rose01 18.12.11, 22:14 zapis Aleksandra, zwracamy się do niej Ola, podsuńcie propozycje imion dla jej rodzeństwa, nie może być zbyt ,,staromodne,, nie przepadam za takimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubomiro Sambor, Milena, Dobrusia, Gniewko, Mieszko, Miłosz 18.12.11, 22:17 i inne imiona słowiańskie tj. rdzenne polskie imiona (przed nawałem imion biblijnych) Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Sambor, Milena, Dobrusia, Gniewko, Mieszko, M 18.12.11, 22:20 szukajmy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 22:28 to zaproponuję: Berenikę, Dagmarę, Kalinę, Dominikę, Liwię, Ligię, Roksanę, Adrianna, Lilianna dla chłopca: Maksym, Aleksy, Kornel, Marceli, Dominik, Beniamin, Tymon/Tymoteusz, Tobiasz Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 22:33 Myślałam o Jasiu, ale hmm to chyba nie to, o Dawidzie i hmm szukam dalej Ada ok Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 23:37 Moja Oleńka ma siostrę Adę (Adriannę). A może: Julianna, Aurelia, Laura, Klara, Melania, Alicja, Alina, Blanka, Inga, Idalia, Kinga, Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 23:44 Dla chłopca: Mikołaj, Filip, Maksymilian, Bruno, Albert, Cezary, Ignacy, Tymon, Tymoteusz, Juliusz, Benedykt, Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 08:30 Jacek, Adam, Marcin, Wiktor Katarzyna, Anna, Urszula, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
oskarka_o Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 09:38 Mam na imię Aleksandra czyli Ola, a mój brat 7 lat młodszy ma na imię Adam. Uważam, że to imię bardzo pasuje do Oli,bo zaczyna się na tą samą literę.Gdy byłam mała sama wybrałam mu imię i nie chciałam zgodzić się na żadne inne. Dla siostry dla OLI proponowałabym Martę, Kingę,albo wspomnianą już Adriannę Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 14:27 Przy megapopularnej Oli szukałabym czegoś osłuchanego, np. Emilia, Kinga, Paulina, Agata, Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 16:31 Rose, gratuluję! Anastazja, Agata, Blanka, Daria, Dominika, Ewa, Izabela, Joanna, Justyna, Karolina, Katarzyna, Klara, Kornelia, Laura, Magdalena, Malwina, Marta, Martyna, Małgorzata, Natalia, Patrycja, Sylwia, Weronika Adam, Bartłomiej, Bartosz, Cezary, Dominik, Dawid, Daniel, Grzegorz, Hubert, Igor, Jędrzej, Kornel, Kajetan, Krzysztof, Leon, Łukasz, Marceli, Maciej, Michał, Patryk, Paweł, Piotr, Sebastian, Szymon, Tymoteusz, Tymon, Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
ronalilly Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 16:32 dla córki: Dominika, Marta, Michalina, Julianna, Małgorzata dla syna: Mikołaj, Jerzy, Dominik, Juliusz/Julian, Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 do: dalenia 29.12.11, 23:21 na gratulacje, przyjdzie jeszcze pora, ale ja się już przygotowuję muszę wszystko dobrze przemyśleć Adam i Max ok, ale mam już takich w rodzinie małych smyczków, szukamy dalej i może poszukajmy dla chłopczyka Odpowiedz Link Zgłoś