mossiam 12.09.10, 21:38 Aleksandra Wiktoria Alicja Maria Amelia Anna Hanna Beata Hanna Weronika Iga Paulina Julia Julia Anna Julia Ewa Laura Alicja Laura Anna Lena Katarzyna Łucja Barbara Maja Anna Maja Sylwia Maria Marta Maria Zenobia Marta Matylda Natalia Ewa Olga Dalila Otylia Julia Pola Maria Violetta Zofia Łucja Allan Aleksander Antoni Maksymilian Bartosz Jan Bartosz Mirosław Jakub Marcin Kacper Paweł Łukasz Zdzisław Mateusz Karol Michał Sebastian Miłosz Mikołaj Olaf Mateusz Wiktor Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donmari-2 Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 12.09.10, 22:22 Najciekawsze Olga Dalila i Olaf Mateusz. Reszta-poza-poza Allanem Aleksandrem(jaka szkoda, że nie odwrotnie), Łucją Barbarą i Violettą, która mnie niemiłosiernie zaskoczyła-to klasyka klasyki. No i tych Laur faktycznie coraz więcej, miałaś rację-Laura może niedługo wejść do czołówki,szkoda, wolałabym, żeby była mniej popularna Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 12.09.10, 22:29 Dodam, że Maria Marta i Marta Matylda to bliźniaczki. Zaskoczyła mnie Olga Dalila, Otylia Julia, Maria Zenobia, podoba się Łucja Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 12.09.10, 23:07 Podobają mi się Laura Alicja oraz Łucja Barbara. Z męskich - Olaf Mateusz, chociaż nie lubię Mateusza, ale ładne zestawienie. Miłosz Mikołaj - lepiej brzmiałoby z innym drugim imieniem, Miłosz bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 13.09.10, 19:16 Najciekawsze moim zdaniem : Łucja Barbara, Olga Dalila (świetna ta Dalila, kompletnie o niej zapomniałam!). Najgorsze : Otylia Julia, Allan Aleksander. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 20:47 Plus dla Łucji i Otylii. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chrzty - Żory - czerwiec, lipiec 2010 19.09.10, 00:55 Zestaw dla bliźniaczek: Maria i Marta, z drugim imieniem dla pierwszej z nich - równiez Marta, to daleko posunięty ekscentryzm. Czekam na trzecią córkę tych rodziców, która niechybnie będzie sie nazywać Matylda, dajmy na to, Martyna. Albo Marianna. Olga Dalila jako zestaw bardzo mi się podoba, zaskoczyła mnie też na drugie Zenobia. Odpowiedz Link Zgłoś