panna.w.drodze Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:11 uważam że bardzo ładne imię i rozważałabym je dla mojej pannicy, tym bardziej że to imię mojej prababci (rok. 1898) ale ze względu na popularność zostało odrzucone Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:26 Cieszymy się, że nie dla synka. A samo imię uważam za ładne (byle tylko nie zdrabniane do Natki), ale niestety szalenie popularne. Z powodu tej popularności, u mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:35 ogólnie ładne tylko strasznie oklepane i źle mi się kojarzy - ale to już mój problem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sadzik81 Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:37 Bardzo ladne tylko naprawde za duzo juz Natalek jest,dlatego z tego wzgledu u mnie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:49 Ja jakoś nigdy za nim nie przepadałam, chociaż ostatnio, wyzbywszy się negatywnych skojarzeń, zaczęłam dostrzegać jego urodę. Co z tego, skoro jest jak na mój gust zbyt popularne? Ja szukałabym dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 17:01 ładne,ale bardzo popularne Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 19:45 Zbyt popularne jak na moj gust. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 23:08 Bez zachwytów, oszałamiająca popularność zobojętniła mnie na to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 00:15 "Kolejna Natalka, ileż można!" - oto, co sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
micheliaa Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 00:20 Bardzo mi się podoba to imię, ale jego obecna popularność coraz bardziej mnie do niego zniechęca. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 10:41 dla mnie to imię neutralne, ale odrzucilabym ze wzgledu na sporą nadawalność, popularne jest wsrod osob: 0+, 10+, 20+ Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:45 myślę identycznie jak wyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:55 Bardzo ładne, sama mam córeczkę Natalię Wybieraliśmy między Nadią i Natalią - NATALIA przeważyła Niestety jeden minus - imię jest teraz bardzo popularne ale naprawdę podobało nam się baaaaardzo i nie było wyjścia - jest Natalia. Obawiam się tylko, że w przedszkolu czy w szkole to będzie w klasie z 8 Natalii tak jak kiedyś Kaś i Agnieszek ale trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:56 Dopisek - co do popularności Natalii już pisałam, gdybyście z tego względu się wstrzymali, to polecam imię Dominika - ładne i naprawdę niezbyt częste Odpowiedz Link Zgłoś
sadzik81 Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 14:50 Oj nie wiem czy tak niezbyt czeste ,ostatnio spotkalam sporo malych Dominik.Napewno zyskuje na popularnosci ale wiadomo jeszcze nie jest tak czeste jak Natalia. Odpowiedz Link Zgłoś
tadea Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 15:49 We wczesnym dzieciństwie czyli w latach osiemdziesiątych, bardzo mi się podobało. Dzisiaj, po wielu latach ogromnej popularności, Natalce mówię zdecydowane nie. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 15:45 Jak dla mnie zbyt popularne i osłuchane . Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 19:53 Jest ogromnie popularne i swojej córce na pewno bym nie nadała. Imiona popularne szybko tracą dla mnie swój urok, bo wszędzie je słyszę i stają się dla mnie takie bez wyrazu, oklepane i nudne... Gdyby nie popularność, może i uznałabym je za ładne. Ale tylko w pełnej formie. Odpowiedz Link Zgłoś