi się ono nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Marcilia 30.08.10, 23:57 nigdy nie słyszałam, intryguje mnie jak się wymawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Marcilia IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.10, 12:11 Nazwisko miało niemiecką pisownię, więc imię chyba też czyta się po niemiecku, ale nie powiem ci jak - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Marcilia 31.08.10, 09:22 Nie znam tego imienia i nie podoba mi się ono. Odpowiedz Link Zgłoś