ilka114 11.12.10, 16:33 Tak, właśnie Venessa, przez "e". Istnieje takie imię? Moja koleżanka powiedziała mi, że to jedno z jej ulubionych imion. Znając ją przez "V". Szczerze? Nie lubię za bardzo tego imienia, nawet nie wiem czy istnieje. Cóż, ona miewa dziwne pomysły na imiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Venessa? 11.12.10, 16:43 w pokreconych stanach zjednoczonych ameryki nie takie dziwadła istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Venessa? 11.12.10, 17:19 Skoro istnieje Wanessa, Vanessa, Wanesa, Angelika, Andżelika, Nicole, Nikol, Nikola, Jessika, Yesika, Dżesika ... To dlaczego nie Venessa? Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: Venessa? 11.12.10, 20:21 dalenia napisała: > Skoro istnieje Wanessa, Vanessa, Wanesa, Angelika, Andżelika, Nicole, Nikol, Ni > kola Ja słyszałam o Nicol No właśnie, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Venessa? 11.12.10, 20:52 A moze kolezanka za bardzo wczula sie w orginalna wymowe Np w bajkach: dla mnie strazak to SAM, syn mowi tylko i wylacznie tak jak slyszy SEM (pisze sie SAM), jak ogladamy o lokomotywach, to dla mnie jest TOMAS (pisany Thomas), dziec mowi TOMES Moze kolezance tez chodzi o Vanesse, a wymawiana Wenese A Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: Venessa? 11.12.10, 21:59 bluejanet napisała: > A moze kolezanka za bardzo wczula sie w orginalna wymowe > Np w bajkach: dla mnie strazak to SAM, syn mowi tylko i wylacznie tak jak slysz > y SEM (pisze sie SAM), jak ogladamy o lokomotywach, to dla mnie jest TOMAS (pis > any Thomas), dziec mowi TOMES > Moze kolezance tez chodzi o Vanesse, a wymawiana Wenese Nie, jej chodzi o Venessę. Nawet kiedyś ją poprawiłam, ale powiedziała że nie Vanessa tylko Venessa. Poprosiłam, żeby napisała na kartce. Wyraźnie "Venessa". Odpowiedz Link Zgłoś