Dodaj do ulubionych

Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska?

03.01.11, 16:54
j.w. Ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • mossiam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 18:37
      Chyba jeszcze nie wiadomo, jakie imię wybrali. W jakimś wywiadzie Chylińska miała ponoć powiedzieć, że będzie to imię na literę E, a inspiruję ją do tego imię jej partnera: Marek - M jak Marek, A jak Agnieszka, R jak Ryszrad i E jak... zobaczymy, czy to prawda wink
      • magducha78 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 19:17

no nie wiadomo właśnie jeszcze...
      • mossiam Na E ? 03.01.11, 19:39
        Gdyby rzeczywiście kierowała się tą zasadą, obstawiam, że będzie... Elżbieta wink Ewentualnie Eleonora lub Ewa. Zobaczymy, czy dobrze strzelam wink
      • olianka Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 07.01.11, 21:19
        Jeśli rzeczywiście imię jest na e, to ja stawiam na Esterę lub Eleonorę.
    • dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 20:15
      A ja wyczytałam gdzieś, że urodziła się Maria smile Ale nie wiem ile w tym prawdy.
      • dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 20:15
        E, nie ... Właśnie się zagłębiłam w to, co przeczytałam i stwierdzam, że to nie Maria wink
    • aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 22:26
      czuję się szczęśliwym człowiekiem, nawet nie wiedziałam, że znów była w ciąży tongue_out
      • madzia_slonko Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 22:36
        Już urodziła ? ; o
        w takim razie, bardzo ciekawi mnie imię siostrzyczki Ryszarda smile
    • quasi.modo Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 09:21
      Nie wiem, ale też jestem ciekawa. Imię dla synka wybrali nietuzinkowe, więc może dla dziewczynki też coś fajnego wymyślą.
      • aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 09:42
        na moje ucho to dla syna wybrali "wujkowate"
        • gaudencja Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 10:14
          Dla naszego pokolenia wujkowate. Chyba się jednak w związku z tym nie spodziewam córki Grażynki lub Bożenki...
          • Gość: megi79 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: 212.180.168.* 04.01.11, 12:31
            Do Ryszarda świetnie pasuje Elżbieta,choć rzeczywiście wujkowaty to zestaw;sama mam ze 2 pary wujkowo-ciotkowe(tzn.wujka plus ciotkę) o tych imionach.
    • Gość: megi79 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: 212.180.168.* 04.01.11, 17:53
      Gdzies przeczytalam,ze Eliza,ale to nie potwierdzona plotka.
      • dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 21:57
        Jeśli to prawda, to byłabym nieco zawiedziona. Szczególnie po Rysiu smile
        • uwierz_mirando Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 00:01
          Jeśli na E, to fajnie by było, gdyby była Eunika smile
          • dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 22:42
            No, no! Ja to bym zaszalała z jakąś Eufemią albo Eleonorą wink
        • aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 09:41
          ja już Ryszardem byłam zawiedziona, tak że Eliza by mi tu dobrze pasowała
          • dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 22:43
            Mnie się Rysio podoba, a Eliza jakoś niekoniecznie smile
            • quasi.modo Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:08
              dalenia napisała:

> Mnie się Rysio podoba, a Eliza jakoś niekoniecznie smile

U mnie podobnie. Rysio może jest i wujkowaty, ale dla naszego pokolenia.
              • aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:12
                toż przecież mówię, że na moje ucho wujkowate
                ani Ryszard, ani Eliza nigdy mnie nie zachwycali. w sensie, imiona smile
    • panna.w.drodze Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:15
      liczę na Eugenię, Eunikę, Eufemię, Eulalię a nawet Erykę wink Ela, Eliza, Ewa ok ale Aga powinna dać z siebie więcej ;P
      • aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:49
        o, Eryka by mi pasowała do niej smile
        tylko ewentualne zdrobnienie zbyt podobne do zdrobnienia imienia brata wink
        • Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 17:06
          Czuję, że będzie Edytka.
    • Gość: niki Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.11, 22:16
      oj, mysle, ze Edytki jednak nie bedzie - za dużo pań z branży tak się nazywa (Górniak, Bartosiewicz). Stawiam na Ewe lub Elzbiete ale nie jestem przekonana... A może Emilka?
      • Gość: gość Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.gdynia.mm.pl 07.01.11, 17:17
        też stawiam na Ewę lub Elżbietę, pasują do Ryszarda
        • pudelek09 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 07.01.11, 19:24
          Eryka jest ładne a malo spotykane,do Ryszarda pasuje
    • Gość: amanita Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 00:06
      a gdyby miała podobne inspiracje jak w przypadku Ryszarda? Mira, Janis...
      • Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 08:03
        W przypadku Janis spolszczyłaby chyba do Janina smile
        • magducha78 Estera 10.01.11, 10:40
          tak doniósł dwutygodnik "Party"
          • olianka Re: Estera 10.01.11, 14:17
            Czyli dobrze typowałam.
            • aneladgam Re: Estera 10.01.11, 19:39
              no to ma najpiękniejsze z całej rodziny smile
              • abiela Re: Estera 10.01.11, 21:08
                Ładnie!
            • gaudencja Re: Estera 10.01.11, 22:26
              Miałaś czuja.
          • dalenia Re: Estera 10.01.11, 14:34
            Super, mnie się baaaardzo podoba!
            • dalenia Re: Estera 10.01.11, 14:42
              Właśnie przeczytałam trochę komentarzy i jestem w szoku. Niektórzy ludzie nie mają pojęcia, że istnieje takie imię jak Estera. Oczywiście "jakie pretensjonalne i niepolskie!", "jak oni będą ją wołać?! terenia?!". Strasznee ...
              • domi_33 Re: Estera 10.01.11, 15:34
                a można prosić linka do tych komentarzy? wink
                dziękuję
                • dalenia Re: Estera 10.01.11, 16:17
                  Jasne smile Generalnie zerknęłam tylko na trzech "pudelkopodobnych", ale podejrzewam, że wszędzie są takie same komentarze.

Plotek (co ciekawe, jak patrzyłam wcześniej to w "artykule" nie było ani słowa o Kazimierzu Wielkim wink)
                  Pomponik
                  SE
                  i jakieś forum ... DobraMama

Chyba się nie pogubiłam bardzo smile Generalnie wystarczy wpisać w google coś w stylu "imię córki chylińskiej" i sporo tego wyskoczy. Teraz dopiero doczytałam niektóre "artykuły". Można tam przeczytać, np. że "Chylińska dała córce dziwne imię - Estera (...) Chłopiec nosi pospolite imię Ryszard" tongue_out
                  • Gość: megi79 Re: Estera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 17:04
                    Nie wiem jak mozna nie znac imienia Estera.Podobnie fajne komentarze byly jak aktorka Aldona Orman nazwala corkę Idalia(co prawda na drugie Vanessa,wiec moze stąd był szok).
                    • annajustyna Re: Estera 10.01.11, 17:11
                      A Vanessa to w sumie tez Estera wink.
                      • Gość: !!! Re: Estera IP: *.nplay.net.pl 10.01.11, 17:18
                        ale estera do rycha nie pasuje sorry barrdzo
                        • koza_w_rajtuzach Re: Estera 10.01.11, 17:33
                          a czy imiona rodzeństwa muszą do siebie pasować?
                          • annajustyna Re: Estera 11.01.11, 08:53
                            POza tym i jedno, i drugie to imiona krolow (krolowej).
                      • abiela Re: Estera 10.01.11, 21:09
                        annajustyna napisała:

> A Vanessa to w sumie tez Estera wink.

Bardzo naciągane to w sumie.
                        • annajustyna Re: Estera 11.01.11, 08:53
                          Vanessa zostala utworzona od Estery + nazwisko przez J. Swifta przeciez?
    • olianka Przeniesione 10.01.11, 18:35
      Imię córki A. Chylińskiej to...
      Gość: luna 10.01.11, 18:27 Odpowiedz
      ... Estera.
      Tak przynajmniej podaje znany portal plotkarski smile
      • Gość: luna Re: Przeniesione IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 09:12
        O sorry! Przegapiłam wątek.
      • mrowka75 Re: Przeniesione 11.01.11, 22:26
        Rysiu i Esterka, brzmi dość oryginalnie

Niestety ani jedno imię ani drugie mi nie leży. Esterka niestety mocno mi chemicznie brzmi. Choć oczywiscie wiem, że geneza jest zupełnie inna
    • bluejanet Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 10.01.11, 21:21
      estera nie w moim typie, ale w sumie nienajgorzej,
      ryszard podoba mi sie i brzmi szlachetnie, chociaz skojarzenie z ryskiem z klanu nieuniknione i przez to traci blask ...
      • Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 23:18
        Znam kilka Ester, więc imię nie wydaje mi się jakieś super rzadkie.
        Nie widzę nic złego w Tereni, zresztą Estera jest trudnym imieniem do zdrobnień, w sensie takich naturalnie przychodzących do głowy.
        Jak dla mnie ładne imię i jego znaczenie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.