Dodaj do ulubionych

Rodzeństwo dla Oli

18.12.11, 22:14
zapis Aleksandra, zwracamy się do niej Ola, podsuńcie propozycje imion dla jej rodzeństwa, nie może być zbyt ,,staromodne,, nie przepadam za takimi
Obserwuj wątek
    • lubomiro Sambor, Milena, Dobrusia, Gniewko, Mieszko, Miłosz 18.12.11, 22:17
      i inne imiona słowiańskie tj. rdzenne polskie imiona (przed nawałem imion biblijnych)
      • rose01 Re: Sambor, Milena, Dobrusia, Gniewko, Mieszko, M 18.12.11, 22:20
        szukajmy dalej
    • wyczyny Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 22:28
      to zaproponuję: Berenikę, Dagmarę, Kalinę, Dominikę, Liwię, Ligię, Roksanę, Adrianna, Lilianna
      dla chłopca: Maksym, Aleksy, Kornel, Marceli, Dominik, Beniamin, Tymon/Tymoteusz, Tobiasz
      • rose01 Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 22:33
        Myślałam o Jasiu, ale hmm to chyba nie to, o Dawidzie i hmm szukam dalej
        Ada ok
    • wimperga Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 23:37
      Moja Oleńka ma siostrę Adę (Adriannę). A może: Julianna, Aurelia, Laura, Klara, Melania, Alicja, Alina, Blanka, Inga, Idalia, Kinga, Emilia.
      • wimperga Re: Rodzeństwo dla Oli 18.12.11, 23:44
        Dla chłopca: Mikołaj, Filip, Maksymilian, Bruno, Albert, Cezary, Ignacy, Tymon, Tymoteusz, Juliusz, Benedykt, Karol.
    • aneladgam Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 08:30
      Jacek, Adam, Marcin, Wiktor
      Katarzyna, Anna, Urszula, Marta
    • oskarka_o Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 09:38
      Mam na imię Aleksandra czyli Ola, a mój brat 7 lat młodszy ma na imię Adam.
      Uważam, że to imię bardzo pasuje do Oli,bo zaczyna się na tą samą literę.Gdy byłam mała sama wybrałam mu imię i nie chciałam zgodzić się na żadne inne.
      Dla siostry dla OLI proponowałabym Martę, Kingę,albo wspomnianą już Adriannę
      • uwierz_mirando Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 14:27
        Przy megapopularnej Oli szukałabym czegoś osłuchanego, np. Emilia, Kinga, Paulina, Agata, Laura.
    • dalenia Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 16:31
      Rose, gratuluję! smile

Anastazja, Agata, Blanka, Daria, Dominika, Ewa, Izabela, Joanna, Justyna, Karolina, Katarzyna, Klara, Kornelia, Laura, Magdalena, Malwina, Marta, Martyna, Małgorzata, Natalia, Patrycja, Sylwia, Weronika

Adam, Bartłomiej, Bartosz, Cezary, Dominik, Dawid, Daniel, Grzegorz, Hubert, Igor, Jędrzej, Kornel, Kajetan, Krzysztof, Leon, Łukasz, Marceli, Maciej, Michał, Patryk, Paweł, Piotr, Sebastian, Szymon, Tymoteusz, Tymon, Wojciech
    • ronalilly Re: Rodzeństwo dla Oli 19.12.11, 16:32
      dla córki: Dominika, Marta, Michalina, Julianna, Małgorzata
      dla syna: Mikołaj, Jerzy, Dominik, Juliusz/Julian, Tomasz
      • rose01 do: dalenia 29.12.11, 23:21
        na gratulacje, przyjdzie jeszcze pora, ale ja się już przygotowuję wink muszę wszystko dobrze przemyślećwink
        Adam i Max ok, ale mam już takich w rodzinie małych smyczków, szukamy dalej i może poszukajmy dla chłopczyka wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.