Gość: megi79 IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 22.08.11, 20:11 A jak Wam się podoba: Róża Julianna Róża Zuzanna Róża Hanna ? P.S.Marianna odpada-jest Marianka Zofia w najbliższej rodzinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Róża plus -anna 22.08.11, 20:13 Róża Julianna zdecydowanie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
milagros90 Re: Róża plus -anna 22.08.11, 22:27 Róża Julianna- pięknie! Róża Zuzanna- niby ładnie, ale jakoś tak czysto subiektywnie nie pasuje mi to zestawienie Róża Hanna- najgorszy zestaw; według mnie do Róży odpowiedniejsze jest dłuższe drugie imię Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: Róża plus -anna 23.08.11, 03:08 A mi najbardziej pasuje Roza Zuzanna. Roza Hanna - nie, za krotkie drugie imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Róża plus -anna IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 23.08.11, 08:02 Dzięki A jeszcze: Róża Marcjanna Róża Adrianna ? Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Róża plus -anna 23.08.11, 08:23 ale jeśli Marianna byłoby na drugie, to w czym by to szkodziło? ten zestaw jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Róża plus -anna IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 23.08.11, 10:28 Nie chcę "małpować"Marianny,nawet na drugie Coraz bardziej podoba mi się Róża Julianna,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Róża plus -anna 23.08.11, 11:19 aneladgam napisała: > ale jeśli Marianna byłoby na drugie, to w czym by to szkodziło? > ten zestaw jest najlepszy też tak uważam. Róża Hanna- wg mnie może być Zuzanny niestety nie trawię, nawet na drugie, choć teoretycznie zestaw brzmi ok za Julianną również nie przepadam... za blisko Julii ale z tych 2 nielubianych chyba jednak, gdybym musiała, wybrałabym Juliannę... ? a Marcjanna zamiast Marianny to wg mnie dobry pomysł . podoba mi sie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Róża plus -anna 23.08.11, 20:52 Marcjanna super jeszcze dorzucę Floriannę, coś z "r" w każdym razie, "Róża Julianna" rozłazi się w szwach Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Róża plus -anna 23.08.11, 08:42 Z tych trzech najbardziej podoba mi się Róża Zuzanna a najmniej Róża Hanna. Róża Julianna może być. Ale ja osobiście skłaniałabym się ku Róży Marcjannie. Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: Róża plus -anna 23.08.11, 10:40 najbardziej podoba mi się Róża Marcjanna... Róża Julianna też, ale mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Róża plus -anna IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 11:09 co wy z tą Marcjanną? Jedno z najgorszych imion jakie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Róża plus -anna 23.08.11, 11:20 Gość portalu: maxx napisał(a): > co wy z tą Marcjanną? > Jedno z najgorszych imion jakie słyszałam... chyba mało jeszcze słyszałaś choć o gustach się nie dyskutuje widać innym się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
milagros90 Re: Róża plus -anna 23.08.11, 18:35 Róża Marcjanna- ładny zestaw, chociaż nie przepadam za Marcjanną Róża Adrianna- troszkę mi przeszkadza zesawienie literki "a" na końcu pierwszego i początku drugiego imienia Również uważam, że Róża Marianna to najładniejszy zestaw. Następnie umieściłabym na tym samym miejscu Różę Marcjannę i Różę Juliannę (ładniej brzmi chyba z M., ale bardziej lubię J.). Dalej Zuzanna i Adrianna, Hanna na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Róża plus -anna IP: *.finemedia.pl 23.08.11, 20:52 Mi najbardziej się podoba Róża Marcjanna Ewentualnie Julianna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Róża plus -anna IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 23.08.11, 21:49 Dzieki za tyle opinii,dla mnie też Róża Julianna najładniej-może tak już zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_o Re: Róża plus -anna IP: *.prod-infinitum.com.mx 23.08.11, 22:27 Roza Julianna brzmi baaaardzo, ale to bardzo miekko, ale skoro Ci odpowiada. Ja stawiam na Roze Marcjanne, a potem na Roze Zuzanne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Róża Julianna/Róża Matylda IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 25.08.11, 14:23 Róża Julianna/Róża Matylda -obecnie wybieramy między tymi dwoma Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Róża Julianna/Róża Matylda 25.08.11, 14:30 to Róża Matylda! tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Róża Julianna/Róża Matylda 25.08.11, 18:34 Ta, która bardziej pasuje do nazwiska, bo IMO oba zestawy bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
an_o Re: Róża Julianna/Róża Matylda 25.08.11, 19:40 Jestem w takim razie za Roza Julianna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Róża Julianna/Róża Matylda IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 20:01 Boszzzzz... To tylko drugie imię. Jak macie problem zostańcie przy jednym i po kłopocie. Marcjanna, Julianna, Zuzanna - nie Ostatecznie - Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Róża Julianna/Róża Matylda 25.08.11, 20:46 Róża Matylda Róża Julianna jest wg zbyt karkołomna w kwestii wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Róża Julianna/Róża Matylda 25.08.11, 21:11 masz rację! powiedziałam sobie głośno, zgłoski "u-a-u-a-a" dają wyjątkowo żabi efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Róża Julianna/Róża Matylda IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 26.08.11, 07:36 Właśnie,a w nazwisku też jest u-l-n-a,więc chyba za dużo tego "szczęścia"-macie rację. Dziękuję za opinie (A jeśli kogoś temat nudzi-naprawdę nie ma obowiązku odpowiadania na moje pytania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Róża Helena IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 28.08.11, 09:46 Róża Helena-najnowsza propozycja męża,jak brzmi wg Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Róża plus -anna IP: *.dolsatbelchatow.pl 28.08.11, 23:17 Ile mozna wałkowac temat imienia dla dziecka, którego jeszcze nie ma? Ono nawet poczete nie zostało i niewiadomo czy kiedykolwiek się pojawi... Biedny chłop cały czas męczony jest na ten temat. Już chyba cała gazeta.pl wie, że ja będzie dziewczynka to będzie Róża było to pisane z 1000 razy albo i więcej, autorka mogłaby wreszcie sobie odpuścić bo co rusz jest nowy wątek na ten sam temat i naprawdę stało sie to męczące. Nie dość, że nie wiadomo, czy to dziecko kiedykolwiek się pojawi to niewiadomo też, czy za jakiś czas te same imiona będa się rodzicom podobały. Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Róża plus -anna IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 29.08.11, 08:49 Wątków,które mnie nie interesują po prostu nie otwieram.To taka mądra rada dla Ciebie,Ktośku-może skorzystasz z niej. Odpowiedz Link Zgłoś