Dodaj do ulubionych

Natalka dla córeczki :)

20.06.11, 16:07
co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • panna.w.drodze Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:11
      uważam że bardzo ładne imię i rozważałabym je dla mojej pannicy, tym bardziej że to imię mojej prababci smile (rok. 1898) ale ze względu na popularność zostało odrzucone
    • dalenia Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:26
      Cieszymy się, że nie dla synka.

A samo imię uważam za ładne (byle tylko nie zdrabniane do Natki), ale niestety szalenie popularne. Z powodu tej popularności, u mnie odpada.
    • aneladgam Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:33
      lepiej niż dla synka wink
    • luska.s Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:35
      ogólnie ładne tylko strasznie oklepane i źle mi się kojarzy - ale to już mój problem ;p
      • sadzik81 Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:37
        Bardzo ladne tylko naprawde za duzo juz Natalek jest,dlatego z tego wzgledu u mnie odpada.
    • quasi.modo Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 16:49
      Ja jakoś nigdy za nim nie przepadałam, chociaż ostatnio, wyzbywszy się negatywnych skojarzeń, zaczęłam dostrzegać jego urodę.
      Co z tego, skoro jest jak na mój gust zbyt popularne? Ja szukałabym dalej.
      • magducha78 Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 17:01
        ładne,ale bardzo popularne
    • olianka Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 19:18
      Nie podoba mi się.
      • an_o Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 19:45
        Zbyt popularne jak na moj gust.
    • abiela Re: Natalka dla córeczki :) 20.06.11, 23:08
      Bez zachwytów, oszałamiająca popularność zobojętniła mnie na to imię.
    • gaudencja Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 00:15
      "Kolejna Natalka, ileż można!" - oto, co sądzę...
    • micheliaa Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 00:20
      Bardzo mi się podoba to imię, ale jego obecna popularność coraz bardziej mnie do niego zniechęca. A szkoda smile
    • wyczyny Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 10:41
      dla mnie to imię neutralne, ale odrzucilabym ze wzgledu na sporą nadawalność, popularne jest wsrod osob: 0+, 10+, 20+ smile
      • paula.anna Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:45
        myślę identycznie jak wyczyny
    • wakacyjna_iguana Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:55
      Bardzo ładne, sama mam córeczkę Natalię smile
      Wybieraliśmy między Nadią i Natalią - NATALIA przeważyła smile Niestety jeden minus - imię jest teraz bardzo popularne ale naprawdę podobało nam się baaaaardzo i nie było wyjścia - jest Natalia. Obawiam się tylko, że w przedszkolu czy w szkole to będzie w klasie z 8 Natalii tak jak kiedyś Kaś i Agnieszek smile ale trudno!
      • wakacyjna_iguana Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 11:56
        Dopisek - co do popularności Natalii już pisałam, gdybyście z tego względu się wstrzymali, to polecam imię Dominika - ładne i naprawdę niezbyt częste smile
        • sadzik81 Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 14:50
          Oj nie wiem czy tak niezbyt czeste ,ostatnio spotkalam sporo malych Dominik.Napewno zyskuje na popularnosci ale wiadomo jeszcze nie jest tak czeste jak Natalia.
          • tadea Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 15:49
            We wczesnym dzieciństwie czyli w latach osiemdziesiątych, bardzo mi się podobało. Dzisiaj, po wielu latach ogromnej popularności, Natalce mówię zdecydowane nie.
    • florianne Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 15:45
      Jak dla mnie zbyt popularne i osłuchane .
      • uwierz_mirando Re: Natalka dla córeczki :) 21.06.11, 19:53
        Jest ogromnie popularne i swojej córce na pewno bym nie nadała. Imiona popularne szybko tracą dla mnie swój urok, bo wszędzie je słyszę i stają się dla mnie takie bez wyrazu, oklepane i nudne... Gdyby nie popularność, może i uznałabym je za ładne. Ale tylko w pełnej formie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.