wytch 26.04.04, 13:44 czy ktokolwiek bylby sklonny nadac takie imie corce? to moje imie - kiedys go nienawidzilam, teraz bardzo lubie dostalam je na czesc pewnej bardzo wyrazistej postaci literackiej - tatus wybral twierdzac, ze jego corka musi miec "mocna" patronke lol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi79 Re: Klarysa? 26.04.04, 13:49 Cześć, w zeszłym tygodniu pytałam o Twoje imię na forumPoszukaj na poprzednich stronach,było kilka odpowiedzi.Jest b.oryginalne(tylko 68 razy nadane w Polsce w 20 wieku). pozdrawiam,megi79 Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Klarysa? 26.04.04, 13:54 >to moje imie - kiedys go nienawidzilam, teraz bardzo lubie Wiesz chyba kazdy przezywa etap niecheci do swojego imienia i nie tylko. Podoba mi sie to imie, choc wole imie Klara, ostatnio nawet spotkalam malutka Klarcię. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Klarysa? 26.04.04, 14:23 Na cześć pani Dalloway? Innej Klarysy nie pomnę, jeszcze jakaś dziewczynka u Montgomery się tak zwała, ale to był epizodzik. A imię jest oryginalne, ma coś w sobie. Jest rzeczywiście dla mocnej (duchem) kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś