Gość: masza IP: *.aster.pl 17.04.11, 22:43 Może podrzucicie jakieś pomysły, na ciekawe, rzadko (albo nawet BARDZO rzadko) nadawane imię męskie? Szukamy czegoś naprawdę wyjątkowego Szczerze mówiąc na ten moment nie mamy żadnych typów, więc jesteśmy bardzo otwarci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 17.04.11, 23:27 Proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/w,12924,123770445,124404868,Re_Ranking_imion_meskich_2011_etap_I.html Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 18.04.11, 00:03 Aleksy, Anatol, Augustyn, Błażej, Cedryk, Cyprian, Edward, Eliasz, Feliks, Fryderyk, Gustaw, Henryk, Jeremi, Jeremiasz, Jędrzej, Joachim, Jonasz, Jonatan, Jordan, Józef, Klemens, Konstanty, Kornel, Ksawery, Leonard, Marceli, Mieszko, Miłosz, Oktawiusz, Olgierd, Remigiusz, Roch, Ruben, Sambor, Sergiusz, Seweryn, Stefan, Tobiasz, Tomir, Tytus, Wincenty, Witold, Władysław. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 18.04.11, 10:18 Ziemowit, Jaromir, Jonasz, Beniamin, Benedykt, Samuel, Jeremiasz, Tobiasz, Cyryl, Emanuel, Manuel, Bogusz Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 18.04.11, 11:45 Onufry, Modest, Wawrzyniec, Euzebiusz, Eugeniusz, Szczepan, Kazimierz, Włodzimierz, Miron, Zygmunt, Hieronim Odpowiedz Link Zgłoś
hm1976 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 18.04.11, 12:06 Szczepan- Szczepcio, Ziemowit- Ziemek, Zbigniew-Zbysio, Grzegorz- Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.aster.pl 22.04.11, 17:24 Dzięki! Ciągle nie mamy żadnego typu Mam wrażenie, że dla dziewczyn jakoś łatwiej znaleźć imię. Gaudencja, Twoje propozycje chyba są aż zbyt odważne Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 22.04.11, 21:21 a to zależy kto co lubi ja tam dla chłopców mam więcej ulubionych imion wybranych na zaś. tyle dały typów i nic Wam się nie spodobało? tu musicie naświetlić Wasz gust, bez tego ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 23.04.11, 00:36 August Ludwik Magnus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 17:31 Rufin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin2510 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 18:43 Oswald, Leopold, Lambert, Pankracy (3 ostatnie z mojej rodziny ). Odpowiedz Link Zgłoś
szlufka79 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 27.04.11, 22:33 Iwo, Wit, Barnaba, Bonawentura, Zygfryd, Rudolf? Mój synek ma na imię Cedryk - imię robi wrażenie zawsze i wszędzie, więc jeśli chcesz, aby dziecko było zapamiętywane - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niwius Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 16:12 Oswald, Gwidon, Werner, Zygfryd, Godfryd, Ziemowit, Lucjusz, Syriusz, Amadeusz, Ludwik, Wincenty, Onufry, Olaf, Wilhelm, Anzelm, Erazm, Szczepan, Eryk, Florian, Fabrycy, Ferdynand, Fryderyk, Roch, Urban, Baltazar, Bertram, August, Arkadiusz, Konrad, Klemens, Kalikst, Teofil, Oktawiusz, Jurand, Herman, Hipolit, Hilary, Benedykt, Hieronim, Nikodem, Cyrus, Artur, Ebrulf, Gerard, Leonard, Rajmund, Rudolf, Czesław, Wacław, Druzjan, Innocenty, Mariusz, Maurucy, Witalis, Jonasz, Zachary, Broniwoj, Bożydar, Gniewosz, Jaromir, Lutomir, Radosław, Przemysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.centertel.pl 03.05.11, 17:02 Kosma, Gaspard, Justyn,Apoloniusz, Natan, Natanael, Kryspin,Teodor, January, Micheasz, Aaron, Abel, Dacjan, Henryk,Oktawian, Tristan,Ernest ,Edgar,Juliusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 15:21 Szkoda, że nie podajesz przykładów imion, jakie Ci się podobają... Podaję rzadko spotykane interesujące imiona: Albert Aleksy Ambroży August Augustyn Barnaba Baltazar Bazyli Cyryl Dionizy Dorian Dobromir Euzebiusz Gaweł Gerard Gustaw Heliodor Henryk Hieronim Jaromir Julian Juliusz Justyn Kasjan Klemens Konstanty Kordian Kornel Kosma Krzesimir Leander Leon Leonard Leopold Makary Maksym Melchior Paulin Radomir Rufin Seweryn Sylwester Szczepan Tomir Walenty Wawrzyniec Werner Wilhelm Wit Zachariasz Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 05.05.11, 18:37 No nie wiem czy taki chociażby Leon jest rzadko spotykany. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 05.05.11, 21:08 A może Jarema ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Leon IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 14:17 Jeżeli Leon ma być zbyt popularny to chyba trzeba szukać wśród imion takich jak Chryzogon czy Świętopełk - obdarzony takim imieniem prędzej szóstkę w totka trafi niż spotka imiennika. Dla mnie Leon to super imię i być może będzie je nosić mój syn. Nie sądzę, żeby groziła temu imieniu wielka popularność a bardzo mi się podoba od czasu filmu "Leon Zawodowiec". Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Leon 06.05.11, 14:30 Nigdzie nie napisałam, że Leon jest zbyt popularny, ale do rzadkich imion to on nie należy. Jest coraz częściej nadawany i owszem, sądzę, że "grozi mu wielka popularność". A nawet jeśli nie "wielka", to jestem niemal pewna, że wkrótce dołączy do Antka, Franka i Stasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Leon IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 14:40 No to muszę się pośpieszyć z tym Leonem, zanim się stanie zbyt popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Leon 06.05.11, 21:18 skoro pojawil się maly Leon w serialu Usta Usta nalezy brać pod uwagę wzrost popularności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch IP: 217.33.154.* 22.09.11, 15:52 > Podaję rzadko spotykane interesujące imiona: > Julian taaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Szukam ciekawego, oryginalnego imienia dla ch 10.05.11, 11:29 moj maz jest niemcem, oto pare typow jego i jego rodziny (fryzyjsko-skandynawskie, hehe) ole, hennig, luca, bengt najgorsze jest to, ze jedno z tych imion nosi na drugie jeden z naszych synow, bo ja po porodzie mialam dosc wybierania imienia dla chlopca (nie mielismy nic fajengo upatrzonego) i kazalam mezowi samemy znalezc drugie... no to znalazl... Odpowiedz Link Zgłoś