meggan79 20.11.12, 15:41 11.11.12 urodzil sie nasz Leonard Antoni. Wszystkim,ktorzy cierpliwie mi pomagali w wyborze imion bardzo(!)dziekuje. Jestesmy juz w komplecie,ale chetnie bede zagladac na forum by radzic innym Pozdrawiamy serdecznie, megi z Lila,Ida i Leonkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Nasz Leo 20.11.12, 15:45 Super, nareszcie się doczekaliście (i ja przy okazji też, bo już byłam bardzo zniecierpliwiona oczekiwaniem na Twojego synka )! I fajną datę wybrał sobie Leoś - będzie z niego prawdziwy patriota Witaj na świecie, Leonku! Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: Nasz Leo 20.11.12, 18:24 Serdeczne gratulacje! Bardzo fajne noszą imiona Twoje dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
almostsure Re: Nasz Leo 20.11.12, 21:42 Gratuluję! Witaj Leo Cieszę się, bo ja też mam w domu tegorocznego, czerwcowego Leonarda Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Nasz Leo 21.11.12, 11:54 synek mamusi no w koncu jest, od dawna imie "rozmyslene" slicznie gratuluje serdecznie stawała na Jeremiego ale widze ze jakos tak wiekszosci sie podoba a jednak "niewybierany jest" u nas tez był faworytem a ostanio ... Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: Nasz Leo 21.11.12, 12:02 Dzieki Wszystkim za gratulacje!!! Jeremi podoba mi sie na rowni z Leonardem i najpewniej bylby oryginalniejszy,ale nie mielismy watpliwosci,ze maly to Leonek. Odpowiedz Link Zgłoś
polifonia1983 Re: Nasz Leo 21.11.12, 12:56 Piękne imiona i piękna data. Gratuluję i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Nasz Leo 23.11.12, 15:01 Gratulacje! Bardzo się cieszę No a imiona wiadomo, że super Odpowiedz Link Zgłoś